2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@aday-memur hocam çok güzel yazmışsın eline sağlık..En önemlisi de dediğin gibi en değerli ve bir daha gelmeyecek olan zamanımızı yıllarımızı bu uğurda harcıyoruz. Yazık başka bir şey değil.
-
Ben kurum sınavlarına 5 katı çağrılmasından yanayım yoksa KPSS nin bir anlamı kalmıyor. Düşünsenize GUYa 20 katı çağrıldığını hiç KPSS yapma daha iyi. Benim karşı olduğum nokta sınav sonuçlarının çok geç açıklanması Bu yüzden birçok öğrenci her yere başvuruyor ve sıralama 87lerden aşağı düşmüyor ve sınavlara hep aynı kişiler katılıyor. Bu kişiler kurumlardan biri olunca diğerlerinin sınavına katılmıyor ve bu yüzden sınavların katılım sayısı baya düşüyor. İkinci karşı olduğum nokta ise ilandaki rakamın tamamı doldurulmuyor. 50 kisi açıklandıysa tam 50 kişiyi almalı ve yedek olarakda en azından 10 kişi olmalı
-
Benim ingilizce hiç yok gibi uzun zaman oldu uğraşmayalı bu süreçte çalışsam yapabilir miyim yada şu kaynaktan çalış az çok yaparsın diyebileceğiniz bi kitap var mi yardım lütfen
-
@sirius eleştirilerinize saygı duyuyorum ama hocam Guy zaten yeterince alımı yaptıgı için KAT muhabbetini guy üzerinden tartışmak bence en son yapılacak muhabbet. Guy dışında onlarca kurum guy un %1 i kadar alım yaptığı için kat meselesi çok önemli bir mevzu. ikincisi sınavların geç açıklanmasını tartışmadan önce sınava hak kazanan ve o sınava keyfi girmeyenlerin durumu tartışılmalı. bu 2 kritik mesele halledildikten sonra ZAMAN la ilgili tartışmalar daha yerinde ve daha baskılı olacaktır diye düşünüyorum. diğer konularda mutabık olduğumuzu da ayriyetten belirtmek istiyorum. iyi forumlar
-
Sınavın kurum tarafından yapılacak olması isabet olmuş.. ÖSYM yapacak olsa İngilizceyi gereksiz olarak kasacaktı muhtemelen.. KPSS'den bu yana kitap yüzü açmadım toparlayıp çalışmak lazım inşallah işle birlikte yürütebilirim.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
-
@maxmin p42 88 siralama 318
P41 89 siralama 210
İs teftise yetmiyormus sıralamam zaten
Buna da gelmeZ -
Sınav 17 Mart 2018 de başvurular 29 ocak- 9 şubat tarihleri arasında olacakmış hadi hayırlı olsun.
-
Hangi puan türünden alınacağı hakkında bi bilginiz var mı? @black
-
@black Oh be. Mart ayında olmasına çok sevindim.
-
@ezgifdn başkan sadece tarihleri belirtmiş puanları da yakında yazar veya ilanı yayınlanabilir
-
Peki , teşekkür ederim cevabınız için @black
-
-
Hemen hemen 3 ay var sınava tarihi güzel seçmişler
-
İş hukuku için hangi kaynağı önerirsiniz?
-
Ya ingilizce için bi öneriniz var mı kitap vs bisy benim bilgim hiç kalmadı birinci sınıfta gördük o kadr yani
-
@ff direk kanundan çalış. Kanun metni anlaşılır ve güzel
-
Daha yeni denetmen oldugu halde burda hala ilan kovalayan, issizken yasadiklarini unutan , issiz insanlarin is sahibi olmasina engel olan, bir de utanmadan insallah işle beraber yürutürüm diyerek gelecek ilana göz koyanlar da burdaymış.
-
@reckless özlük hakkı diye bir şey var hocam, o açıdan bakıp kızarsanız daha iyi anlaşılabilir fikriniz.
-
@reckless arkadaşım söylediklerin makul gibi gözüküyor ama karşı tarafı böyle itham edemessin. Hepimizin hedefi yükselmek. Bence bi etin olmayan bi durum yok.
-
@impressiveunit işsizlerin özlük hakki yok bile. Saygilar...