Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
arkadaşlar elinizde kurumun yaptığı klasik sınavların soruları var mı acaba? paylaşan arkadaşın dışında soruyorum tabii ki.
-
@gazili Kardeşim bu sınav yapılan ikinci klasik sınav olacak.Öncesinde sınav ösym tarafından test yapılıyordu.
-
anladım teşekkürler. acaba diğer derslerde sorulan sorular nelerdi muhasebe, özel hukuk vs. onları da bulabilsek güzel olurdu
-
Özel hukuk soruları istinabe,adı ortaklık, tacir yardımcısı,resmi belge tanımlarının açıklaması sorulmuş ve hakimin takdir yetkisi ve sözleşmede şekil zorunlu mudur
Muhasebe soruların hiç bir yerde göremedim malesef -
@asımın-nesli keşke test olarak kalsaymış
-
@baumol aynen üstat olur
-
@maxmin hocam testi de baya zormuş, hele muhasebe soruları baya zor ve kaliteliymiş. Yine şimdi kategori seçebiliyoruz testken seçiliyor muydu bilmiyorum
-
@genclerbirlikli klasik sınav tecrübesi olmayınca hocam tırsıyor insan bi alan seçme konusu gerçekten güzel bir olay olmuş hakikaten
-
arkadaşlar 2 gün önce başvuru yapmaya çalışırken bilgilerim rahatlıkla geliyordu fakat şuan başvuru yapmak istediğimde aranılan kişi bulunamadı diyor. aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@jakojoko şuan denedim bir sorun gözükmüyor kimlik bilgilerini girerken dikkat edin orada bir hata yapmış olabilirsiniz
-
Kik uzman yardımcısı çalışma alanı Ankara değil mi arkadaşlar?
-
@birumut evet ankara
-
Muhasebe ve maliye arasında kararsız kaldım
-
@erkan bende öyleydim ama örnek muhasebe sorusu görmeyince cesaret edemedim. Özel kamu ve maliye seçtim. İyi bir sayısal sever olarak tüm ezberleri seçtim
-
Muhasebede kodları yazmak onemlimi ? Hiç kodları bilmemde
-
@hadinbahım hayır hiç önemli değil. Kodları yazmanın herhangi bir getirisi yok.
-
Csb ye girecegim icin kik basvurumu geri çekeceğim herkes duyarli olsun arkadaşlar.
-
@shady1 Üst kurul varken ÇŞB'yi seçiyorsanız yazılı sınavda çok avantajlı olacaksınız hocam. Çünkü ÇŞB'ye de KİK'e de başvurup KİK sınavına girecek adaylar olduğu ve herkes de başvurusunu çekecek kadar duyarlı olmadığı için ÇŞB sınavına katılım en azından iktisat, maliye ve işletmede normalden az olacak. O nedenle orada mülakata hak kazanma şansınız daha yüksek. Çok stratejik bir karar almışsınız tebrik ederim...
-
@hadinbahım kodları yazmak avantajınıza olacaktır mutlaka
-
@odtüsbky hocam böyle şeyleri buraya yazmasaniz iyiydi