2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@MaxMin @keynesinabv aslında bu civarda bir ücret bekliyordum sayıştay sınavı da 150 tl olunca buda o civarda olur demiştim. Acaba kurum kendi karşılayacağı için mi yüksek buldu yoksa biz karşılayacaktık da öğrenciler için yüksek olur diye düşünüldü bilmiyorum ama ösym acilen fahiş sınav ücretlerini düzeltmeli bu sınava girenler zaten zengin değil zengin olsa bu sınavlara girmez.
-
Klasik sınavlardan bu kadar korkmayın arkadaşlar belli başlı şeyler soruluyor ön yargilarinizi yikin yaparsınız
-
@black 3-5 bizde atalım yazık sgk kalkamaz şimdi işin altından
-
İnşallah klasik bir sınav olur. Çünkü niteliğin en net ayırt edilebildiği sınav klasik sınavdır. Test usüle göre çok daha hakkaniyetli olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olması dileğiyle..
-
Sınavı kurumun yapacağı kesinleşti. Hayırlı olsun ..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo Böylesi daha iyi diye düşünüyorum.Klasik sınav iyidir.
-
Yalnız gerekçe çok iyi. Bizi düşünmüşler.
-
Üstadın belki bilgisi vardır konu hakkında @paretowilfredo
-
Uzmanlık konusunda duyumu olan olursa da yazılırsa sevinirim. Boşuna müfettişlik sınavı nda yer işgal edeceğiz Uzmanlık kazanırsak sözlüde.
-
Klasik olması sınava girecek kişi sayısını çok düşürdü hiç iyi olmadı bu
-
Teftiş Kurulları'nın KLASİK sınav ile alması gerektiği kanaatindeyim ben de açıkçası. Ancak sınav okunurken ufak farklarla kaybetmeler can sıkabiliyor. O yönden komple bir hazırlık şart. SGK Teftiş Kurulu da okuması azami katı olan kurullardan. Bu nedenle iyi bir hazırlık yapın. Geçtiğimiz sınavın sorularını da şöyle koyuyorum.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sosyal-guvenlik-kurumu-mufettis-yardimciligi-sinavi-sorulari-2017
İlk başlığa da ekliyorum sonrasında tekrar bakmak isteyenler için.
Ayrıca bu da meslek tanıtımımız. Onu da ilk mesaja ekliyorum.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-mufettis-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi
-
@satrab Sınavı kurul yaparsa yine KLASİK usulde olacağını düşünüyorum dostum. 50 x 5 toplamda 250 kişi katılacaktır.
-
Klasik sınav iyi güzel tamam ama 5 katı çağırılacak muhtemelen yine ve epey yüksek kapatacak.Ancak sayın başkan sınavın klasik olacağına yönelik yorumlara cevap olarak ilanı bekleyin yazmış.Acaba sınav Gazi yada Ankara üniversitesine mi yaptırılacak.En iyisi başkanı dinleyip ilanı beklemek
-
@gundalko Sınav klasik ve 5 katı mı olacak sorusunu soran bir arkadaşın tweetini beğenmiş. Bence klasik olacağı kesin gibi.
-
Sn. Apaydın'ın bu söylemi de farklı bir şeyler olabileceği izlenimi bıraktı bende. İnşallah daha fazla kişinin çağrılabileceği bir çözüm ortaya çıkabilir.
İleti kaldırılmıştır.
-
Hikaye yine aynı olacak gibi. Klasik sınav - 5 katı - birden fazla puan türü..Sonuç bir önceki alıma başvuranlara maksimum 50-100 kişi daha eklenecek ve yine yüksek kapatacak..
-
Başkan yönetmelik gereği 5 katı dedi
-
Mustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
1 hr1 hour ago
Daha fazla
Yazılı sınava, sınav açılan kadro sayısının 5 katı adayın giriş hakkı elde etmesi, yönetmelik gereği. Bu yüzden 10 kat veya 20 kat şeklinde bir uygulama yapmamız, insiyatifimşz dışında. -
@aslan-reyiz O halde yönetmelik değişmediği sürece 5 kat olacağı kesinleşti.