2018 Guy Alımı
-
Puanım 100 başvurabilir miyim diyen arkadaşlar sizi bile özledik
-
@slytherin ben genel olarak söylemiştim sadece gelecek guy açısından değil
-
@gonzaloluca ben ve çevremdeki 85-90 puanlı kişilerde şu ili yazacak diyeceklerde hazırlıklara başlamıştır:)
-
@birgarip sırf onların muhabbetleri için başvurmayı düşünüyorum ilan gelirse
-
Aha şimdi iş maliyede bence :)))))
-
Kim ne derse desin Guy tarihinin en düşük puanlı kapatacagi ilanlardan olacaktır bu gelecek ilan. Ciddi anlamda yüksek puanların çoğu atandı
-
Gece ilan gelir mi acaba
-
@grundig hocam ciddi ciddi ben dpb sitesine baktım bu saatte.
-
Yalnız pareto üstadın iletisi Fatih Terim in tweet i gibi olmadı mı :))
-
Gelir mi?? Gelecek mi?? Geliyor mu?? Heyecan bastı. İnşaallah 3 bin olur
-
Rabbime ne kadar şükretsek azdır. Hayırlısı olsun dostlar. Emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah.
-
İlan değilde bakan bi twit atsa yeter şimdilik ilana çıkacağız diye şimdi ilan için erken olur sınav olursa Ağustos ortası olcak en erken 2 aydan fazla var
-
İnşallah tek il seçiminin olmadığı ve sözlü mülakatın kaldırıldığı bir ilan gelir. İnşallah yazılı sınav ile KPSS puanının ortalaması alınarak yerleştirme yapılır.
-
@asyasy Mülakat zor bir ihtimal ama en azından şu il meselesi olmasa. Bu arada bu yönetmelikte falan mı düzenleniyor acaba.
-
İnşallah 3000 olur da çok kişinin yüzü güler.
-
Arkadaslar bisi sorcam. Agustosta 18-19/25-26 bos. Ama o hafta 9gunluk bayram tatili olabilir, cok musait 9gunluk tatile. Ee nasi olcak, tatil olsa sonradan sinav bundan etkilenir mi
-
Dostlar tekrar merhaba. Ciddi bir telefon trafiğindeydim yeniden buradayım. Öncelikle şunu söyleyeyim bu ilan gelirse tekrar ediyorum TWITTER etkinliğinin çok ciddi payı var bunda. Öncelikle bu etkinliklere ön ayak olan @Oligopol @Duryy @Mahlaki @uA1905 @Hamidiye gibi daha adını sayamadığım tüm dostların hakkını bi teslim etmek gerek. Biz de gerek haberlerle gerek twitlerle elimizden gelen desteği sağladık ve bugün bu mutlu anı yaşıyoruz. İnşallah bu yükselilşin karşılığı artık ilan olur.
Dediğim gibi kaynak çok ciddi, haberler oldukça müspet. Ben de duyurdum arkadaşların gizlilik ricasına riayet ederek. Gel gelelim şunu da söyleyeyim sayı konusunda net bir bilgi yok ancak benim bilgi aldığım 2000 rakamı kurumda talebi ifade eden bu konuda yetkili bir kişidendi. Bu sayıda o nedenle oldukça umutluyum. Bakalım bekleyip göreceğiz dostlar. İlan yakın inşallah artık. İnşallah bir aksilik ile karşılaşmadan ilanı hep beraber kucaklarız
Hepiniz var olun. Buraları böyle şenlik havasında görmek ne kadar güzel gerçekten. İnşallah hepinizi meslekte görmek de nasip olur dostlar.
-
@plansız Bimer e de yazdım hocam bende değişeceğini zannetmiyorum ama inşallah bu adaletsizlik ortadan kaldırılır.
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
İnşallah tek il seçiminin olmadığı ve sözlü mülakatın kaldırıldığı bir ilan gelir. İnşallah yazılı sınav ile KPSS puanının ortalaması alınarak yerleştirme yapılır.
Bu espriyi yazamadan geçemedim pardon. Muz yiyim ama çilek tadı gelsin mi diyorsunuz
-
@kilici güzeldi