BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@elinor-ostrom, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Sınavdan 90 dakika önce bina da hazır bulunulması gerektiği yazıyor o kadar erken orda olmaya gerek var mı?
Yok hocam çok kişi olunca birikmesin diye dendi öyle sanırım 1 saat kala içeri almaya başladılar -
@matu-enuygunu anladım hocam teşekkür ederim
-
Gecmis olsun arkadaslar.GSYİH sorusunu yapabilen var mı?
-
@luthor 4328 yaptim ben
-
@sacred123 Sonucu buldun mu hocam yoksa attın mı?
-
mühendislikten giren arkadaşların sınavı nasıl geçti acaba?
-
@luthor y=C+I+G+X-M şeklinde yapılmayacakmıydı
-
@luthor buldum da sadece o sonuca ulastim o yuzden isaretledim
-
@birmagdur oyleydi ama ben net sonucu bulamadim islem hatasi yapmis olabilirim.Ama cevabi dogru sallamisim herhalde
-
Soruları toparlayalım arkadaşlar matematikten 91,iki ve üç ve 2 olan cevap vardı.
-
Sakalar,nahcivan,sarter,akdeniz kızılçam
-
Muhasebede şıklarında iç büyüme oranı temettü vs olan soru neydi arkadaşlar?
-
Geçen yılki sorulardan çıkanlar oldu. İlk başta şaşırsam da sonra geçen yılki sınavın kalitesini düşününce pekte garipsemedim. Geçen yılla aynı olan sorular:
1.Büyüme kutupları ? perroux
2.Faiz oranı nerede belirlenir? para ve mal piy ıs-lm
3.merkantilist? ülke nüfusu sınırlanması
4.Hangisi düzenleyici kurum değildir? KDK
5.Ekonomik sosyal konsey Adalet Divanı? BM-BM
6.Hangisi yanlıştır? Kıymetli evrakta hak olmadan denet devredilir
7.BTK kullanım hakkı süresi ? 15 yıl
8.limon problemi? Tersi seçim
9.Genel işlem koşulu? Anlaşma düzenleyen aleyhine yorumlanır ( Geçen yıl tüketici lehine yorumlanırdı. Bu sorunun cevabından emin değilim.
10. Mali sürüklenme? Vergi ve bütçeyle ilgili olan şık
11. beklentiler kuramı? Tahvil talebiBelki gözden kaçırdıklarım vardır. Geçen yıldan aklımızda kalan 33 sorudan 11 ini yine sormuşlar. 50 soru aklımızda kalsa belkide 15-20 aralığında soruyu sormuş olduklarını görecektik. BTK gibi üst kurula bu hiç yakışmadı. Ben geçen yıl girdiğim için yaptım ancak bu gerçekten bir üst kurula yakışmadı.
-
4 yanlis 1 dogruyu da goturuyordu sinavda bilgilendirme yapmadilar ama sinav kagidi arkasinda yaziyordu
-
@paca08 1.teoremide yazmıştın hocam önceden
-
Arkadaşlar hangi destan sorulmuştu sınavda.
-
@luthor Hocam o 2. en iyi teorem gibi tartışmaya açık bir soru
-
@paca08 pareto optimum sağlanmıştır dediği için 1.en iyi yaptım ben
-
GyGk cevaplarim.iklim sorusu yalnız 2,sarter, feodalite,sakalar, Nahçıvan,91,4,2 ve 3
-
Anlatım bozukluğunu ne yaptınız hocam