Bitcion saadet zinciri mi?
-
@escobar_p hocam konuya gayet hakimsiniz, bence ara ara fikirlerinizi yazın. Okunmaya değer olduğunu düşünüyorum.
-
@escobar_p Bunları yazmama rağmen 5 cümle yukarıda belirttiğim gibi BTC'nin hareket ettiğini fark edince TRON'u 560'dan; MTL'yi 690'dan,WAVE'i de 9400'den bozdum.
Şimdi BTC'ye geçtiğimiz için altlar iyice çakılınca fırsat kollayacağız.
-
@escobar_p bugün altlar düşüşte alternatif olarak ripple olabilir mi ?
-
ARN, XRP, ARK ve EVX var elimde.
ARK'ı şu anda tavsiye etmem. Zira ben 50.000'den aldım. (Hedefim 90.000)
ARN alım için bence çok müsait. (Hedef 60.000)
Ripple'ın da yükseleceğini düşünüyorum. 13.000'den aldım. (Hedef 16.000)
EVX ise zaman zaman yükselip geri düşüyor. 35.000'den aldım onun da fiyatı şu an için uygun gözüküyor. (Hedef 45.000)
-
@escobar_p arn kaçtan aldınız?
-
@burcuburcu 30.000
-
Bu ürün, adları her neysee hayaller edenler bir uyana haberlere de konu olan 1500 2000 dolar bandında yılı kapatırsa türkiye kaç milyon belki de milyar total zarar yazılır? Bu illette beni korkutan bu...
-
@refik-soydam şimdi sorsam hala bu geçerli değil mi?
-
@paca08, içinde söyledi: Bitcion saadet zinciri mi?
Grafiğine bakmadım bile o tarz grafiklerden bir yığın gördüm onun için kaale almıyorum. Bitcoin 750 dolar olma ihtimali var mı diye sorarsan var ama çok çok zor bir ihtimal. Kısa vadede böyle bir şeyin mümkünatı neredeyse yok. 5000 dolar desen anlarım. Seninkisi beklenti keşke 750 dolara düşsede alsak mantığındasın anlıyorum. Ben 750 dolara düşse üzülmem çünkü öyle büyük paralar bağlamadım. Aşağılardan toplarım ama realite diye bir şey var. Benim beklentim 1-2 ay içerisinde 22000-25000 dolar seviyelerini görüp sonra yine düşüşler yaşayacak ancak bu tür düşüşler genelde olur. Panik yapıp felaket senaryoları yapmaya gerek yok.
yazıyı yazalı 23 gün olmuş? 30 milyondan fazla girmiş ama şuan kaç milyar çıktı hesaplayamadım...
-
Grafiğine bakmadım bile o tarz grafiklerden bir yığın gördüm onun için kaale almıyorum. Bitcoin 750 dolar olma ihtimali var mı diye sorarsan var ama çok çok zor bir ihtimal. Kısa vadede böyle bir şeyin mümkünatı neredeyse yok. 5000 dolar desen anlarım. Seninkisi beklenti keşke 750 dolara düşsede alsak mantığındasın anlıyorum. Ben 750 dolara düşse üzülmem çünkü öyle büyük paralar bağlamadım. Aşağılardan toplarım ama realite diye bir şey var. Benim beklentim 1-2 ay içerisinde 22000-25000 dolar seviyelerini görüp sonra yine düşüşler yaşayacak ancak bu tür düşüşler genelde olur. Panik yapıp felaket senaryoları yapmaya gerek yok.
ben bu ürün 1 dolar bile olsa almam....bunu da son yazım da yazıyorum, ben tabiriniz ile anlamam bu işten, ama bu düzende yapı nasıl soyar çok iyi bilirim... umarım yeterince soyulmamışsınızdır, nitekim yine tabirinizle düştüğü yerlerden almanız da gerekecek kadar paranız kalmıştır...allah kolaylıklar ihsan eyler inşallah ...başkalarının icatları ile hayalleriniz gerçekleşmiş olur...
-
Bitcoin uzun süredir inmediği bir seviyede müthiş bir alım fırsatı.
-
@hgrotius Hocam 2.dalga bir düşüş daha bekleniyor. Bu dip değil, dibin dibi olacak daha. :)))
-
@refik-soydam, içinde söyledi: Bitcion saadet zinciri mi?
ben bu ürün 1 dolar bile olsa almam....bunu da son yazım da yazıyorum, ben tabiriniz ile anlamam bu işten, ama bu düzende yapı nasıl soyar çok iyi bilirim... umarım yeterince soyulmamışsınızdır, nitekim yine tabirinizle düştüğü yerlerden almanız da gerekecek kadar paranız kalmıştır...allah kolaylıklar ihsan eyler inşallah ...başkalarının icatları ile hayalleriniz gerçekleşmiş olur...
Almayabilirsin ben düşüncede kazanıyorum. Çünkü al sat yapıyorum. Düşünce diplerden topluyorum. Sen bu piyasaya girdiğin gün bizim çıkmamız gerektiği gündür. Çünkü senin gibiler bile bu piyasaya giriyorsa artık o piyasanın değeri eskisi gibi olamaz yeni keşiflere ve buluşlara yelken açmak gerekecektir. Her neyse bundan bir yıl sonra ben sana burada yazıcam
-
@titoizm düşüşün 8 bin dolara kadar devam edeceğini belirtenlerde var.
