Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@pow3rtech beni aramadılar, ağlıyorum...
-
@soulofnight o bence başka bişey içindir biçok yerden soruşturma bekliyorum bi lere bile adres teyiti duymadım
-
Adres teyiti için polis araması biraz değişik olmuş. Artık her şey sistemden belli. Açıp kontrol ederler yani. Belki başka bir şey içindir.
-
Bankacılık uzmanlığı için böyle bi durum veya farklı bir durum yaşayan oldu mu?
-
@hagi bilişim benim ben böyle biley kimseden duymadım
-
@hagi bankacilik benimde benide bu sekilde arayan olmadi
-
İyi günler arkadaşlar, ben bddk uzman yardımcılığı için mülakata katılmıştım; lakin berbat bir performans sergiledim. Kazanma ihtimalimi neredeyse “0” olarak görüyorum. Güvenlik soruşturmasıyla ilgili tartışma dikkatimi çekti ve emniyete başvurdum. İl ya da ilçe emniyetine hakkımda herhangi bir belge gelmediğini öğrenmiş bulunmaktayım. Sanırım buradan çıkarabileceğimiz iki sonuç var. Ya henüz soruşturma başlatılmadı ya da yalnızca kazananlar soruşturmaya tabi tutuluyor. İkinci olasılık kanımca daha kuvvetli bir ihtimal. Allah hepinizin yolunu açık etsin, tekrar iyi günler
-
@bebekdinazor, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
İyi günler arkadaşlar, ben bddk uzman yardımcılığı için mülakata katılmıştım; lakin berbat bir performans sergiledim. Kazanma ihtimalimi neredeyse “0” olarak görüyorum. Güvenlik soruşturmasıyla ilgili tartışma dikkatimi çekti ve emniyete başvurdum. İl ya da ilçe emniyetine hakkımda herhangi bir belge gelmediğini öğrenmiş bulunmaktayım. Sanırım buradan çıkarabileceğimiz iki sonuç var. Ya henüz soruşturma başlatılmadı ya da yalnızca kazananlar soruşturmaya tabi tutuluyor. İkinci olasılık kanımca daha kuvvetli bir ihtimal. Allah hepinizin yolunu açık etsin, tekrar iyi günler
Soruşturmanın başlamamış olma ihtimali bence yok.Bu durumda dediğiniz gibi geçerli puan alanlar için soruşturma yapılıyordur.
-
@wickselll bnde il ve ilce emniyetinden belge olmadigi haberini aldim ancak soyleki kurum sureci hizlandirmak amacli istanbul emniyetinde sorusturmalari yapiyor olabilir onlarin sistemi ayri oldugu icinde biz goremiyoruz dendi
-
@asdfghasdfgh nasıl yani, İstanbul'da ikamet etmeyenlerin de gvs' sini İstanbul mu yapıyor?
-
@accosator evet oyle bir bilgi verdiler bazen tek yerden yurutulsun diye tamami istanbulda yapiliyor olabilirmis
-
@asdfghasdfgh teşekkürler cevap için
-
@accosator rica ederim
-
Erken seçime gidiyoruz. Sizce seçimlerden önce başlar mıyız ?
-
Keynescim bak bu şarkıyı senin için söylüyorum :Yok mu bi haber alan yok mu gören Bu mudur âdetin bu mudur tören Yaz ya da söyle Bulamadım böyle Neresi açık adresin neresi yöreeennnn..........Nasıl sesim, Merzifon 'un Eşşeği ::):):) :):):):):)
-
@accosator geçen hafta bilişimin eli kulağinda diyodu adamin biri de, ölü taklidi mi yapıyor şimdj nerede acaba?
-
@accosator yazı geldi gvs bitti bilişim için neden yayınlamıyorlar inanın bilmiyorum ve herkese gvs yapılıyor yukarı da sohbeti vardı unuttum. Mülakata giren herkese şunu da ekleyim murakıplıkta 35 kişi alınacaktı 32 kişi geçti mülakatı ama 10-12 kişiyi alırsa kurum kimse şaşırmasın
-
@keynesinabv hocam hukukta kac kişi alinırsa saşırmayalim size zahmet bize hürmet ögrenebilir misiniz:) kazanamasak da cok duamızı alırsınız
-
@soulofnight artık el nasıl bir el, kulak nasıl bir kulaksa :):)Bence elden kaynaklıdır bu durum
-
@accosator aynen 4 ayı bulur demisti mulakat günü ik gorevlisi.