22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@gmzankr066 Dostum Kızılay'da Gama İş Merkezi önündeki duraklardan 317 veya 413 numaralı otobüslerden birisine binebilirsin. İkisi de o yöne giderler, muavine söylersen tam karşısında indirecektir.
-
@paretowilfredo tamamdır hocam çok teşekkür ederim ️
-
Beyler sandıkları bırakmayalım zira daha bişey belli değil. Sayısal mantık sonuçları gelmedi daha ben işçi havuzdayım hala.
-
3 yıldan sonra ilk kez bu kadar hazırlıksız gireceğim bakalım ne olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun dostlarım -
Türkçe 19 net,
Matematik 7 net,
Tarih 20 net,
Coğrafya 12 net,
Vatandaşlık 9 net,
Güncel 4 net. Velhasılı yine kendim için psikolojik sınırdayım :)) -
@tahkikat ben pisi pisine GK’den 3-4 yanlış yaptım ya. Kendimi kocaman bir salak gibi hissediyorum.
-
Hiç diğer gruba bakmıyorum. Orası alev alev. Herkes deli gibi cevap paylaşıyor. Burada biz bize huzurumuzu bozmadan devam edelim dostlar.)) Beklediğim gibi geçmedi ama ne bileyim kötü de değildi sanki.
-
Arkadaşlar sorular görüntülemeye ne zaman açılır acaba ? 2-3 gün sürer mi ?
-
Arkadaşlar ben daha önce hiç girmedim kpss ye o yüzden bilmiyorum bu muhasebenin etkisi çok mu yani ben çözmesem ya da bikaç tane çözsem zararı ne olur?
-
@circassian girmek istediğiniz yere bağlı hocam maliye dusunuyosaniz0.20 etkiliyor yok eğer sgk denetmenlik dusunuyosaniz p42 puan turunde muhasebe yok ama her ihtimalde en azindan sözel kısımları okuyun 1 haftada 7 8 soru yaparsiniz
-
Teşekkür ederim cevapladığınız için pek aramız yok kendisiyle de hayırlısı artık son kez bakıcam yinede.
-
Arkadaşlar Sorular Burda
https://www.youtube.com/watch?v=rIKjbEoT__k
Orjinalleri -
https://www.youtube.com/watch?v=rIKjbEoT__k
Soruların orjinalleri -
@suncrush kardeşim geldin reklam yapmaya saygıyla karşıladık, faydalı olabilir dedik de 120 kere atmanın da bir anlamı yok. Teşekkür ederiz.
-
@veblenist Ben de kaç senedir kpssye giren biri olarak, Ergin olmak sorusuna "ayırt edebilme gücü" dedim iyi mi!
Resmen eve gelene kadar kalp krizi geçiriyordum. Bı sen değilsin yani... -
Çok karamsar da değilim iyimser de öylesine bit haldeyim ne yaptın sen bize ösym
-
Baktıkça netlerim daha da azaldı, güncelleyeyim.
Türkçe 17
Matematik 6
Tarih 17
Coğrafya 10
Vatandaşlık 9
Güncel 3Tecrübem şu ki az az da olsa B'ye de ağırlık vermek lazım. 71 netle 78 alacakken, şimdi tahminen 62 netle 74 alacağım o da maksimum.
@tahkikat, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Türkçe 19 net,
Matematik 7 net,
Tarih 20 net,
Coğrafya 12 net,
Vatandaşlık 9 net,
Güncel 4 net. Velhasılı yine kendim için psikolojik sınırdayım :)) -
@tahkikat, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Türkçe 19 net,
Matematik 7 net,
Tarih 20 net,
Coğrafya 12 net,
Vatandaşlık 9 net,
Güncel 4 net. Velhasılı yine kendim için psikolojik sınırdayım :))Nerden baktiniz?
-
@terkiphatasi Sağdan soldan
-
Arkadaslar maliyeyi 200 300 soruda tekrar edecek bi kitap veya pdf var mi?