22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
Sinava da baya az kaldi arkadaslar, nasil gidiyor calismalar ?
-
@shady1 ooo üstad konustu
-
@ladybug, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@shady1 ooo üstad konustu
Estagfurullah dostum . Ayni anda yazmisiz yine nasi denk geldik
-
@shady1 :)))
Hocam valla cok parlak degil..gram calisma istegi yok ama vicdan yapip masaya oturuyorum kitaplar bana bakiyor ben onlara..saatlerce bakisiyoruz.. -
@ladybug Allah yardimciniz olsun dostum .
Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir. -
@shady1 insallah..sagolun hocam
-
Nurettin Bilici 2013 basım Kamu Maliyesi kitabı var 250 sayfalık. Bütçeleme sürecini okurken Kalkınma, Maliye Bakanlıkları, Yüksek Planlama Kurulu, TBMM, Sayıştay Uygunluk Denetimi, Ödeneklerin Serbest Bırakılması vesaireden bahsediyor. Pareto Maliye de var, o da güncel değil haliyle. Bakanlar Kurulu yazan yere çat Cumhurbaşkanlığını yapıştırıyorsun da kalanı için ne yapacağız meçhul
Yine 2017 Anayasa Değişiklikleriyle Güncel diye 4T Kamu Hukuku kitabı almıştım, tabi özet niyetiyle zira Ahmet Nohutçu, Kemal Gözler, Beyazkalem vesair kaynaklar vardı. Ne göreyim onda da hala Başbakanlıktan bahsetmiş.Hacılar çarşı karışık vesselam. Maliye'de Hukuk'ta ve Hukuk dolayısı ile ÇEKO, Kamu Yönetiminde de birbirine giren konular olabilir. Şimdi sizin aklınızda iki soru var;
Bir, KPSS nedir?
İki, neden yapılır? :))Bol soru iptalli bir yıl olacak, elimizin altında İktisat, Muhasebe, İstatistik, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya var yalnız. Diğerlerinde iptalle vesair uğraşmak istemezse ÖSYM, çetrefilli alanlardan sormaz ve genel geçer sorularla durumu kotarır.
-
@shanks 657
-
Deneme çözen arkadaşlardan naçizane bir tavsiye alabilir miyim? Acaba hangi denemenin maliye soruları kaliteli ve zorlayıcı? Elimde yakında çözmeye baslayacağım geçen yılki monopol ve bu yılki pegem var ve yanlarına sırf maliyesi iyi olduğu için bir deneme eklemek istiyorum.
-
@islimbot Pelikan
-
Sanki bir arpa boyu ilerleyememiş gibiyim. Bu ikinci girişim olacak ve 88-89 almam lazım.
-
@veblenist
Ben de oyle hissediyorum Hocam. Hukuk haric her testte kafa kafaya çatisirim ama garip duygular icerisindeyim. Bunca mezun, bu denli az alimlar, ozel desen leş, ooof of kim dediyse bu alana yonel diye. Rehberlik Hocamin ben çarkina -
Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ve ihdaslarla beraber 2018-2020 arası çok bereketli geçecek, hissediyorum Abidin!
-
@lucasinemmisi vallahi çok dertliyim hocam. Ben hiçbirinde güvenmiyorum kendime. Hepsi çorba oluyor.
-
@tahkikat umarım hocam. İnşallah bu sene gireriz.
-
İnternette genel kültür için özet kaynak var mı önereceginiz?
-
Şimdi size bir iyi bir de kötü haberim var. İlk olarak kötü haber şu; her şey değişiyor ve tüm mevzuatla ilgili kitaplar çöp, üstelik sınava iki haftadan az kaldı.
Sıkı durun, iyi haberi söylüyorum; kötü haber herkes için geçerli :))) -
@tahkikat sonuç olarak değişen bir şey yok.)
-
Arkadaslar pegem denemeleri hakkında fikri olan var mı? Hem alan hem gk gy açısından?
-
@ceks74 pegem genel kültür genel yetenek çözdüm pek memnun kalmadım.