GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Mülakat listesinde olan 7 arkadaşımız kik, TCDD,hazine kontrolörlüğü gibi yerlere atandılar.Sansimiz epey arttı.İnşallah süreç uzamaz.
-
Hic bilgiler eksik olup aranan oldu mu ??
-
@lethe ben arandım
-
@genclerbirlikli ne için aradılar hocam
-
@texas lise bilgileri eksikmiş hocam ondan
-
Ayni sebepten beni de aradilar ondan sordum
-
Keşke bu hafta açıklansa..
-
Arkadaşlar müfettişlik kadrolarıyla kıyaslandığında bu meslek nasıldır, çalışan veya tanıdığı olan var mı acaba bilgi verebilecek?
-
@gazili turnelerin çok az olduğunu duymuştum gerçek mi bilmiyorum.
-
@kaziratu bende öyle duydum hocam,müfettişilik gibi değilmiş yani çünkü denetçi şikayet üzerine gidiyor müfettiş rutin denetim için.
-
-
@zyn1308 bana da mülakatta çok turneye gidiyoruz yapabilecek misin dediler o yüzden kafam karışmıştı ama belki beni denemişlerdir.
-
Mulakatin açıklanmasına ilişkin ne zaman arasam net bir bilgi veremeyiz duyuruları takip edin diyorlar. Arayıp farklı bir cevap alabilen var mı acaba aramızda ?
-
@nilayfb Bence gsb nin 3 mülakatı bittikten sonra beklemeye başlamak en mantıklısı.
-
@pawnex bence 3 ü farklı süreçler hocam,beklemezler.
-
@kaziratu denemek için olabilir bir de şöyle söyleyeyım komisyona ben söyledim diğerlerine kıyasla daha az olduğunu öğrendim diye o yüzden size söylenmemiş ve tepkınız ölçülmek istenmiş olabilir
-
@genclerbirlikli @pawnex kyk ve spor belki yakın zamanlı olabilir ama denetçilik için bende bekleneceğini sanmıyorum cunku mülakat biteli 1 bucuk ay kadar oldu ve sayı az ama daha diğer ikisinin mülakatları devam edıyor o yuzden onlar sonraya kalır gibi
-
@genclerbirlikli hocam kurumlar pek sonuç açıklamaya niyetli olmadığı için dedim yoksa bence de beklenmemesi lazım umarım öyle olur.
-
@pawnex o da doğru hocam. Umarım beklemezler 1 ayı geçti uzun bir süre bence.
-
Denetci aciklansin da kyk dan adam eksilir hic degilse hepsinin birbirinden haberi var zaten daha masaya oturur oturmaz kyk mülakatinda gsb ye girdin başka neye girdin deniyor