TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2

KPSS A
    bddk uzmanlık murakıplık bankacılık uzmanlığı 2018
    193
    1456
    357275
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      criminalawyer @1903bjk Son düzenleyen:

@1903bjk 8 kişi alacaklardı 4 ay sonra 2 kişi aldılar. Zaten öyle sorular sordular ki sözlüde. Tartışmalı sorulardı. Bddk hiyerarşi denetiminde mi yoksa vesayet mi? Yani uygulama ile kanun ayrı aslında fakat bunu bile bile net cevap istiyorlar.

1ay önce hayal kırıklığı yaşadım iki kişi alınmıştı.

Boşuna zaman para emek,...
      Referansı olmayan başvurmasın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        piko @pow3rtech Son düzenleyen:

@pow3rtech iyi olanlar çekilirse meydan hepten referanslı olanlara kalır. Yapabilecek olan herkes girmeli. Hiç değilse referansı olan sözlüye kalmaz.

kazm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • kazm
          kazm @piko Son düzenleyen:

@piko nasıl kalmaz kaldırırlar onu, dert etme sen:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • brzezinski
            brzezinski Son düzenleyen:

Sinavi gecemedikten Sonra isterse feristahini tanisinlar sinav zorlu bir sinav bddk gibi yere sınava girmeden alinanlar belli denmesi ne bilim garip .. Sayistay icin de diyolardi nice referansli gecinen adam eli bos döndü sayıştay cok mu objektifti mülakatta

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • G
              gerha @brzezinski Son düzenleyen:

@brzezinski iyi hoş diyorsunuz hocam da sınavı geçen kpssde derece yapan mülakatı da iyi geçen liyakat sahibi adamları da beğenmeyip eliyorlar 45 kişi alicaz diyip 10 kişi alıyorlar buna ne diyelim son alımdaki bddk konusuna bir bakın isterseniz

• L
                luthor Son düzenleyen:

İngilizcede değerlendirmeye dahil benden pas.

• M
                  msş @Duryy Son düzenleyen:

@duryy arkadaslar murakıplığa basvurmayın sınavı cok zor tabi kapasitesinizi bilemem ama kazanma ihtimaliniz diğer iki uzmanlığa göre düşük olacaktır.ancak önemli olan tabi listeye girebilmek tabi bunun için bankacılık uzman yardımcılığı secın derim hem sınavı murakıplığa göre zor olmaz hem de en düşük kapatacak uzmanlık o olur

• E
                    eeengineer55 Son düzenleyen:

Evet arkadaşlar bir önceki mülakatta elenen birisi olarak bende birkaç kelime yazayım. Bence başvurma imkanı olan başvursun ama yazılı yı geçseniz bile çok fazla umutlanmayın çünkü sözlü sınavı geçme ihtimali çok yüksek değil eğer üst düzey bir referansınız yoksa (ama ben yinede bunun böyle olduğuna inanmak istemiyorum çünkü böyle olduğunu düşününce ülkem adına gerçekten üzülüyorum.) Geçen mülakat sonrası gördük çünkü kpss den enaz 80 almış kurumun 4 oturum olarak yaptığı yazılı sınavdan 70 almış insanlar daha ne kadar liyakatı olabilir bilmiyorum. Belki diyeceksiniz atanamadığı için kuruma kızgın bunları yazıyor ama sadece kendim atanamadım diye değil bu kızgınlık 100 kişi alacağız diye 2000 kişiyi sınava çağırıyorsun bu insanlar ülkenin farklı yerlerinden kalkıp bir hafta sonu istanbula sinava geliyor. Yazılı sınavı geçiyor ve sözlüde kadro kadar bile kişi almadan bu insanların çoğunu eliyorsun. Bu liyakat denen şey gökten inmiyor herhalde. Neyse çok yazdım biraz ama siz yinede deneyin sonuna kadar çünkü denemezseniz keşke diyebilirsiniz ama deneyip mülakattan elenseniz bile üzülürsünüz ama geçer çünkü hayat bir şekilde devam edecek. Acının sonu vardır ama pişmanlık kalır.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • brzezinski
                      brzezinski Son düzenleyen:

@gerha yok o konuda katiliyorum size çogu insanin boyle bos yere harcanmasina .. Bn yukardaki bazi iddialar acisindan dedim yoksa derece yapmjs boyle zor sinavi gecmis kardeşlerimize bn de üzüldüm

• L
                        luthor Son düzenleyen:

Bırakın kim neye başvurmak istiyorsa başvursun yok ona başvurma buna başvurma.Artık art niyet aramaya başladım ben yazılanlardan.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • A
                          AndOne Son düzenleyen:

Arkadaşlar bazı konularda bakıyorum da sürekli İngilizce olan sınavlara İngilizcesi iyi olmayan başvurmasın diyen bir kitle var.Kpssden sağlam puam alan arkadaşlar bunlara aldırmayın vicdan falan yapıp aynısı rekabet kurumu başlığında oldu ven 43 ydsyle o sınavı rahat geçtim.90 küsür almış üst kurullara başvurmayacaz da neye başvuracağız? Bu işleri geçelim o yüzden

N Shady1 G A 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                          • N
                            Nameless @AndOne Son düzenleyen:

@andone 43 yds ile klasik ingilizce ceviri sinavlarini rahat yapabiliyorsaniz helal olsun size o zaman siz bence yds e yeniden girin o puani yanlislakla almis olabilirsiniz.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • Shady1
                              Shady1 @AndOne Son düzenleyen:

@andone basvur seni tutan yok

Sinav BaşMüfettişi

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • R
                                russellwestbrook Son düzenleyen:

Murakiplik 35 kisi 20 kati 900, bddk uzmanlik 7 kisi 20 kati 140 iken bankacilik 27 kisi 200 diyor galiba yanlis yazmislar

R G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • R
                                  russellwestbrook @russellwestbrook Son düzenleyen:

@russellwestbrook ayni benim yanlis yazdigim gibi 35 kisi 700 😊

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Marycr
                                    Marycr @arya Son düzenleyen:

@arya pardon gecen sinvada uzmanliga girmistim mis gibi monografi vardi asil murakiplikta yoktu demisti arkadaslar

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • C
                                      caglacicek @russellwestbrook Son düzenleyen:

@russellwestbrook evet bu benim de dikkatimi çekmişti

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • joeblack16
                                        joeblack16 Son düzenleyen:

95.18 ile BDDK Uzman Yrd alanına başvuru yapmayacağım. Hazırlanacak arkadaşlara başarılar diliyorum

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • G
                                          gerha @AndOne Son düzenleyen:

@andone hocam geçen seferki bddk uzman yardımcılığı sınavına 200 kişi başvurmuşken sınava sadece 55 kişi gelmiş insaf yani biraz madem gelmeyecekler ne diye başvurup insanların hakkını yiyorlar millet virgüllerle kaçırıyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • M
                                            msş @caglacicek Son düzenleyen:

@caglacicek sence murakıplıkla bankacılık uzman yrd sınavı soruları aynı olur mu. bir koskoca murakıplık en güzel mesleklerden biri diğeri de cok iyi ama murakıplığın yanında sönük kalır.dırek söyliyim murakıplık soruları kurumların sorduğu en zor soruların başında gelir. geçmiş yıllarda cıkmıs sorulara bakarsan hak vereceksin bana.ha su da var temelin iyiyse o baska saygı duyarım .cok zordur ama imkansız değil

• 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 7 / 73
                                            • İlk ileti