22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
Themis hukuk son cikan kitabi kullanan var mi ? Varsa nasil kitap arkadaşlar
-
Arkadaşlar elimde sıfır alan kitapları mevcut. İsteyenlere uygun fiyattan verebilirim. Kitaplar şu şekilde:
- Muhasip 2. Baskı ( A kadro yayınları )
- Çeko 2. Baskı ( A kadro yayınları)
- Genel Muhasebe Kahverengi Kitap ( A kadro yayınları - Erhan Özdemir )
- Karşılaştırmalı İktisat Okulları 14. Baskı ( 4T - Yüksel Bilgili)
- Katalaksi Kasım 2017 ( 4T - Cemal Arslan )
- Mikro İktisat Soru Bankası 2017 ( A kadro yayınları)
- Maliye Soru Bankası 2017 Tamamı Çözümlü (Beyaz Kalem)
- Muhasebe Soru Bankası 2017 Tamamı Çözümlü ( İsem Yayıncılık )
- A Kadro Modüler Hukuk Seti 2018 Konu Anlatımlı ( Medeni hukukta konuyla alakalı çok az yazılar mevcut )
- İşletme İktisadı ( 12 Levha Yayıncılık - Yasin Çoban )
- Hukuk Soru Bankası 2017 Tamamı Çözümlü (Beyaz Kalem)
- Yemişim İktisadı Soru Bankası 1. Baskı ( Altı Şapka Yayınları - Mikro, Makro, Para Banka )
Kargo : Alıcı ödemeli
İhtiyacı olanlar bana ulaşsın lütfen. Sadece medeni hukuk ve altı şapka yayınları mikro iktisat soru kısmı azıcık çizili. Diğerleri ise sıfırdır.
-
@zuzu1911 hocam yemisim iktisadi sorulari nasil iyi mi? Merak ettigim bir kynak.bir de katalaksi ve isletme iktisadi var dusundugum.telden yazinca mesajla donemiyorum.telefonumda sıkıntı var.bana ucunun fiyati yollar misiniz ayri ayri?
-
@marjinalfaydali Kitabı tavsiye üzerine almıştım. Az bi yeri kurşun kalemle çizili. Silince gecer. B grubundan hazirlanacagim icin kitaplari satmaya karar verdim hocam.
Yemisim iktisadı 10 tl
İsletme iktisadı 10 tl ( sıfır kitap)
Katalaksi 30 tl ( sıfır kitap ) -
Arkadaşlar işletme bölümüne nereden çalışıyorsunuz ben doğru düzgün bir kaynak bulamadım ?
-
Arkadaşlar bazı arkadaslar da özelden yazdı. Bu kitapları bi an evvel elimden çıkarmak istiyorum. Herkesin işi görülsün diye fiyatları uygun fiyata yeniden yazıyorum. Daha once söylediğim gibi de kitapların çoğu sıfır. Tekrardan belirteyim kargo alıcı ödemeli. Yaşadığım şehir İstanbul. Kitapların fiyatları aşağıdaki gibi :
- Muhasip 2. Baskı ( A kadro yayınları ) = 20 TL
- Çeko 2. Baskı ( A kadro yayınları) = 20 TL
- Genel Muhasebe Kahverengi Kitap ( A kadro yayınları - Erhan Özdemir )= 15 TL
- Karşılaştırmalı İktisat Okulları 14. Baskı ( 4T - Yüksel Bilgili) = 15 TL
- Katalaksi Kasım 2017 ( 4T - Cemal Arslan ) = 20 TL
- Mikro İktisat Soru Bankası 2017 ( A kadro yayınları) = 15 TL
- Maliye Soru Bankası 2017 Tamamı Çözümlü (Beyaz Kalem) = 5 TL
- Muhasebe Soru Bankası 2017 Tamamı Çözümlü ( İsem Yayıncılık ) = 5 TL
- A Kadro Modüler Hukuk Seti 2018 Konu Anlatımlı ( Medeni hukukta konuyla alakalı çok az yazılar mevcut ) = 30 TL
- İşletme İktisadı ( 12 Levha Yayıncılık - Yasin Çoban ) = 10 TL
- Hukuk Soru Bankası 2017 Tamamı Çözümlü (Beyaz Kalem) = 5 TL
- Yemişim İktisadı Soru Bankası 1. Baskı ( Altı Şapka Yayınları - Mikro, Makro, Para Banka ) = 10 TL
-
Dostlar herkese merhaba. Yukarıda bahsetmiş olduğum KPSS Genel Kültür Güncel Bilgiler başlığını açtık, sizlerden de katkı bekliyoruz.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3409/2018-kpss-genel-kültür-güncel-bilgiler-paylaşım-platformu
-
@paretowilfredo Üstad yorum beyan eden değil de soru paylaşımı yapılan,soruların tartışıldığı başlıklar düşünüyor musunuz? Ya da bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mesela gk-gy sorularının paylaşıldığı bir başlık..İsteyen soru atar isteyen cevap yazar gibi
-
merhabalar, bazı sebeplerden dolayı çalışmaya yeni başlamak durumunda kaldım, iş ve sınav hazırlığı kolay değil.. önümde hala zaman olduğunu düğşünüyorum a grubu için.. sizce 4 büyük dersten( hukuk, maliye, muhasebe ve iktisat) sıralama da öncelik vememiz ders hangisidir...
hukuku sona at unutulur diyenler var lakin en sevdiğim ders hukuk 1. sıraya koymak istiyorum.. hukuk-maliye-iktisat-muhasebe gibi bir sıralama yapmak istiyorum, ikt-muh değişebilirde sorun değil...
ikt öne almama sebebim, eğer hemen başlarsam ki nefret ettiğim bir ders, soğur bırakırım korkusu! Varsa kaynak öneriniz ikt den alırım da elimde y.bilgili var şuan...
tecrübeli arkadasların tasiyelerini bekliyorum, bu hafta başlangıcı vermem lazım artık... -
@akinfeeva Eğer sınava ilk defa ilk hazırlanıyorsanız bu sıralama yanlış olur. İktisat-muhasebe-hukuk-maliye sıralaması daha mantıklı olur. Sınav tecrübeniz varsa yazdığınız sıralama da olabilir.
