Bitcion saadet zinciri mi?
-
Hala trilyon dolar 20k 40k olamadı bu ürüncük....4 5 aya trilyon dolar olacaktık planlara göre...takibe devam...12-19k araliğindan alanlara allahdan sabır diliyorum...sonraki aylarda görüşmek üzere...
-
Bitmiş coin çoğu kişinin nefesini kesmiş herhalde...para benim param batıyorum sanane diyen bile yok....admin bu başlikları sileydin iyi idi...ayda bir dahi uğrayan yok....boşa foruma yük... başlığı acan da coinler besleyenler de firar da....neyse nisan başliyor benim gibiler geldiğin de nasil bir yere düşeceğiz acemilik çekmiyim diye arada bir uğruyorum, da bağcılar burada yok...üzümler şarap oldu hem de DALLARINDA nerede ise...hayırlı kar!lar
-
@refik-soydam 20k seviyesinden neden alsın hocam adam, alım yapılmadığı için o seviyede tutunamıyor zaten ama meraklanma senin görüşünde olanlar 2k seviyesinde de vardı 5k seviyesinde de vardır sen tl yatırımı yap takılma bunlara.
-
bana pek mantıklı gelmiyor.Bir şeyin azlığı üzerine bir değer biçiliyor çünkü.
-
@burcuburcu tl yatırım edebilmek için aklından zoru olmali....( sadece para olarak tl, kastım tl entrümanlar degil)
-
@paca08 ordayım geçenlerde g-20 zirvesindeki bakanlar bile blokchaini kabullendi yalnızca kripto paraya karşılar bunun bir sonraki aşaması ise yalnızca bizim dijital paramıza güvenin olacak ama artık çok geç para birimi sahibi olmak artık yalnızca devletlerin tekelinde değil 8 yıl önce davranacaklardı
-
@aliveli Hocam bu teknolojiye yatırım yapan kazanacak. Blokzincir teknolojisi sadece finans sektöründe kullanılmıyor. Tüm alanları kapsayan bir teknoloji olduğundan engel olunabilecek bir şey değil. Rusya bu konuda baya bir önde gidiyor. Çünkü hem madencilere kolaylıklar sağlıyor hemde kanunlarla önünü açıyor. G-20 zirvesinden bu yönde bir karar çıkması bekleniyordu. Devletlerin para biriminden ziyade herhangi bir alana yönelik yenilik getiren veya kolaylık getiren para birimlere revaçta olacak ve oluyor.
-
@refik-soydam Arkadaşım sen sürpriz yumurtadan mı çıktın. Saçma sapan yorumlar yapıp hor görülmekten bıkmadın mı. Bak sana bir sürü tavsiyede bulundum hala daha aynı kafadasın. Net bir şekilde diyorum senin durumun iyi değil.
-
merkez bankaları kapandığında elinizdeki paraların çöp olduğunu anladığınızda bitcoin gibi paraları aramaya başlayacaksınız ve bu geleneksel yapınız son bulacak. biliyorum şu an aklınız almıyor bu dediğimi ama 15-20 yıl önce de kasetteki müziği basit bir internet sitesinden dinleyeceğinizi de almıyordu...teknoloji çok hızlı ilerliyor insanı beyni bile sanal ortama yüklenecek sanal ortamda yaşayan bireyler olacaksınız belki yakında ölüm bile olmayacak. yani demem o ki insan aklının şu an almadığı ama daha sonra gerçekleşecek çok şey var.
-
@yasaklı veya sms watsapp örneği de uyuyor aslında buna, önce operatörler bunun güvenli olmadığını söyledi ardından bunu ücretlendircez dedi ve sonuç: bip kimse kullanmıyor tabiki
-
@burcuburcu yoo babam hala kullanıyor faceden yazıyorum adam ısrarla düz mesaj atıyor hala da onu ücretlendiriyor firmalar bir insandaki klasik sevdasını anlarım ama bu klasik olamaz başka bir şey bu
-
@yasaklı akıllı telefon alın adama
-
@paca08, içinde söyledi: Bitcion saadet zinciri mi?
Beyler zaten diyorum ya onlar olayı anladığında bu sistemden bu denli yüksek yüzdelerle kar elde etme olasılığı ortadan kalkacaktır. Ben bu sistemi özümsüyorum, benimsiyorum. Olumsuz yorum yapanları ise kaale dahi almıyorum. Onlar girse ne girmese ne bu piyasa bundan 4 5 ay sonra trilyon dolarları görecek ve şu anki yorumlara güleceğiz.
Birincisi size yazmadım neden üstünüze alindiniz? Geçmişi unuttunuz galiba en son yazışmayacaktık diye uzlaşmiştik...buralarda dediklleriniz gerçekleşmiyor diye saldırı moduna geçmeyiniz kaaaaaaleeee dahi alınmıyorsunuz...bundan sonra yazmasanız bana hitaben iyi olur...siz bana yazacağiniza uçak modunda yazdiğiniz eğer etkileyip alim yaptirdiğiniz günahına girdiğiniz kişiler varsa onlara yazın...ben sizin kulvarda değilim....
Bu köyden çok kişiyi kovulmuştur benim kovulmam da okadar önemli değildir...doğruyu diyeni kimse sevmez... bir kaç ayda önce buralarda yazdiklarıma gülecektik...hala alay konusu gülücükleri göremedim mi ne durumdayız diye yazdim...
Not: hiç bir yazım sizinle ilgili değildir..geçmiş ortada oradaki sözünüzün arkasında durunuz ihlal ettiniz bir defa ihlal ediyorum bir defa öteştik....yazmayınız lütfen... -
@burcuburcu akıllı var zaten ondan mesaj yazıyor wp ve face instası da var ama klasik yöntemlerle haberleşmeyi tercih ediyor az daha geride olsaydı mektup yazardı buna da şükür
-
Kesinlikle saadet zinciri benim kaanitim buradaki Blockchain geliştirmek için denek diye kullanılıyorsunuz
-
@maverick hocam tebrikler yine büyük oyunu görmüşsünüz
-
@hgrotius :))))))
-
İş Yatırım'ın başında Şant Manukyan diye bir arkadaş var. Bitcoindeki dalgalanmanın 1 sene önce çok fazla olduğunu,şimdi ise piyasadaki volatilitenin yüzde %5'lere düştüğünü,piyasanın oturduğunu yazmış.
BTC'ye saadet zinciri diyenler ileride çok pişman olacaklar ama kendileri bilirler Ekmek almak için bizden borç BTC isteyeceğiniz günler yakın
-
@escobar_p hocam senin öngörülerine güveniyorum krito coin konularında.
-
@hgrotius Biraz takip ediyorum sadece