2018 Guy Alımı
-
@duryy hocam ilan metnine devam gibisinden bir şeyler yazalım 3000 guy ile devam diyoruz gibisinden geçen yıl ilana evet yazılmıştı illaki etkisi olur
-
@duryy 2017 puanlarımızı kullanabileceğimiz ilanlar* bekliyoruz diye belirtilebilir
-
@duryy Bence bu metin iyi hem hepsine değiniliyor hem uzun değil unutmayın metin uzadıkça maliyette artacak tam kıvamında bu metin dediği gibi imla hataları düzeltilir şimdi önemli olan para
-
@walrass06 tabi ki vermeycekler ama sen hepsini hatırlatman lazım sonuçta her gün gazete ilanı veremeycez çok daha uzun süredir verilmeyen ilanlar var ve daha dikkat çekici olur nerdeyse 3 sene olmuş bazı ilanlar gelmeyeli haber değeride daha yüksek mağduriyetimizi daha net gösterir
-
@duryy açıkçası bu ilanı okuyan bi yetkili olsam kadro ihdas yapmışız alın bari bi 300 kişi derim çünkü vurguyu yapılan ihdaslara vermişiz yanlış anlama ama bizim kesişim kümemiz Guy diğerlerini ayrıca diye belirtmeli
-
@2iki iftardan sonra tüm talepleri değerlendirip tekrar yazarım kardeşim.
İlanı uzun tutmadan yapmaya çalışıyorum biraz da maliyetten kısmak için
-
bence giriş olarak İİBF nin can suyu olan 3000 kişilik GELİR UZMAN YARDIMCILIGI ilanı ve ...... deyip talepler sıralanırr
-
Ufakta olsa Cumhurbaşkanının resmî olmalı ilanda
-
arkadaşlar bence bizim sesimizi duymama ihtimalleri yok belli bi programları var zamanını bekliyorlardir diye düşünüyorum kannimca bu süreyi öne çekmenin yolu muhalefete söyletmek eğer muhalefet 1 2 dillendirirse gelmicek ilan gelecektir diye düşünüyorum
-
m.incesendeİibflileriunutuyorsun gibi bi tag filan yapsak üstüne atlarlar bence
-
@duryy 80-90 yazılabilir puan aralığı daha geniş kesime hitap etsin:)
2017 KPSS üzerinden 1 yıldan daha uzun süre geçti denilebilir
Tabi bunlar tavsiye genel olarak metin güzel olmuş
-
Muhalefetin dile getirmesi kesinlikle daha iyi bir çözüm katılıyorum muharrem inceye öğretmenler sürekli yazıyor ve dilinden de düşürmüyor öğretmenleri, gördüğün gibi hükümet öğretmenlere yönelik adım atıyor bizim twitterda muhalefete yüklenmemiz şart varsa yoksa naci ağbal yazıyoruz görüyor adam ama bakmıyor çünkü rakip görmüyor bizi ama muhalefetten gelir uzmanın ‘g’ sini duysa adım atar @emraaydin
-
@emraaydin yapalım o zaman.
-
Bulunduğum ildeki milletvekili adayı ile görüşmeye calışcam bu ilanlar konusunda bize bi katkısı olur mu ki
-
@i̇lanbekleyenbiri olabilir tabiki hocam. Ama bize bir Bayburt'ta oturan birisi lazım. Bakan bey hep memlekette geziyor. Burada illaki oralardan buradaki mesajları okuyan birileri var. Zor değil ki. Güzel bir şekilde dile getirmesinin bence him kimseye zararı olmaz.
-
Ya polis , nüfus müdürlüğü personeli vs arkadaşı abisi ablası olan yok mu ? Naci Ağbal nerede oturuyor Ankara da ? Adres verin bir kaç gönüllü ile gidip evinin önüne pankart asalım..
-
@hamidiye Aynen öyle milletvekili adayları aday oldukları ilde deli gibi geziyorlar oy için. Şimdi konuşmak için cok güzel fırsat. Seçim sonrası hiçbirini göremeyiz sokaklarda:)
-
@emraaydin aynen öyle muhalefete sesimizi duyurursak bu iş olur .
-
Naci ağbal dan açıklama duymak lazım. yani soru sorulması lazım. geçen sefer tv24 te sormuşlardı.
-
Sn.Cumhurbaşkanım
Sn.Başbakanım
Sn.Maliye BakanımİKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Mezunları olarak çok uzun bir süredir Maliye Bakanlığımız'dan ilan bekliyoruz. 2017 Mayıs ayından beri aldığımız 80-90 puanlarla hala kurum sınavı göremedik. Son iki ayda hemen her kesim için gelen kadro ilanlarında yer bulamadık. En az iki yıllık emeğini bu yolda harcamış gençler olarak başta 14 aydır beklediğimiz 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla müjdelenmek istiyoruz.
Ayrıca ihdası sene başında yapılmış olan 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. ve 1000 Vergi Müfettiş Yrd. ilanlarının 2018 KPSS öncesinde yayınlanmasını ve 2017 KPSS puanlarımızı kullanabilmeyi talep ediyoruz. Gelecek 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla güçlü Maliye ve daha güçlü bir Türkiye'ye DEVAM diyoruz.İkitsadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları