2018 Guy Alımı
-
Dün içimi dökmüştüm bir kez daha zaman ayırıp yorum yazan tavsiye yazan herkese teşekkür ederim.Yorum yazan kisilere ayri ayrı teşekkur etmek isterdim ama bilmiyorum belki bir yolu vardır.Forumda bir cok sey nasil paylaşilir yazilir bilmiyirum teknolojiyi kullanamiyorum sadece yaziyorum.Bazen düsunuyirum bu forum olmazsa ne yapaedim diye.İnşallah bu ilanlar gelecek.
-
@veblenist
öncelikle tebrik ederim hocam.entelektüel birikime hep saygı duymuşumdur.
30'dan sonra da mücadeleye devam
ve "buldum" diyen yanılmıştır diyor Yasin Ceylan ve ekliyor: "hakikati hep arayacağız"..
yolun açık olsun hocam.başarılar.. -
Merhaba arkadaşlar bir sorum olucaktı. İlgili bir başlık bulamadım buraya yazıyım bari dedim. Hukuk dersleri için özel hukuklarda sanırım fazla bir değişiklik olmamıştır bu yüzden geçen senenin notlarından çalışıcam ancak kamu hukuku için ne yapmalıyım ? Güncel video çeken bir hoca var mı ? Önerisi olan var mı ?
-
@zenginmemur kardeşim , bende senin gibi saklaniyorum! Mezun olduktan sonra 2 yıl memlekete dönmedim. Geçen yıl bu zamanlar mecburen geri dönmek zorunda kaldım . en son kaymakamlık mulakatindan da elenince aynı evin içinde yaşadığım babamla bile belki 3 aydır yüzyuze gelmemek için bin takla atıyor evden erken çıkıyor geç geliyorum . Zaten evde kendimi artık gitmesi gereken bir misafir gibi hissediyorum . Yaş 27 oldu . Memleketteki arkadaşlar herkes iyi kötü düzenini kurmuş , hayatlarina bakıyorlar . Bendimi topluma adapte edemiyorum. Bana soru sorup sinirlerimi zıplatacak kisilerle ya gorusmuyorum , ya da mecburen selam vermek zorunda kalmissam ilk anda tersliyorum. Memlekette bu yola baş koymuş 1-2 kişiyle tanıştım kütüphanede . Arada onlarla oturup duyumlari , gündemi konuşup değerlendiriyoruz . Arada mobilya işiyle uğraşan bir arkadaşım var oraya gidip toza bulaniyorum, işin ucundan tutup yardım ediyorum , orda kendimi rahat hissediyorum . Haftada 1 gün çalışıp günlük ihtiyaclarim için biseyler kazanıyorum . Geri kalan vaktim hep kütüphanede geçiyor . Bir gün gitmesem kendimi kötü hissediyorum .
Süleyman Demirel'in bir videosu var halktan bir kadın ayak üstü Demirel'e gecinemediklerinden bahsedip
" aklını yitiren vatandaşlarımız var " diyor. Sanırım aklını yitiren İİBF mezunu arkadaşlarımız olacak Allah muhafaza. Sonumuz hayrolsun . Yalnız değilsin . -
Allah nasip eder de birgün artanırsam dahi, "Acaba bunca emeğe, strese, bunalıma değer miydi?" diye soracağım kendime. Ha belki hiç aranamayacağım. O ayrı. Bir yerlerde vardır elbet nasibimiz ama, çekilen sıkıntıyı insanın bir kendisi biliyor bir de Allah biliyor.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah. 3 seneyi devirdim. Yaşım 30. Herkesin farklı farklı sıkıntıları var malum. Son kez gireceğim sınava. Olmazsa, çok üzülürüm elbet ama; ona buna, sisteme isyan edecek halim yok. Bu düzenin böyle işlediğini bilerek başladık hazırlanmaya. Ya nasip.
Naçizane tek tavsiyem, 26 yaşının üzerinde olup da bir işte çalışmayan arkadaşlar kpss sürecine girmesin. Başka bir işi varsa eyvallah, girsin ama; sadece bu sınava bel bağlamasınlar.(İstisnalar mutlaka olacaktır. Bu söyleceğim sadece bir önlem.) -
@emrerdal11, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Allah nasip eder de birgün artanırsam dahi, "Acaba bunca emeğe, strese, bunalıma değer miydi?" diye soracağım kendime. Ha belki hiç aranamayacağım. O ayrı. Bir yerlerde vardır elbet nasibimiz ama, çekilen sıkıntıyı insanın bir kendisi biliyor bir de Allah biliyor.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah. 3 seneyi devirdim. Yaşım 30. Herkesin farklı farklı sıkıntıları var malum. Son kez gireceğim sınava. Olmazsa, çok üzülürüm elbet ama; ona buna, sisteme isyan edecek halim yok. Bu düzenin böyle işlediğini bilerek başladık hazırlanmaya. Ya nasip.
Naçizane tek tavsiyem, 26 yaşının üzerinde olup da bir işte çalışmayan arkadaşlar kpss sürecine girmesin. Başka bir işi varsa eyvallah, girsin ama; sadece bu sınava bel bağlamasınlar.(İstisnalar mutlaka olacaktır. Bu söyleceğim sadece bir önlem.)Yazım yanlışlarını düzeltemiyoruz sanırım? Bulamadım bir türlü.
