Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@hiktisatci Hocam haksızlık bu soruların iptali değil bu soruların en başta sorulması.Bu soruların sorulma sebebi de kurum ile gazi arasındaki kopukluktan kaynaklanıyor.Öyle olduğunuda anlamamız çok zor değil çünkü aksi halde kurum böyle bir uygulamaya asla gitmezdi.Sizde Türkiye’de kurumların nasıl çalıştığını herkes kadar biliyorsunuzdur.Bu kopukluğun anlaşılmasında bir başka sebep olarak 2013 ilanında spor bölümünde sorulacak soruların konu başlıklarının gösterilmiş olması.Kurum o alımda sporda olimpiyatlar,Türkiye’de yapılan organizasyonlar,Olimpik spor dalları ve genel spor bilgisi soracağını belirtmiş.He 4 senede kurum artık bunlar yerine anatomi bilmemizi istemeye başladıysa onu bilemem.Ama eğer soruların iptali düşünülüyorsa demekki istemiyor ve gazi hata yaptı.Ayrıca sallayarak müfettiş olunmasını hiçbir şekilde bir hak olarak görmüyorum ve böyle bir durum sözkonusu ise derhal bu durumun kaldırılmasını çok doğru buluyorum.
-
@iibfli_keynes bu saatten sonra da öyle olacaktır hocam ben kendi çapımda değerlendirme yaptım. benim spordan yana korkum yok 12 doğru da çıkardığıma inanıyorum fakat uygun olmayan soruların iptal edilmesi gerektiğini de düşünüyorum ve istiyorum. umarım lehimize olur ne olacaksa.
-
@hiktisatci kardeşim sorularda sorulan kavramları bile ilkdefa duydum ki çoğu kişi aynı durumdadir alandan istedikleri kadar zorlasinlar bilmiyoruz der geçeriz ama 2 tane mevzuat belirtmişler 3 soru çıkmış spor genel kültürüyle ilgili 2 soru anca var eğer ilanda belirtilmiş olsaydı kimse itiraz etmezdi itiraz etmeyede hakı yoktu bukadar kişi haksız bi sen haklısın kurumun kendiside belirtmiş uzmanlık gerektiren sorular diye ne diye böyle sitem ediyosun anlamış deilim
-
Ben de yazmaktan kendimi alamadım. Şunları da söylemek istiyorum. Öyle sınavlara giriyoruz ki iktisat bölümü demişler içinde iktisatla alakası olmayan yada az alakası olan şeyler var. Muhasebe diyorsun içine iktisat karıştırmış. Ya da ilanlarda türkiye ekonomisi sormayacağım diyor ama soruyor. Böyle ilanlar da var. Herkes YİNE kendine göre haklı gözüküyor. Ben ülkemde liyakatin zerre kadar olmadığını düşünen birisi olarak bu sınavda da yüz bin kere yüz bin liyakatin olmayacağı kanaatindeyim. Şansa da inanan birisi olarak spor bölümünün iptal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Madem liyakat olmayacak şanslı olan kazansın. Bu arada spor bölümüm benim de kötüydü. Hatta bahsedilen soruları da yanlış yapmışım. Ama sorun değil. Torpilliler kazanacağına şanslılar kazansın. Hem torpilli hem de şanslı biri varsa o da sorun değil. En azından hayatında kendi iradesiyle birşeyler yapmış olur sallayarakta olsa. İyi şanslar cümleten.
-
@kombassankoma Amin.
-
Örgütlü mücadelenin farkı:)Sgm Teftiş Kurulu haklı itirazlarımız sayesinde Galatasaray Yönetim Kurulu gibi olağanüstü toplandı:))Önceden açıyorlardı,şimdi telefona hiç bakan yok,hep meşgul:)Umarım toplantıdan kimseye hayrı olmayan,'Tudor ile yola devam' gibisinden kel alaka kararlar çıkmazz..
