Bitcion saadet zinciri mi?
-
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
https:// www. youtube. com/watch?v=i5Us9AB2Btk
-
@paca08 Refik'in Bitcoin ve Altcoin konularına yazmaması hakkında acilen KHK çıkartılmalı.
Warren Buffet 1, Refik 2... Hep mi olumsuz bir şey yazar bir insan ya? -
@titoizm ölümüne geleneksel bir anlayış var, çevremdeki bir çok insan devlet içinde yok ben girmem kafasında
-
Beyler zaten diyorum ya onlar olayı anladığında bu sistemden bu denli yüksek yüzdelerle kar elde etme olasılığı ortadan kalkacaktır. Ben bu sistemi özümsüyorum, benimsiyorum. Olumsuz yorum yapanları ise kaale dahi almıyorum. Onlar girse ne girmese ne bu piyasa bundan 4 5 ay sonra trilyon dolarları görecek ve şu anki yorumlara güleceğiz.
-
Uzun bir aradan sonra buralara bakmanın zamanı geldi bu düşüşün çıkışı nerden itibaren olur sizce yani tekrar 20 bin dolar seviyesine doğru harekete geçmeden evvel kaça düşer?
-
Bitcoin tekrar 10k seviyesini aştı, 2018 sonunda 40k seviyesini aşacak bir not olarak düşelim buraya.
-
Bilinçli şekilde dip yaptırılıp tekrar zıplatıldığını düşünüyorum.
-
Bitcoin tadı kaçıyor gibi. Düşüş düşüş bir yere kadar.
-
@antimülakat tekrar tırmanışta bilerek düşürüp yükselten ekipler var bu işten kar elde ediyorlar.
-
@burcuburcu Aslında dediğin olabilir. Hafta sonu 38 bini gördü. Ama şimdi tekrar düşüşe geçti. Zorlarsa bu seviye 40'a gelir gibi. Canlı grafiği ve fiyatları buradan takip ediyorum.
-
Bitcoini sürekli takip ediyorum. Şu an 42 bin seviyelerine geldi. Bu haftayı analiz edecek olursak 38 bin, 39 bin ardından 40 bini gördü. Sonra tekrar yaşayıp sabah bi baktım 42 bineulaştı. Bitcoin anlık takip yapıyorum. Var mı yorumu olan, sizce daha da yükselir mi?
-
Bitcoin ve altcoin takipçilerine sesleniyorum. Yeni çıkan icoların BOUNTY kampanyalarına katılıyor musunuz?
-
google kendi reklam firması olan adsense üzerinden bitcion ve benzeri cripto paraların reklamını yasakladı. Bakalım bu vr bunun gibi hamlelerle dijital paraları kesebilecekler mi?
-
@burcuburcu asıl sorun şu ki ne hakla böyle bir yasak getirebilir. Yahu ahlak dışı değil, suç değil banka reklamı alıyorsan dijital parayı nasıl almazsın.
-
@aliveli Hocam yapılan reklamlardan para koparmak için yaptıkları söyleniyor.
-
@paca08 olabilir çünkü market cap ciddi büyüyor ve daha baya gider hatta ortaklık bile mümkün.
-
@aliveli Market cap bence çok düşük düzeyde gerçek değerine ulaştığında bu piyasaya girmeyenler çok üzülecek.
-
@paca08 o konuda haklısınız. Yani gerçek değeri ile bugün değeri bence farklı .
-
@aliveli Hocam ben market cap olarak 2018 yılında 1 trilyon doları aşmasını bekliyorum.
-
Evet arkadaşlar Türkiye'den atak gelmeye başladı. 2-3 Nisan tarihlerinde Tübitak önderliğinde Ankara'da 1. Ulusal Blokzincir Çalıştayı düzenlecek. Çalıştayın en büyük destekçisi Merkez Bankası olup çalıştaya katılım ücretlidir. Bu arada en büyük eleştriyi burada getireceğim. Çalıştaya katılmak isteyen kişi öğrenciyse 150 TL değilse 450 TL ödemek zorunda. Katılım ücretleri çok yüksek yoksa katılacaktım.