Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram sağlık raporunda dövme olması sivil memur olmaya engel olurmu
-
@aslı1 Uzman 5 uzman 6 falan fark etmez, B grubu memurla aynı maaş diye biliyorum tüm uzmanlık kadrolarının... Eğer avukatlığa başvursaydınız daha çok maaş alırdınız...
-
hocam sivil memurda saglik raporunda dovme engel mi yardimci olurmusnz bilginiz varsa
-
Akademiye ulaşmak için astidan sonra ne yapmamız gerekiyor bilgi verebilecek olan var mi
-
@cici Aştiden İncek dolmuşuyla gidebiliyormuşuz 15 dk felan sürüyormuş
-
@ynscn91 sağlık raporunda belirtileceğini ve sorun olacağını düşünmüyorum. O konuda endişe duymanıza gerek yok diye düşünüyorum.
-
@mhmt38 aynen hocam incek dolmusu geciyor ama her ihtimale karsi incek dolmusuna sorunuz guzergahi farkli olmasin.
-
@ynscn91, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@dilaram sağlık raporunda dövme olması sivil memur olmaya engel olurmu
657 sayılı DMK de memur olmaya engel şartlar arasında dövmeye ilgili bir madde yer almıyor.
-
@ynscn91, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
arkadaslar bir sorum olacak sinavda mulakaatta basarili olanlar hastaneye memur olur raporuna gidecek kolumda iki adet dovme var memur olmaya engel olurmu asker olmaya engel uzman astsubay felan tmam memur olmayada engel mi teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim
657 sayılı DMK de memur olmaya engel şartlar arasında dövmeyle ilgili bir madde yer almıyor
-
@ebruuu çok tşk ederim
-
@mhmt38 sizede başarılar hocam burdada uzman 1 için başvuran fazla yok herhalde
-
@esra42 çok teşekkür ederim hocam, burdan başka bir forumda yok ama maalesef kimse yok
bu arada e-devletten adli sicil kaydını alabiliyoruz daha önce savcılıktan diye yazıyordu başvuru sonucuna girince jandarmanın sitesinden altta yazıyor -
Bu güvenlik soruşturmasını yeni kimliğe göre nasıl doldurucaz?
-
Uzman3 için başvuran arkadaşlar. Sizin mülakat 10'u bildiğim kadarıyla. Vhki için mülakat ise 11'inde. Her iki kadro için de istenenler aynı olduğu için mülakatınızdan sonra buraya gelip bizi bilgilendirir misiniz? (Umarım bu kez cevap alırım:) )
-
Arkadaşlar merhabalar. Muallakta olduğum bir konu var ben PTT'de çalışıyorum, sözleşmeli personelim. 4/B li olarak 657'ye tabi miyim? 657'ye tabi olanlar giremez gibi bir ibare var. Acaba problem olur mu?
-
@gokhan kanunu bilmiyorum ama hocam gir sinava derim bir sey kaybetmezsin almazlarsa gene almazlar. Sonucta sozlemeli olabilirsin ama memur olmak senin de hakkkin.
-
@gokhan, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arkadaşlar merhabalar. Muallakta olduğum bir konu var ben PTT'de çalışıyorum, sözleşmeli personelim. 4/B li olarak 657'ye tabi miyim? 657'ye tabi olanlar giremez gibi bir ibare var. Acaba problem olur mu?
Siz 6475 Posta Hizmetleri Kanununa tabi personelisiniz. Ayrı bir idari hizmet sozlesmesi ile calisiyorsunuz. 2013 yılı öncesi değilseniz tabi. Ben KIT te çalışıyorum, 399 sayılı KHK tabi sözleşmeli personelim. 657 sayılı Kanuna tabi değiliz. Basvurabiliyoruz.
-
@esra42 ben de uzman 1 den girecegim sinav nasil olur merak ediyorum mulakat tarihiniz nedir bu arada ?
-
Arkadaşlar transkripti okuldan mi almamız gerekiyor başka yerden alamazmiyiz ?
-
Transkripti okula gitmeden alamaz mıyım ? Çok acil cvplarmisiniz