-
Arkadaşlar 2017de 84-88 civarı puanlar aldım hiç kurum sınavı görmedim 2018 KpssAya da başvurmadım 24 yaşındayım hayata atılmaya geç kalmış gibi hissediyorum bu kadar puan alıp guy bile göremeden a grubunu bırakcam gibi
Sizce ne yapmalıyım -
@i̇lanbekleyenbiri çok yanlış düşünüyorsun 24 yaşındasın a grubuna başvurmamışsın ve geç kaldığını düşünüyorsun. ben 31 yaşındayım hala da mücadele ediyorum ki eminim 32-33-34 yaşlarında olan arkadaşlarımız da var mücadele eden. 35 olana kadar geç değil dostum bu sene yapmamışsın ama seneye yap başvurunu vazgeçme aldığın puana dayanarak söylüyorum bunu
-
@i̇lanbekleyenbiri Aynı durumdayız.Ben tekrar KPSSye başvurdum.Kendime 1 sene daha verdim.Hayata geç atılma problemi senle alakalı değil.16 sene okul okuyoruz.Hiç fire vermezsen 22 yaşında mezunsun.Problem biraz Türkiye ile alakalı.Keşke 2018 KPSS ye başvursaymışsın.
-
@enki atanmamak değil de aldığım puanı kullanamamak çok kötü.. kpssye girsem daha düşük puan alacağımı biliyorum. Şimdi pomem mülakatına gircem. Bu kadar emek verip puan alıp bizi polislik vs. Gibi yerlere mecbur kılanlara yazıklar olsun
-
Bu sayfanın bu kadar durgun olması bile Canımı sıkıyor Allah askına güzel günler hemen gelir misiniz ?
En kısa zamanda şehirler üzerinde tartışırız konuları yetiştirme telaşına düşeriz insaallah Allahım çok amin .. -
@zenginmemur vallahi hocam bir dokundunuz bin ses geldi. Herkesin içini dökesi varmış zaten. Ben herkes yazdıklarını okudum. Gerçekten farklı farklı hayatlar var. Zaten bir enerji sıkışması vardı, topluca biraz rahatladık bence.)) Canını sıkma hocam. Benim sana şöyle bir tavsiyem olabilir: Bu süreçte ileriye gidemediğini, yani ilerlemediğini düşündüğün bir an olursa o zaman alternatif ara ama her seferinde ilerliyorsan elbet olacaktır. Benim arkadaşım 4 yıldır çalışıyor mesela. Liseden birlikte mezun olduk. ODTÜ kamuyu bitirdi. İstanbulda 4 bin lira maaşa çalıyor özelde. Hayatında bir şey değişmedi. Bana da hep “zorlamaya devam et, ben bıraktım pişman oldum” der.) Dediğim gibi kimse uzaya gitmiyor ama yukarıda arkadaşların dediği gibi para istemek bile dert ya. Ben de bu durumu çözmek için b gurubundan girmeye çalışacağım.
-
@otuzyılsavaşı sağ olun hocam, katılıyorum dediklerinize.)) Hayatta zaman geçirmeyi bilmek gerekiyor. Hep kendi kendime adam olmaya çalıştım. Okuyorum, dinliyorum, izliyorum bol bol. Sağlığım yerinde oldukça keyif almaya çalışıyorum. Sizin de profil bayağıdır dikkatimi çekti. Hatta özelden soracaktım neden 30 yıl savaşları profil diye. Acaba bir ironi mi var diyecektim.)) Kafamda direk Kutsal-Roma Cermen imparatorluğu, İspanya krallığı canlandı.))
-
@zenginmemur 27 yaşina geldim. Altin bilezik misali bir meslegim yok. Elimden bir is gelmiyor ders calismak disinda. 2 senedir ders calisiyorum . Birakin mulakattan elenmeyi puanim kotu olmamasina ragmen kurum sinavi bile goremedim. Sagliktan oturu polis asker de olamiyorum. Oss de hatri sayilir bir puan alarak siyasala girmistim. Oysaki hic boyle hayal etmemistim. Çoğu Es dost akraba ile sohbetimi minimum seviyeye indirdim. Ben de saklaniyorum. Geceleri yasiyorum. Yani yalniz degilsin dostum.
-
@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@zenginmemur 27 yaşina geldim. Altin bilezik misali bir meslegim yok. Elimden bir is gelmiyor ders calismak disinda. 2 senedir ders calisiyorum . Birakin mulakattan elenmeyi puanim kotu olmamasina ragmen kurum sinavi bile goremedim. Sagliktan oturu polis asker de olamiyorum. Oss de hatri sayilir bir puan alarak siyasala girmistim. Oysaki hic boyle hayal etmemistim. Çoğu Es dost akraba ile sohbetimi minimum seviyeye indirdim. Ben de saklaniyorum. Geceleri yasiyorum. Yani yalniz degilsin dostum.
aynı durumdayım...
-
@james-buchanan eylul de askerlik geldi 80 alesim var tezli yuksek lisans baslatamadim. Tezsiz de dunyanin parasi. Kyk kredisinin geri odemesi de geldi. Ayrica 1000 tl sgk ya da borcum var.
Ulan yazdiklarimi okuyunca geldi aklima bunca strese ragmen aklima iyi ki kendimi balkondan asagi atmamisim. -
@gökyeleli okul puanın iyiyse tezliye girersin ben 81 alesle girdim
-
@i̇lanbekleyenbiri dusuk malesef 2.30
-
@gökyeleli 2.5 şartı istemeyen ünilere bak. Mülakatlı olanlar özellikle
-
Sevgili derttaşlarım hepimizin derdi sıkıntısı bir malum ama çalışıp tevekkül etmeye devam elimizden başka bilet gelmiyo umarım herşey gönlümüzce olur. Şimdi gelelim asıl konumuza. Nasipse gazete ilanımız ne zaman veriliyor salı mı demiştik sanki. Bu durum dısında ne yapabiliriz gene gündem olup tag mı alsak ne yapsak?? Aslında Bi haber programına çıkabilsek harika olur ama nasıl