BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Arkadaşlar emanet bölümü olur mu kurumda.Dışarıdan gelecez çanta telefon vs. Nasıl yapacaz o işi
-
Arkadaslar iki sorum olacak ;
Sinav giriş belgesi var mi alinacak mi ?
Kurum binasina kizilaydan nasil ulasabiliriz? Metro var mi acaba -
@sacred123 kızılay dan koru yönüne giden metroya binin tarım bakanlığı-danıştay durağında inin, metronun çıkışında tabela var zaten btk yönünü gösteren.
-
Arkadaşlar sınava giriş belgesi var mı? Nereden alınıcak? Yardımcı olabilir misiniz
-
@francisysidro kimlikle gidilecek
-
@genclerbirlikli Hocam biz de aynı yerde mi sınava giricez ?
-
@baumol evet hocam aynı yer
-
Arkadaşlar tekrar sorayım geçen sene girenlerden yok mu hiç? Çanta cep telefonu durumu nasıl oluyor?
İlanda yasak zaten yazıyor gibisinden bir şeyler demeye gerek yok, yasak olmasına rağmen çoğu kurum kapalı şekilde tutulmasına izin veriyor.
Lütfen bilgisi olan paylaşsın
-
@keymarsh Kardes sen ne var ne yok al gel magdur etmiyorlar merak etme sen.
-
@keynes56 eyw dostum sağol
-
Arkadaslar tren garindan nasıl gidebilirim ? Yakın mı
-
@aroma metroya bin kizilayda in. Kizilayda koru yönü metroya bin. Tarım bakanlığı Danıştay durağında in. Görürsün zaten
-
@aroma hocam tren garından 6-7 dk kadar yürüyerek Anadolu metro ya gelip oradan Kızılay'a geçip aktarma yapabilirsin.
-
Tsk ederim arkadaslar
-
Hukuk ve mühendislikten giren arkadaşlar,çıkınca telefonla içeri girip giremediğinizi paylaşın lütfen
-
@andone Hocam ben erken gidip sordum içeride emanet varmış.
-
@luthor teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi yok dimi ?
-
@pawnex yok.
-
Sınavdan 90 dakika önce bina da hazır bulunulması gerektiği yazıyor o kadar erken orda olmaya gerek var mı?