-
@kilici sınava daha önce 2 kere girdim ama "sadece katılma amaçlı" yani ilk defa bu sene hazırlanacağım desem daha doğru olur..
-
@akinfeeva bence sıralama yapmak yanlış, program yapıp tüm dersleri aynı anda götürmek daha mantıklı olur. özellikle muhasebeye 1 ay bakmazsan tamamen unutuluyor.
-
@akinfeeva hocam soru çözmeyi tamamen bırakmadan ders ders gidilebilir. En son hangi dersin yapıldığından ziyade en az son 1 ayı test çözmeye ayırmalısınız.
-
tavsiyeleriniz için tesekkurler.. şimdi oturdum kafayı bi toparladım kaynakları önüme koydum ve kararımı verdim, iktisat dersinden başlıyorum.. konu+soru ilerleyeceğim, ikt bitince diğer bir derse geçince haftada bir deneme ikt çözüp unutma olayını engellemeye çalışacağım.. şimdilik düşüncelerim bunlar bakalım süreç nasıl olacak, ama şu bir gerçek ki işten geldikten sonra o mvsanın başına oturmak tam bir eziyet.. ama "no pain no gain"
herkese kolaylıklar.... -
A kadro yayınlarının hukuk seti kpss hukuk için yeterli olur mu??
-
@siyasetbilimi A Kadro yayınlarını 2016 KPSS için kullanmış biri olarak naçizane önerilerimi belirtmek isterim. KPSS hukukta eğer 40 soruda ortalama 28-29 doğru civarı hedefliyorsanız ve hukuka ayıracağınız zaman kısıtlıysa A Kadro'nun hukuk setini yalayıp yutmanızı tavsiye ederim. KPSS konuları için nokta atışı az ve öz bilgiler vardır. Ancak mutlaka KPSS'ye girdiğinizde o kitaplarda yazmayan 4-5 soruyla karşılaşırsınız. Bunun da sebebi kitapların yeterince ayrıntılı olmayışı ancak az zamanda ve az sayfa sayısıyla çok net yaptırabilme kapasitesine sahip olmasıdır. Önceden 30 soru varken 1 ya da 2 soru o kitaplarda yer almayan bilgilerden geliyordu. O kitaplarla yapacağınız max. doğru sayısı 34'tür ancak hakkını vererek çalışırsanız da 26 doğrunun altına düşmezsiniz. En azından 26 doğru bile (bilmediklerinizi boş bırakmak koşuluyla) sizi ortalamanın üzerine taşır, çünkü hukuk çok geniş bir alan olduğu için hukuk mezunları dışında öyle kolay kolay 30 doğru yapanlar genellikle çok ayrıntılı kitaplardan düzenli olarak çalışanlardan çıkıyor. Ancak hedefiniz daha yukarılardaysa daha ayrıntılı kaynaklara yönelebilirsiniz. Yani yeterli olur mu derken sizin hedefinizin kaç doğru ya da net olduğu önemli.
-
@odtüsbky Çok açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim açıklama için. Ben a kadrodan çalışıyorum vaktim kısıtlı. Ayrıntılı bir kaynak yetiştiremem diye telaş etmeme sebep oluyor. A kadro yayınlarından çalışıp 2-3 kaynaktan da soru çözüyorum. Soruların çözümlerini de (doğru yaptığım sorular dahil) tıpkı konu çalışıyormuş gibi okuyorum ve çalışıyorum. Umarım 30 netin altına düşmem bu şekilde.
-
A kadro yayınlarını bende duydum istanbulda meşhur sanırım ben hukuğunu aldım çokgüzel en fazla bu zamana kadar hukuktan çekmişimdir hep düşük gelmiştir hukuk netlerim kitapların dergi gibi olmasıda ayrı bi güzel öbür türlü bi hukuk kitabı büyük ve kalındır baştan göz korkutur insanın okurken zaten canın sıkılıyor hukuk gibi sıkıcı bi dersi zevkli hale getirmek gerek bu arada maliye ve muhasebesi nasıl A kadronun tavsiye edermisiniz?muhasebe basit gibi görünür ama konuyu iyi oturtmamışsanız çok kolay yanlış yapabilirsiniz maliyedede düzgün konu anlatımlı kitabım yok bi tek özgür şahanın maliye kitabı var
-
@balans-etkisi Kesinlikle öyle hocam Çalışası geliyor insanın gözünde büyümüyor. A kadronun muhasebe ve maliyesini bilmiyorum. Muhasebede Orhan Sevilengül, maliyede İsmail Engin derim ben. Ayrıntılı kaynaklar ama faydalı olacaktır sınavlar için.
-
@balans-etkisi Hocam bizzat a kadronun öğrencisiydim. Muhasebe hocası Erhan hoca gerçekten piyasadaki diğer hocaları cebinden çıkarır. Kendisi beni pek sevmezdi ama ben onu fazlasıyla iyi yad ediyorum muhasebeden 32 doğru yaptım ben. Süre yetse muhtemelen 37-38 çıkardı. A kadronun muhasebe kaynaklarına bizatihi kefilim. Maliye kitabını da alabilirsin. Yanına 4T maliyeyi mutlaka al. 34 net de öyle yaptım. Boşuna çok fazla kitaba para vermeyin diye yazdım bunları. Sakın yanlış anlamayın beni.