Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@1903bjk 8 kişi alacaklardı 4 ay sonra 2 kişi aldılar. Zaten öyle sorular sordular ki sözlüde. Tartışmalı sorulardı. Bddk hiyerarşi denetiminde mi yoksa vesayet mi? Yani uygulama ile kanun ayrı aslında fakat bunu bile bile net cevap istiyorlar.
1ay önce hayal kırıklığı yaşadım iki kişi alınmıştı.
Boşuna zaman para emek,...
Referansı olmayan başvurmasın -
@pow3rtech iyi olanlar çekilirse meydan hepten referanslı olanlara kalır. Yapabilecek olan herkes girmeli. Hiç değilse referansı olan sözlüye kalmaz.
-
@piko nasıl kalmaz kaldırırlar onu, dert etme sen:)
-
Sinavi gecemedikten Sonra isterse feristahini tanisinlar sinav zorlu bir sinav bddk gibi yere sınava girmeden alinanlar belli denmesi ne bilim garip .. Sayistay icin de diyolardi nice referansli gecinen adam eli bos döndü sayıştay cok mu objektifti mülakatta
-
@brzezinski iyi hoş diyorsunuz hocam da sınavı geçen kpssde derece yapan mülakatı da iyi geçen liyakat sahibi adamları da beğenmeyip eliyorlar 45 kişi alicaz diyip 10 kişi alıyorlar buna ne diyelim son alımdaki bddk konusuna bir bakın isterseniz
-
İngilizcede değerlendirmeye dahil benden pas.
-
@duryy arkadaslar murakıplığa basvurmayın sınavı cok zor tabi kapasitesinizi bilemem ama kazanma ihtimaliniz diğer iki uzmanlığa göre düşük olacaktır.ancak önemli olan tabi listeye girebilmek tabi bunun için bankacılık uzman yardımcılığı secın derim hem sınavı murakıplığa göre zor olmaz hem de en düşük kapatacak uzmanlık o olur
-
Evet arkadaşlar bir önceki mülakatta elenen birisi olarak bende birkaç kelime yazayım. Bence başvurma imkanı olan başvursun ama yazılı yı geçseniz bile çok fazla umutlanmayın çünkü sözlü sınavı geçme ihtimali çok yüksek değil eğer üst düzey bir referansınız yoksa (ama ben yinede bunun böyle olduğuna inanmak istemiyorum çünkü böyle olduğunu düşününce ülkem adına gerçekten üzülüyorum.) Geçen mülakat sonrası gördük çünkü kpss den enaz 80 almış kurumun 4 oturum olarak yaptığı yazılı sınavdan 70 almış insanlar daha ne kadar liyakatı olabilir bilmiyorum. Belki diyeceksiniz atanamadığı için kuruma kızgın bunları yazıyor ama sadece kendim atanamadım diye değil bu kızgınlık 100 kişi alacağız diye 2000 kişiyi sınava çağırıyorsun bu insanlar ülkenin farklı yerlerinden kalkıp bir hafta sonu istanbula sinava geliyor. Yazılı sınavı geçiyor ve sözlüde kadro kadar bile kişi almadan bu insanların çoğunu eliyorsun. Bu liyakat denen şey gökten inmiyor herhalde. Neyse çok yazdım biraz ama siz yinede deneyin sonuna kadar çünkü denemezseniz keşke diyebilirsiniz ama deneyip mülakattan elenseniz bile üzülürsünüz ama geçer çünkü hayat bir şekilde devam edecek. Acının sonu vardır ama pişmanlık kalır.
-
@gerha yok o konuda katiliyorum size çogu insanin boyle bos yere harcanmasina .. Bn yukardaki bazi iddialar acisindan dedim yoksa derece yapmjs boyle zor sinavi gecmis kardeşlerimize bn de üzüldüm
-
Bırakın kim neye başvurmak istiyorsa başvursun yok ona başvurma buna başvurma.Artık art niyet aramaya başladım ben yazılanlardan.
-
Arkadaşlar bazı konularda bakıyorum da sürekli İngilizce olan sınavlara İngilizcesi iyi olmayan başvurmasın diyen bir kitle var.Kpssden sağlam puam alan arkadaşlar bunlara aldırmayın vicdan falan yapıp aynısı rekabet kurumu başlığında oldu ven 43 ydsyle o sınavı rahat geçtim.90 küsür almış üst kurullara başvurmayacaz da neye başvuracağız? Bu işleri geçelim o yüzden
-
@andone 43 yds ile klasik ingilizce ceviri sinavlarini rahat yapabiliyorsaniz helal olsun size o zaman siz bence yds e yeniden girin o puani yanlislakla almis olabilirsiniz.
-
@andone basvur seni tutan yok
-
Murakiplik 35 kisi 20 kati 900, bddk uzmanlik 7 kisi 20 kati 140 iken bankacilik 27 kisi 200 diyor galiba yanlis yazmislar
-
@russellwestbrook ayni benim yanlis yazdigim gibi 35 kisi 700
-
@arya pardon gecen sinvada uzmanliga girmistim mis gibi monografi vardi asil murakiplikta yoktu demisti arkadaslar
-
@russellwestbrook evet bu benim de dikkatimi çekmişti
-
95.18 ile BDDK Uzman Yrd alanına başvuru yapmayacağım. Hazırlanacak arkadaşlara başarılar diliyorum
-
@andone hocam geçen seferki bddk uzman yardımcılığı sınavına 200 kişi başvurmuşken sınava sadece 55 kişi gelmiş insaf yani biraz madem gelmeyecekler ne diye başvurup insanların hakkını yiyorlar millet virgüllerle kaçırıyor
-
@caglacicek sence murakıplıkla bankacılık uzman yrd sınavı soruları aynı olur mu. bir koskoca murakıplık en güzel mesleklerden biri diğeri de cok iyi ama murakıplığın yanında sönük kalır.dırek söyliyim murakıplık soruları kurumların sorduğu en zor soruların başında gelir. geçmiş yıllarda cıkmıs sorulara bakarsan hak vereceksin bana.ha su da var temelin iyiyse o baska saygı duyarım .cok zordur ama imkansız değil