Bitcion saadet zinciri mi?
-
@varolistan Örneğin paribu. com adresine giriyorsun ve siteye üye oluyorsun. (Bu işi yapan başka sitelerde var)
Daha sonra TL İşlemleri'nden Türk Lirası yatırma bölümüne geliyorsun. O bölümü doldurup, yatıracağın parayı yazıyorsun. Bildirim Gönder'e bastığında yatıracağını belirttiğin tutarı aktaracağın banka adı ve hesap numarası geliyor. (Bir Türk Bankası oluyor bu genelde) Verilen hesap numarasına Havale/EFT yaptıktan sonra paran hesabında gözükecektir.
En son olarak ise Market bölümünden istediğin fiyattan bitcoin alış talimatı giriyorsun. (Talimatın gerçekleşirse senden komisyon alır,talimatını iptal edersen komisyonu almaz)
2.Aşamaya gelip altcoin almak istediğinde haber ver O safhayı da anlatırım
-
@escobar_p Birşeyi atlamışım. Sana,parayı göndereceğin banka adını ve hesap numarası gönderirlerken bir de kod yolluyorlar. Kod ekranda gözüküyor. O kodu da Havale/EFT yaparken açıklama kısmını yazmak zorundasın. Eğer o kodu yazmazsan işlem gerçekleşmez.
-
@escobar_p Tamam senin vereceğin link var mı ? sen verde sende kazan
-
Bu aşamada öyle birşey yok
-
paribudan poloniexe nasıl btc atıyoruz?
tavisye alt coinleriniz neler?
2018 de prim yapacaklar? -
@galatasaray paribu'da tl işlemleri sekmesi var oradan size bir hesap ıban veriyor ve açıklamaya girilecek bir kod veriyor, önce tl yatırıp sonra btc işlemlerinden alış talimatı veriyorsunuz.
Diğer konular için ben de takipteyim -
@galatasaray Poloniexe kullanmıyorum ama Deposits & Withdrawals bölümüne bakmalısın.Oradaki cüzdan numaranı paribuya yazıyorsun.
Telegram'dan yayına başlayacağım yakında. Yatırım tavsiyesi demeyelim de,genel bilgi aktarımı yapacağım bu kanalda.
-
Elinde btc olanların şu anda beklemesi yerinde olur. Btc biraz daha düşebilir ve altcoinler daha da çakılabilir. BTC'nin düşüşü öncesi çıkış beklediklerim Tron (TRX) ve MANA'ydı. Bu yazdığım coinler dolar karşılığı az olan coinlerdir ve kar'ınızı katlaması olasıdır.
Öngörüdür,yatırım tavsiyesi değildir. (Bu cümleyi her fikrimin arkasına eklemek durumundayım)
-
Bitcoin tekrar değer kazanma eğiliminde muhtemelen kısa sürede eski seviyesine (20 bin dolar) tırmanır.
-
@escobar_p ne kullanıyorsunuz alt coin almak için
-
Bu hafta bir arkadaşım 25 bin türk lirası kredi çekip bitcoin mining yapabileceği aletler sipariş etti yurt dışından. Tahminen ayda 5 bin TL kazanırım diyor.
-
@galatasaray Binance'ı kullanıyorum.
Bitcoin alma zamanı şu anda fiyatı makul. Altcoinler'de de artış var ama Bitcoin paritesi 10.680 altına düşerse; altcoinler çakılır dikkat!
-
@burcuburcu Kredi çekip bu işe girmek mantıklı gelmiyor bana. Teknik analiz bilen ve sabreden biri kazanır bu piyasada. Fakat kredi çekip girmek riski katlar
-
@escobar_p Bu arkadaş madenciliğine girdi hocam bitcoin alıp satmıyor yurt dışından bir sistem getirtip kurdu oradan kar etmeye çalışıyor.
-
@escobar_p ben de binance kullanıyorum. 3 adet alt coin aldm. %15 kar var. sence ne zaman btc ye gecmeli bilgi verirsen sevinirim
-
@galatasaray BTC aniden inerse ya da çıkarsa altcoinler çakılıyor. Karı yeterli gördüğünde BTC'ye geçebilirsin.
-
@escobar_p şu an xlm ve tron yatırımı mantıklı mı sizce
-
@galatasaray İkisi de çok yüksek. Sana Tron'u yazdığım gün girseydin köşeydin Tron'u halen tutuyorum beklentim 3.000 ama uzun vadede,karar senin.
-
@galatasaray XLM 4.400'ü görür tahminimce.
-
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Ben elimde uzun vadeli tuttuklarımı yazayım.
TRON - Aldığım fiyat 200, 3.000'i görünce satacağım.
WAVE - Aldığım Fiyat 8.800; 20.000'i gördüğünde satacağım.
MTL - Aldığım Fiyat 550; Satış yapacağım Fiyat 1.000