2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar başvurularda biyometrik fotoğraf göndersek sorun olur mu?
-
@donniebrasco Olmaz.
-
@donniebrasco Olabilir hocam.Fotoğraf boyutu ilan metninde vesikalık boyutlarında belirtilmiş.
-
@donniebrasco Ben hep biometrik gönderdim sorun olmadıı
-
İngilizceye nasıl çalışacaksınız önerisi olan var mı ?
-
@ttm07 vallahi ben kelime calisiyorm biraz da grammer bakiyorm umuyorm yeterli olur
-
İngilizce klasik iken kolayms umarım test de zor olmaz btk sonrası bakcam artık ing ye.
-
@goodwill kaynak öneriniz var mı ️
-
Aday başvuru formu ekleri yazan diğe kağıdı göndermemize gerek var mı?
-
85,7 için durum nedir? Ben gelmeyeceğini düşünüyorum fakat yine de sorayım dedim.
-
@nfs Bence de gelmez kardeşim. Yine de dene şansını
-
@buhara hocam sizin tahmin kaçla kapatması yönünde
-
@alexdesouza hocam benden almadilar
-
bugün elden başvuru yaptım.45 yazdılar kağıdın üzerine sanırım 45 kişi başvurmuş.
-
@erdemsrc hocam hayırlı olsun. Vesikalık konusunu ne yaptınız sadece 2 adet vesikalık mı verdiniz yoksa 1 tane de formun üzerine mi yapıştırdınız? dün kurum farklı şeyler söylemiş belki bugün bir mutabakata varmışlardır
-
@black 1 tane üzerine yapıştırdım.2 tane de ayrıca verdim
-
@maxmin 250.kisi 90-91 puan arası.. Müfettişlik olduğu için 657'lilerden de başvuran olacak. Yani bence 87 aşağısını zor görür
-
@erdemsrc cevabınız için teşekkürler. başvuran arkadaşlarda riske girmesin bence 3 tane yollasın sonra 1 tane resim için tekrar kargo ödemek zorunda kalmasın birde başvurunun geçersiz olması durumu var
-
@black ben bugün yolladım 2 foto ile 1 tane foto yüzünden başvuruyu iptal edemezler nitekim duyuruda 2 foto yazıyordu. ayrıca arayıp sorduğumuzda fotoyu forma biz yapıştıracağız dediler.
-
@yasaklı eksik olsa bile muhtemelen iptal etmezler sizden bir tane daha vesikalık isteyebilirlerdi ama duyarsız birisi varsa evrakları eksikdi deyip başvuruyu kabul etmeyebilirdi daha önce bir başvuruda başıma geldiği için bunu söylüyorum o kadar saçma bir sebep olunca evrakı yollamayıp başvurudan vazgeçecektim o yüzden temkinli davranıyorum
Kurumda bir türlü karar veremedi arayana başka bizzat başvurana başka bilgi veriyor garip bir durum