GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
perşembe günü öğleden sonra 2 kişi gelmedi
-
Pazartesi sabah fire yoktu.
-
Listenin açıklanmasını çok bekler miyiz sizce?Soran oldu mu hiç bunu?
-
çarşamba sabah eksik yoktu
-
@luthor biz buraya güvenlik soruşturması formunu önden vermemiştik değil mi? O zaman bence çabuk açıklanabilir diyeceğim ama kendi ön soruşturmalarını yapmadan erkenden açıklamaları da çok iyimser olacak sanki, yine birkaç ay bekleyebiliriz
-
@satrab Kadro az olunca kısa sürebilir diye düşündüm ama standart süreler burada da geçerli olacak o zaman.
-
Süreç tamamlandığına göre sonuç beklenecek tabiki ama şunu söylemeden geçmeyeceğim, hayatımda girdiğim en anlamsız ve saygısızca mülakattı, stresle başetme tabiki her mülakat yaşadığımız bir şey ama bunların özellikle komisyon başkanının yaptığı okadar anlamsızca bir durumdu ki çıkınca keşke gitmeseydim dedim boşa vakit kaybı denilse yeridir.. sorulara aklındaki tek kelimeyi bulana kadar karşıdakini dinlemeyen habire bölen ifade fırsatı verilmeyecek şekilde mülakat yapılmaz. Tek kelimeye takmış önünde o yazıyor ya o söylenmezse her şey yanlış.. karşısına gelen her aday zaten yeterince yeterliyken açıklamaya ve ifadeye hak tanınmayan devamlı özel yaşamın sorgulandığı tecbübesizce yapılmış bir mülakat olarak benim için kaldı. Tabiki bu benim yaşadığım inşallah hakedenler en güzel şekilde yerini alır ama ben çıkan herkesten alınacaklar belliki böyle bir durum var lafını duydum orasını Allah bilir tabi ama profesyonellikten bukadar uzak mülakatta bir ilktir benim gördüğüm,(kişisel görüşüm ve yaşamışlığımdır bir tecrübedir)
-
@yldzkrc hocam alınacaklar belli lafını kimden duydunuz?
-
@yldzkrc Hangi gûn girdiniz mulakata?
-
@yldzkrc kardeş ne güzel açiklamissin ya benimde düşüncelerime tercüman olmuşsun.
-
@erdemsrc bildiğim iki gün mülakatı bu şekilde geçenlerden duydum Hocam ben bilmiyorum bunun haklılık payını, kaldı ki öyle bile olsa keşke bunu kafa arkasında halletselerdi çok anlamsızdı olan biten.
-
@pow3rtech önemi yok günün Hocam yaşadığım kişisel düşüncelerimi paylaştım, iki arkadaşımdan da aynı tecrübeyi duydum,Allah gönlüne göre versin herkesin benim için bitmiştir denetçilik olayı çok çok büyük ihtimal.
-
@yldzkrc bu da bitiversin hocam ankara guy ve vmy cepte zaten
-
@yldzkrc mülakatlar bitmeden söylemeyim dedim birşey size kesinlikle katılıyorum benimde şimdiye kadar girdiğim en saçma sapan mülakat komisyonuydu hiç bi şekilde cevaplarınızı dinlemiyolar doğru düzgün, sordukları soruların cevaplarını bile bilmiyolardı bence kağıtta yazanlar dışında söylediklerinizi doğru kabul etmiyorlardı hiç bi şekilde kitapta yazan tanımlari birebir söylememe rağmen yanlış cevap verdiğim söylendi çıkınca keşke hiç girmeseydim dedim bende
-
arkadaşlar forumda baktım ama göremedim,yazılı sınav sorularını paylaşan birisi oldu mu?
-
Acaba ne zaman açıklanır ?
-
@nilayfb Kendim sordum kendim cevaplayım. Aradım, çalışmalar devam ediyormuş.
-
@nilayfb Hiç ayrıntı vermediler mi hocam?1 ay 2 ay gibi
-
@luthor yok hocam vermediler, prosedürler devam ediyor duyuruları takip edin dediler .
-
@nilayfb Tamam hocam heyecanla bekliyoruz bunu inşallah çok uzamaz bakalım artık.