Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Hocam ilanda Suleyman Sırrı sok. yazılmış.O cadde mi olacak birde.
-
Ben pttdeki gorevli sorunca internetten yalnizca hangi ilceye bagli olduguna baktim ve diger kisimlari degistirmeden gonderdim.
-
@keymarsh, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Başvuru belgelerini henüz göndermemiştim.. BDDK ile aynı güne geldiği için 90 puanla yokum diyorum.. BDDK'ın her halükarda geleceğini düşündüğümden başvurmuyorum. Yüksek puanlı arkadaşlar ve BDDK'yı tercih edecek olanlar bence buna başvurmasın; puan konusunda sınırda kalan arkadaşlara destek olalım boşuna doldurmayalım listeleri.
Puanı sınırda olanlar tabi ki de her iki ilana da başvursun!
Benim puanım 92 47. Sıradayım 36 kişi çağıracaklar herkes başvurmaz mı ki. Açıkçası ben bana sıra gelmeyebilir diye düşünüyorum kesin diyen arkadaşlar neye dayanıyor ki. Bir kaç kişi başvurmaz belki de 11 kişi çıkar mı aradan bilemedim.
-
Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı
Süleyman Sırrı sokak,
No:3 Kat:4 06430
Yenişehir, Çankaya/AnkaraArkadaşlar bu adrese postayla gönderip gönderisinin ulaştığını öğrenen var mı?
-
İki sınava da başvurup sınava kadar olan zamanda iyi hazırlanabilir ing güvenirse bddkya baktı bddk olmayacak spora girmeyi düşünenler olmazsa diğer arkadaşlar zaten ikisinden sadece birine başvuracaktır o zaman düşecektir baya baya.
-
@luthor, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı
Süleyman Sırrı sokak,
No:3 Kat:4 06430
Yenişehir, Çankaya/AnkaraArkadaşlar bu adrese postayla gönderip gönderisinin ulaştığını öğrenen var mı?
-
@paretooptimal ??? 36 neyin nesi anlamadım.bddk murakıplık 700,bankacılık 200,bddk uzmanlığı 140,spor müfettişliği 300 iibf li çağıracak.
-
@ltfye o da oluyor
-
@varoufakis yanlış anlaşılma oldu arkadaşım mesajı silemiyorum malesef
-
Adresi yeniden yazıyorum. Teyitli arkadaşlar. Google maps'den de kontrol edebilirsiniz
Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Sağlık Mahallesi, Süleyman Sırrı Caddesi, No:3 Kat: 4, 06430 Yenişehir, Çankaya/Ankara
-
Haklısınız e devletteki mezuniyet belgesi oluyoms bide son yazılan adres te doğru haberiniz olsun hayırlısı diyelim
-
Ben süleyman sırrı sokak diye gondermistim ilandaki sekliyle sıkıntı olur mu saglık mahallesi süleyman sırrı sokak şeklindeydi adres
-
@brzezinski bence spor genel müdürlüğü teftiş kurulu başkanlığı olarak belirtilmesi halinde sorun teşkil etmez
-
@brzezinski dostum ilanda yazan adrese gönderdim ben sorun yok adreste, evrakta sorun varmış bugün aradılar
-
@emrmjdc hayırdır hocam evraktakı sıkıntı da neymıs
-
@heredotolga benim diplomam henüz yok yeni mezun olduğum için geçici mezuniyet belgem var bu belgeyi de öğrenci işlerinden aslı gibidir yaptırıp çoğaltmıştım şimdiye kadar da her kuruma gönderdim bir sorun çıkmadı ama bunlar arayıp dediler ki aslı gibidir yazısı okunmuyor bu yönde bir sorun çıkmış hallettik sonuç olarak
-
@EmrMjdc eyvallah hocam iyi oldu bu diploma icin de e devletten de kabul ediyorlar ordan da gonderebilirsin
-
Ben yarın göndercem de o zaman ilandaki adrese gönderiyorum
-
Arkadaşlar Sıralama ne zaman açıklanır.
-
@safitürk69 4 Aralık hocam