"Guy için şubatta 1500-2000 kişilik alım yapılacak"
-
Eğitmen Kadir koç'un duyumu bu şekilde;
https://twitter.com/1kadirkoc/status/922386385943891968
https://twitter.com/1kadirkoc/status/922397320070692864 -
KPSS A VE KURUM SINAVLARI GRUBUNDA DA O KONUDA BİR PAYLAŞIM YAPTILAR.
-
1.si adam iibf'ye kadro demiş bu gümrük'te olabilir ptt'de aklı sıra laf cambazlığı.
2.si bu şahıs geçen yıl guyu takip edenler bilir sürekli guy geliyor diyip diyip sonra gelmeyince ''hocam niye guy gelmedi siz böyle demiştiniz diyenleri'' engelleyen birisi.
Olayı tamamen ticari olduğunu düşünüyorum -
@guyan-gelmiş guy için kadroymuş kardeşim yazmış yorumlara
-
@bonus şimdi okudum kardeşim ama hiç kendisine inanmadığım için pek umursamadım.
-
@guyan-gelmiş zaten ben forum yöneticileri teyit etmedikten sonra inanmıyorum.
-
Ben de geçen yıl çoğu arkadaşa engel attığını biliyorum. Nedense inanmak zor geliyor.
-
Ama şöyle bir gerçekte var bu tarz yalan da olsa duyumlar olmasa insanın çalışma hevesi kalmıyor o yüzden arada birileri çıkıp böyle bir şeyler ortaya atması da fena olmuyor değil
-
2000 kişilik olası bi alımda sıralama kaça kadar geriler acaba
-
@meç bazı iller 70 puana bile düşebilir.
-
@meç 2017 tek puan. Hayli düşer ama ne kadar düşer kestirmesi güç.
-
Gecerliligin 2 yil olmasi son alimin tabiri caizse ismarlama olmasi gibi gibi sebeplerden oturu ve Naci Agbal faktorleri birlestiginde 2018 in icinde dahi bir guy alimi olacagini hic ama hic zannetmiyorum
-
@kaimoğlan yav he he guy artık almıcaklarmış zaten Zaten 2016 puanlılar için alım kara kaşa kara göze yapılmadı seçim vardı , 2019 dada seçim var guy her türlü gelicek 2018 dede , kaçışların yerine ilan çıksa yeter zaten 2017 yede
-
@maxmin İnşAllah açılır hocam hepimiz onu bekliyoruz ama şahsen ben de 2018 kpss'den önce guy geleceğini sanmıyorum.
-
@maxmin Memuriyet bekleyen hayal eden veyahut hali hazirda memursaniz dahi beklediginiz veya sahip oldugunuz unvana yakismayan uslubunuzdan dolayi sizle bu meseleyi tartismayacagim.
-
@kaimoğlan Lütfen bu kadar karamsar olmayın. En kötü zamanda bile( bahsettiğim kötülük ekonomik değil hain darbe girişiminden bahsediyorum) hatrı sayılır ilanlar geldi. 2018 de daha fazla olacaktır. Böyle yaparak hem kendinizi hem de biz forum üyelerini umutsuzluğa sürüklüyorsunuz.
-
@baumol Karamsarlik degil sahsi dusuncemdir. Ilanin gelmesini ben de diger arkadaslar gibi cok istiyorum lakin bahsettigim gostergeler boyle dusunmeye sevk ediyor. Ayrica karamsar konusmak iyilige mi sevk eder kotuluge mi bunu zaman belirler. Ilan gelmeyince sevki kirilip ders calismaktan vazgecen insanlar da olabiliyor. Herkes kendini ifade eder isteyen hissesine duseni alir.
Memuriyet bekleyen birisinin bu tip bir ilani secim vaadi olarak gormesi memuriyet ahlakı ile bagdasmayan gayri ahlaki bir tutum iken burdan kendi dusuncelerimi acikliyor olmam yadirganmasin lutfen -
@kaimoğlan anladığım kadarıyla insanların şevkinin kırılmasını bir kazanç olarak görüyorsunuz. Esas olarak en büyük kötülük bu. Maalesef sizin gibi düşünen insanların sayısı oldukça fazla. Herkes kalbinin ekmeğini yer arkadaşım. İnşallah sen de bazı kötü düşüncelerden soyutlarsın kendini.
-
şubat ilan mı sınav mı acaba
-
Umarım bir aksilik olmaz ve yakında ilan açıklanır demiş...bu durumda ilan yakında sınav Şubat'ta anlıyorum ben açıkçası...