-
Tam girilecek zaman Benim fazla bir kaybım olmadı. 0,01 gibi birşey kaybettim ama boşta BTC tutuyorum her zaman (%50).
Boştaki BTC ile 515'ten POE; 10.000 XRP ve 700'den XVG aldım.
Zararı kapattım, kar zamanı geldi
-
@hgrotius Aynen, dediğim oydu.
-
@paca08 biz genellemende n derece karli bir maden damarı yakaladığınız net belli... alın satın alanın sizin olduğunu daha önceden de yazdım...hatta planınıza göre bu aralar 20k lı rakamlarda için hazırlık aşamasında olmalısınızdır...20 gün arayla yazıyoruz nerede ise hayalleriniz yönünde pek ciddi adım görrmedim, lakin görünmeye görmek sizin sanatınız...al sat söyleminizle hedef iyi işliyor olmali neticede bir günde %45 eksi yazıldığı var....
Benim bu piyasaya bu ad ile geleceğim yada bu ürün adları ile geleceğimi bekliyorsanız zahmet etmeyin dün gece gibi borsa dediğiniz, yada para dediğiniz ürün arkasındaki yapılar tek tek haber sitesi olarak yola devam edeceğiz açıklamalarını yapsın....he gerçi bunu da siz göremezsiniz...benim için de pek önemi yok ama 400 milyar dolarlık değer denilen yapı 100 milyon dolarla haber sitesi olmuştu galiba...
Kusura bakmayın lakin benim böyle insanlarla dalga geçer gibi para hortumlayan yapıda olmam, beni beklerseniz SİZler korkarım ısınmak için tüyünüz dahi kalmaz.... -
@refik-soydam, içinde söyledi: Bitcion saadet zinciri mi?
@paca08 biz genellemende n derece karli bir maden damarı yakaladığınız net belli... alın satın alanın sizin olduğunu daha önceden de yazdım...hatta planınıza göre bu aralar 20k lı rakamlarda için hazırlık aşamasında olmalısınızdır...20 gün arayla yazıyoruz nerede ise hayalleriniz yönünde pek ciddi adım görrmedim, lakin görünmeye görmek sizin sanatınız...al sat söyleminizle hedef iyi işliyor olmali neticede bir günde %45 eksi yazıldığı var....
Benim bu piyasaya bu ad ile geleceğim yada bu ürün adları ile geleceğimi bekliyorsanız zahmet etmeyin dün gece gibi borsa dediğiniz, yada para dediğiniz ürün arkasındaki yapılar tek tek haber sitesi olarak yola devam edeceğiz açıklamalarını yapsın....he gerçi bunu da siz göremezsiniz...benim için de pek önemi yok ama 400 milyar dolarlık değer denilen yapı 100 milyon dolarla haber sitesi olmuştu galiba...
Kusura bakmayın lakin benim böyle insanlarla dalga geçer gibi para hortumlayan yapıda olmam, beni beklerseniz SİZler korkarım ısınmak için tüyünüz dahi kalmaz....Biliyor musun refik sana acıyorum. Nedeni basit çünkü sen kendini ispatlamaya çalışan birisin ve psikolojik sorunların var. Etrafında kaç kişi var ve etrafında olanlarda senin hakkında ne düşünüyor acaba ? Buraya genelde sınavlarla ilgili konularda bakıyorum. Denk gelirsede buraya bakıyorum. Her neyse sen madem bu piyasaya girmeyeceksin ve girmeyide düşün müyorsun. Yeter artık gölge etme başka ihsan istemez.
-
@paca08 adminlere de yazdım bu tarz ürünleri yazım önerim başliği altında bu forumda reklam etmeyi uygun bulmuyorum ve bunun sonunun hüsran olduğunu bu forumdakilerin yada bu forumda bu kayıp yada yol olma hikayelerini okumak istemiyorum...bunun için ben de bu forumda isem bu sonu hüsran illet için görüş yazmaya devam edeceğim...bu da forumdaş olduğum için en doğal hakkım..
Ayrıcasiz bir yön söylediniz ve hedef vs dediniz ben de zıttını söyledim tarih benim dediğimi haklı çıkarttığı için mi kendi mi ispatlama derdindeyim? Peki ben bu dertte isem siz öneri rakam seviyeleriniz hangi fikrin ürünü? İspatlamaya çaliştiğim kendim vs değil kavrayamadınız bu teknolojinin ilk meyvelerinin çöp olacaği...bunu da forumda yazıcağim, diğer forumlar gibi burasının ağlama duvarı olmasını istemiyorum,
Bakınız bir arkadaş altcoinlerde alim seviyelerini yazdı takip edelim ne derece karlı işmiş göreceğiz arkadaş özelinde örnek....kar koydum dediğin de sizden önce tebrik edeceğim buna da emin olunuz, al sat dediğinizi iyi eden bir kişi galiba. -
Yok arkadaş adama ben git dedikçe konuşuyor. Diyorum ya seneye bu zamanlar sana yazarım. Belkide yazmam Refik ben batmak istiyorum bana yazma yeterki oldu mu şimdi?