Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Şıkkı değişen soru hangisi ?
-
-
@sylmz neyse tartısmanın lüzumu yok zaten beni etkilemiyo
-
@genclerbirlikli voleybol file size hocam
-
@genclerbirlikli file sorusu 2.43 oldu
-
bence sen biraz makroyu tekrar et kardeşim
-
-
@iso22 sanırım bana yazdın ancak sagol tekrar ediyorum ama anlaşılan senin sorunların var istersen özel ders verebilirim
-
Arkadaşlar kota sorusunun bariz bir şekilde yanlış olduğu bilinmesine rağmen itirazı uygun bulmamış gazisem'in ilgili birimi, 0312 430 0968 nolu numarayı aradım ve ilgili birime kota sorusuna tekrar itiraz edebiliyor muyuz diye sordum ilgili bayan bilgi aldı ve geri dönüş yaptı. Gazisem yazılan dilekçelerdeki soruların neden iptal edildiğini ya da edilmediğini açıklayan bir yazı hazırlamış, bu yazıyı sgm ye gönderiyormus ve itiraz eden kişilere de sgm tarafından iletilecekmiş. Tekrar itiraz edebiliyor muyuz diye bir kaç kez sordum ve verilen cevaba göre itiraz edebilirsiniz gibi bir yanıt aldım en son sorduğumda fakat bu tekrar itiraz meselesiyle ilgili arayıp bilgi alabilecek bir iki arkadaş daha olursa eğer itiraz edebileceğimizi kesin olarak biliriz ve buna göre hazırlığımızı yapar göndeririz. Ilgili arkadaşların elini taşın altına koymaya davet ediyorum.
-
Gazi'li olmak bugün için bir 'ayrıcalık' değil,utanç vesilesi olmuştur,emeği geçen herkese teşekkürler:)
-
Islm sorusu iptal oldu evet bu konuda fayda sağlayan arkadaşları tebrik ediyorum fakat kota sorusu yüzünden benim gibi 1 soruyla sınırda olan arkadaşlar var, bu konuda hassasiyet gösterirseniz memnun olurum
-
Kota sorusu doğruymuş demek. Ben sizin hazırladığınız sorunun... Yazık bir soruyla gitti. Kendi düşüncesine göre cevap istiyor adam. Tamamen öznel bir soru hazirlamiş kim hazırladıysa. Hakkım haram olsun
-
file sorusuna itiraz için gittiğimde kurumdakiler zaten konunun bilincindeydi .
-
@iibfli_keynes bu açıklamalara itiraz edilebileceğine dair bilginiz var mı hocam? Ortada bir adaletsizlik var yani kota sorusu açısından, aradığımda tam olarak net bir bilgi alamadım da bu konuyla ilgili
-
@harristodaro bilgim maalesef yok hocam
-
Arkadaşlar bu meslek hakkında mevzuatta yazanlar dışında bir bilgisi olan var mı?Turne süresi ;iş yükü veya herhangi bir farklı bilgi?
-
Arkadaşlar bu sınav bu hafta açıklanır mı, bilgisi olan var mı? Gerçekten artık bu bekleme işi kabak tadı vermeye başladı. Ne sınavlar açıklanıyor, ne mülakatlar nede ilanlar geliyor. ..
-
arkadaslar hukuktan noter aracılıgıyla yapılan ihtar diye soru vardı
soruyu ve cevabı tam olarak biri soyleyebilir mi kitapcıga ulasım kapanmıs -
@ahobaba İhtar ile ilgili ''temerrüt ihtarının hukuki niteliği hangisidir?'' diye bir soru vardı cevabı da 'hukuki işlem benzeri fiil'
-
@zyn1308 eyvallah hocam saolasınız .