Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
hangisi 75'e düşmüş??
-
Murakıplık sınavında 1 günde 1 oturum mu oluyor ikinci oturuma dair bir yazı göremedim
-
@toranj peki hocam metrodan inince kac dk yurume mesafesi ?
-
@maxmin murakip ilk gun 2 oturum , ikinci gun 3 oturum olur hocam
-
@shady1 metro durağı kampüsün tam karsısında
-
@caglacicek @toranj teşekkür ederim
-
@shady1 hocam metrodan inince okula giriyorsunuz metro zaten okulun tam karşısında kampüs çok büyük olduğu için kampüs içinde de otobüse binmeniz gerekiyor kampüs içinde servis gibi bir şey var otobüs her fakültenin önünde duruyor şoför zaten söylüyor şu fakülteye geldik vs. diye sınavınız hangi fakültedeyse ona göre inersiniz
-
@shady1 15 dakika filan yürümeniz lazım
-
Bankacılık alanı için p22 de 83.83 ile başvuru yaptım. Başvuru formunu bddk ta yolladım. Posta teslim de edildi ama listede adım yok.
-
@duryy hocam kargolamadan önce imza atmayı unutmuş olabilir misiniz geçen sene böyle bi arkadaşım liste dışı kalmıştı ama her ihtimale karşı siz yarın arayın.
-
@keynesinabv valla bak onu hiç hatırlamıyorum şuan gerçekten de. Bide sanırım bizim postacı onu kargoyla göndermiş. Şimdi baktık barkoddan postakargo yazıyor gönderi tipinde.
Yarın arayalım bakalım.
-
Murakıplık sınav 9.30 da başlayıp kaçta bitiyor ? İki oturum şeklinde değil mi hocam ???
-
@toranj atatürk ten direkt sınava yetişebilir miyim ?
-
@hunat ne sorarlar ki acaba isletmeden. Hic bilmedigimiz alan
-
@ilkhedefsgk hiç bilmiyorum işletmecilerin bile düzgün çalışmadığı konular ve beni en çok korkutan alan
-
@irmak yetişirsiniz ben de öyle yapıcam
-
Öncelikle herkese hayırlı olsun. Daha önce bddk uzman yrd. sınavına giren arkadaşlar ya da bilgi sahibi olanlar sorular nasıldı, işletmeden neler gelir yardımcı olabilir mi ?
-
Onu bırakın da Bank of china ya faaliyet izni verilmesine ne diyosunuz
-
@shady1 çinli yetkililer iran amborgosunu delmek için izin vermiyor diye biliyorum boşuna bbdk izin vermiş.
-
@ilkhedefsgk genel anlamda bakın yeter hocam