İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
-
arkadaşlar kazanıp sgk dan feragat edecek olan var mı ?
-
@pawnex ben varım whatsapp grubunda belirtmiştim not almışlardır
-
@andone hangi puan türünden feragat edeceksiniz hocam p23 mü p42 mi?
-
@conmaynard 23
-
@haniyaki, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
@murky sistemi düzeltme karakterindeki kişiler zaten kamuda yükselemezler. bu, bu sürecin kısır döngüsüdür.
Birgün yıkılacaktır inşallah bu kusur döngü.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı (2018)
sıradan cevap vereyim;
@1903bjk ben amuda kalktığım için 90+ almadım. puanlamayı ben yapmadım komisyon yaptı, mülakata giren arkadaş da mülakatını hatırlayıp yapsın eleştirisini.
@hdrn hocam bu süreci sadece ben yaşadım en iyi ben yaşadım sadece ben biliyorum demedim. gelip burda mülakatı da savunmadım 30 dkda insanı tamamen tanırsın da demedim. lütfen yazdıklarımı tekrar oku. her mülakat sonrası aynı kişiler her başlığa aynı şeyleri yazma ''şımarıklığını'' gösterirse ben de bunları yazma ''şımarıklığını'' gösteririm.
@paca08 sana kafandan uydurdum dedim mi hocam, ha bak sayıstay, kaymakamlık, hakimlik mevzusu ayrı, onları hariç tutuyorum diye yazacaktım unutmuşum, o başlıklarda ben de yazdım ve o sınavlara da girmeme kararı aldım kendi adıma ama diğer uzmanlık müfettişlik vs kadrolarda dediklerimin arkasındayım; giren herkesi zan altında bırakmayı bırakın lütfen. siz nası girdiniz peki o zaman ?
her mülakatta süper konuştum vb iddiam olmadı olamaz.@firito hocam özelden yazayım başlığı gereksiz meşgul etmeyeyim.
Kaymakamlık hakimlik sayıştay gibi sınavlar hariç dediklerine katılırım hocam.Uzm yrd müf yrdlerin hepsi referanslı girdi denilemez ama yine %15-25 i geçmez referans olmadan giren.
Diğer 3 mülakatı çok sağlam referanssız geçmek imkansız gibi bir şey.Çünkü onlara bizzat şahit oldum.
-
@aslan-reyiz o 3 meslek konusunda arkadaşlara katılıyorum. ayrıca şans da etkili mülakatlarda. %20 hakkıyla giriyorsa %10 da şansla girebiliyor. Mesela 4 kişilik kadro için mülakata girecgirecek olan 16 kişiden sadece ikisi kadınsa sırf 4 erkek almayalım ya da kurumda erkek çoğunluğu var diye 3 erkek 1 kadını asil olarak alabilirler ve mülakata giren kadınların şansı %50'dir. Ya da 5 kişinin alınacağı mülakata başka yeri kazananlar gelmez ve 20 kişi yerine 12 kişi girerse 5 asıl 1 yedek alırlar mesela. O asillerden biri başka kuruma giderse mülakata girenlerin %50'si kazanmış olur. O nedenle iyi puan olursa ve cok mülakata girilirse elbette torpilsiz girilir ama 82-83 puanlarla sadece guy ve sgk denetmenliği dışında sınava girilmezse 2 ya da 3 yıl boyunca elbette savunma mekanizması olarak torpil vardı ise giremedim diyebilirsiniz. Ben en az 5-10 mülakata giren işsiz birinin alınmadığını duymadım ama tabii mülakata giren birinin işi varsa, taşradan merkeze geçmeye çalışıyorsa ya da düz memurken a grubuna girmeye çalışıyorsa otomatikman elenebilir. 34 yaşındaysa bazı kurumlar guy mesela nasılsa buradan sonra bir yere giremez biz bunu alalım derken vmy o yaştaki birini bizim çalşma tempomuza ayak uyduramaz deyip eleyebilir. Komisyonların tavrını bilemeyiz. Her kurumun farklı dinamikleri olabilir. O kurumda o meslekte çalışan birini tanırsanız en azından mülakatta nasıl bir nitelik arandığını öğrenebilirsiniz bence
-
Eğer bu mulakatta benim hakkımı yiyen olduysa. Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın. Bu ramazan ayı bitmeden dünyaları yıkılsın. İnsan içine çıkamaz hale gelsinler inşallah. Yarabbi bu düzeni yık artık yalvarıyorum yık artık. Bitsin bu torpil düzeni. İsyan noktasına geldik Allahım. Yalvarıyorum bitsin artık bu yaşadıklarım.Yalvarıyorum Allahım
-
Arkadaşlar çok uzun sürer mi başlamamız ne düşünüyorsunuz?
-
@andone 1-2 ayı bulur gibi daha evraklar verilecek güvenlik soruşturması derken vakit alır
-
@mayoz güvenlik soruşturması yapıldı zaten o kadar sürmez
-
@genclerbirlikli bu bilgi mi yoksa tahmin mi
-
@mayoz hocam belge doldurup vermedik mi mülakatardan önce
-
@mayoz baktım 7-9 şubat arasında göndermişiz hocam eve gelen kâğıtta yazıyor. Süre uzun olunca unuttunuz galiba
-
@genclerbirlikli gvs formu vermedik diye hatırlıyorum ama ben mi yanlış hatırlıyorum
-
@mayoz yanlış hatırlıyorsun hocam istersen belgenin fotoğrafını atayım
-
@genclerbirlikli hocam bakan beyin milletvekili adayı olması ve seçimin yaklaşması kafamı karıştırıyor inşallah bayramdan sonra başlarız
-
@genclerbirlikli yani bulunduğum yerde emniyetede sormaya çalışayım bakalım o zaman sormuşlar mı beni:)
-
@andone bence o kadar sarkmaz şu itirazlar bitsin çağırırlar diğer hafta
-
Öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar.
Arkadaşlar açıklandığından bu gün haberim olmuş 19.sıradayım yedek filan olayı var mı ilk 18 de ki arkadaşlardan biri gitmesse bizi çağırçaklar mı yani nasıl bir süreç bizi bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.