-
@luthor Yazdıklarının hepsine katılıyorum kardeşim. Helal olsun. Zaten biz böyle birbirimize düştüğümüz için her kurum kafasına göre sınav yapıp kafasına göre sonuçlandırıyor. Böyle olduğumuz sürece sınavlara gider gider geliriz, az olan paramızı da kaynaklara, yola, sınav ücretine yatırır öylece bekleriz.
-
@genclerbirlikli uğraşılmaz arada böylesi denk gelir boş ver
-
@jjgosso, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
irenlere yapılan, farklı şehirlerden gelip de alakasız bir sınava girenlere (kurumun bile kabul ettiği ) yapılan bir haksızlık söz konusu iken, sizin ben bu alakasız soruları doğru bildim bana haksızlık ya
görüşünüze saygı duyuyorum tabi siz de haklısınız. ancak sizin mantığınız aynı zaman da "ben bu soruları bilemedim, çok alakasız sorular, bu yüzden bu sınav iptal edilsin" demeye geliyor biraz.
-
@hiktisatci hadi sen yat artık ya geç oldu bak
-
@kazm edebinle adabınla konuşursan sevinirim. ben kimseye bir saygısızlık yapmadım senin de saygı göstermen gerekli
-
neyse arkadaşlar yine herkes haklı. bakalım hangi sorular doğru kabul edilecek o zaman da bi yaygara koparırsınız yine.
-
Yine başladınız boş tartışmalara. Sorular zor olsaydı yutkunur geçerdik. Bu öyle bir konu değil
-
@hiktisatci ilginçsin yapmışsın bi şekilde umarım geçersin olursun müfettiş ama savunduğun görüş gerçekten çok saçma kurum bile bunlar fazla kabul demiş bu hala neyin mücadelesi mülakatta belirt kardeş ben yapmıştım bu saçma soruları bile diye ama bu ilanın amacı müfettiş almak haberin olsun
-
@baumol Bir kere olsun birbirimize destek olsak,ya ne güzel daha fazla ınsana umut olacak bu durum desek öleceğiz sanki anlamıyorum gerçekten.Zaten söylediğiniz gibi kurumların keyfi uygulamalarından bıktık gelip birde burada bizi en iyi anlayacak kişilerle saçma sapan tartışıp laf anlatma derdine düşüyoruz.Yazık gerçekten.
-
sgm saçmalığı geç olmadan farketmiş ve düzenleme yapacak, konunun uzamasına gerek yok.
-
@luthor genelleme yapmayalım kardeşim az önce bi arkadaş da 12 yi göre bilirim demiş ben de baktım baya tutturmuşum yalan değil ama bu benim 12 yi bulmam bu durumu mantıklı yapmıyor bence konuların spor genel kültüründen daha üstün bilgi gerektirdiği gerçeğini değiştirmiyor kurum gereğini yapmış bize daha bi şey söylemek düşmez bu konuda
-
@beşiktaş1903, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
ama bu ilanın amacı
iyi dileklerin için teşekkür ederim
belki de haksızım haklı olduğumu iddia etmiyorum sadece benim gözümden bakmanızı istedim. kurum sınavından 90 aldım ama benim yerime 70 alan adamı almışlar diyen biriyle aynı durumdayım bana göre. ilanın haricinde bir uygulamaya gidildiğini düşünüyorum. inş sen de müf olursun -
@beşiktaş1903 Genelleme yapmadım zaten forumda bahsettiğim tarzda insanlar var onlar üzerine alınmıyor siz niye üzerinize aldınız.Kurum yapacağını yaptı zaten gerisi boş laf.
-
arkadaşlar eşyayı her zilyet diğerinden bağımsız olarak ve tek başına kullanabiliyorsa paylı zilyetliktir ama cvplarda bu yoktu o yüzden hak zilyetliği yaptım . cvp ne olacaktı ? elbirliğiyle vardı ama bu değildir dedim . çünkü orda birlikte kullanmak gerekiyor diye düşündüm.