2018 Guy Alımı
-
Yarım saat ayrıldık ekrandan 5 sayfa ilerlemiş,dedim geldi galiba Başlık akıyor maşallah,bu hareketliliğin sonu ilan olacak inşallah.
-
GUY ile DGUY un aynı gün aynı saat yapılma ihtimali var mı
-
@ckmkerdal ahahahha geçen sene bu yüzden Urfa yazdırmadılar hocam bana ya
-
Arkadaşlar niye gündemden düştük
-
@seramikçi ayrica o 2 haftasonundan birisi olursa ins 18i olur. Cunku diger haftasonu bayram donusu yolda trafik cok fena olur sinava gelmek isteyenler eziyet ceker. Insallah 18olur olursa
-
@paretowilfredo seni tanımam etmem ama kral adamsın ya:)
-
@vlkrt, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@kilici arkadaşın yazdıkları çok güzel, herkesin istediği, adaletli ve olması gereken sistem ama imkansıza yakın malesef...
Alışmışlar hocam emek harcamayarak bir yerlere gelmek gece gündüz çalışan insanların haklarını mülakattan çalmak daha kolay. Allahın adaleti eninde sonunda tecelli eder. Fetö de yaptı yıllarca adaletsizlik soru çaldı kendi adamlarını sağa sola yerleştirdi sonları ortada.
-
@moonlight olmaz inş durun böyle bir şey düşünmeyelim dahi düğün günüme geldiği için dguy giremiyorum bari guy girelim aynı gün olmaz olmamalı bence olmasın
-
@i̇lanbekleyenbiri taniyinca da kral:) fark yok
-
Sınav inşallah 2018 kpss açıklanmadan ve dguyla çakışmadan yapılır öyle umut ediyorum
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
GUY ile DGUY un aynı gün aynı saat yapılma ihtimali var mı
Dostlar fikri olan yok mu çok önemli sorun bu içim rahat değil
-
@1umut Gelsin de biran önce artık trafiğine falan razıyız
-
@aylakkafam aman Allah korusun hocam
-
@moonlight 2 sınavı da aynı kurum yapıyor. Zannetmiyorum. Ama 5 ağustos olabilir
-
Naci Ağbal şu sayfayı takip etse dayanamayıp verirdi ilanı
-
Ediyordur belki:)
-
@plansız Etkinlikleri görmüş zaten dostum belli ki Güzel gelişmeler bunlar. İlanı verirse yeni dönemde Bakanlığına hep birlikte destek olalım
-
@nopainnogain Yok ya etseydi bunca zaman dayanamazdı o kadar da vicdansız değildir bak nasıl da yumuşadık
-
@paretowilfredo hocam bu sistem ( şehir seçiminin en sona bırakılması) bu ilanda gecerli olacak mi ?
https:// www. google. com. tr/amp/s/www.kamupersoneli.net/haber/amp/9946
-
Kpss A grubu açısından tarihin en kısır giden senesi böyle tamamlanırsa güzel bi seneye dönüşcek ne dersiniz 300 sgk 500 vmy 300 dguy 2000 guy