Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@shady1 arkadaşlar ben arayıp sordum, telefonu açan hanım süreçle ilgili hiç bir bilgilerinin olmadığını söyledi
-
@yunus1yavuz o kadın şu meshur kadin mi hicbir sey bilmeyen hani hocam
-
@shady1 evet hocam tam olarak o kadın
-
@yunus1yavuz onun dünyadan haberi yok hocam ya mufettisleri baglatsak onlara sorsak mi me dersin ?
-
@shady1 teftiş kurulu başkan ve yardımcıları haricinde kimsenin bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Onların da telefona bakıp bu konuyla ilgileneceğini pek sanmam
-
Mülakata kalanlar açıklandı: https://www.csb.gov.tr/db/teftis/haberler/haberler221464.pdf
-
Çok şükür bunda da mülakattayiz. Insallah sizlerin de olmustur arkadaslar ? @brzezinski @Mülkiyeli45
-
@odtüsbky hocam nisanliniz da kazandi mi
-
kendi notumuza bakamıyo muyuz
-
Yanliz burda ingilizce degerlendirmeye katilmamis. Mevzuatinda degerlendirilmeye katılmaz diye bi anlam cikaramadim.
-
Kazanamayacagımı ben de biliyorum. Herkesin puanları yayınlansaydı keşke Ingilizceden kac aldigimi merak etmistim.
-
@sirius kalamayanların neden listesi yok gerçekten haklısın. İlginç. Nerden kaldı niye kaldı kaç aldı bilmek ister her insan
-
@keynesinabv ben aradım, yetkili kişiler çıktı pazartesi arayın dedi. Ben puanımı öğrenmeden bunları rahat bırakmam.
-
@sirius Şüphelendiğiniz bir durum mu var Hocam ?
-
ben de geçmeyeceğimi biliyordum ama hakkaten puanımı merak ettiğim için takip ediyordum. tc ile falan dahi olsa bakabilmeliydi herkes notuna.
-
@slutskyy yok hocam, ingilizceden gecemeyecegimi biliyorum ama en azından ne yaptım bilmek isterim
-
Arkadaşlar hukuk bölümünden kimse yazılı sınavı geçememiş gözüküyor. Sizce hangi bölüme kaydırırlar hukuktan alınması gereken 3 kişiyi? Ya da kaydırırlar mı?
-
@civilengineer11 Sanmıyorum..Fakat toplam kadronun %15'i de atıl kalacak bu durumda..Sürecin hızlı ilerleyişinden ihtiyaç olduğu anlaşılıyor,%15 pek az da sayılmaz bu bakımdan
-
@del-piero Geçen ay açıklanan hazine müsteşarlığının ihale biriminde 2 kişi alınacak bir bölümde kimseyi almayıp kaydırmışlardı. Böyle bir gelenek var sanırım. İnşallah kadrolar boş kalmaz.
-
@civilengineer11 Hadi bakalım inşallah bu şekilde gerçekleşir..