BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@isildur Sende benim dediklerimden dil öğrenmemeyi mi savunduğu mu çıkardın? Ben ne yazmışım her kurum adamı alır hangi yabancı dil gerekiyorsa gerektiği kadar öğretir. Ama alım yapılırken yabancı dil isteği nedir hangi gerçekten bağısızım diyen hangi ülkede var. Müfettiş mi alıyorsun yoksa İngilizce öğretmeni mi? Oktay sinanoğlunu okuduysanız zaten yabancı dille eğitime karşı olduğunu da çok iyi bilmeniz lazım bak yine yanlış anlamayın yabancı dile değil!! Yabancı dilde eğitime
-
arkadaşlar şu dil tartışmanızı özel mesajda yapabilir misiniz? çok isteyen idareye sorsun niye yds istemediniz kardeşim diye. benim için hava hoş yds istese de girerdim bu sınava istemese de. ama ilan gelmiş puanlar belirlenmiş şuraya ne yazmışlar diye giriyorum dil de dil.
-
@eeengineer55 ben başladım ya da kazandım diyen bir mühendise denk gelmedim. yakından takip ettim. ancak varmış sanırım başlayanlar. o yazılıdan gercekten 70 mi aldılar çan eğrisi mi yapıldı bilemicem.
-
Hukuktan basvuran var mi
-
@av-ssualp hocam sizi sürekli görüyorum başlıklarda inşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz İçimden dua etmek geldi vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçi ..
-
@mülkiyeli45 hocam o kadar yoruldum ki surekli sinava giriyorum mulakat olmuyor gene olmayacak ama hala tukenmeyen umudum acabalarim engel oluyor bir deneyeyim diyorum umarim hak edenlerin kazandigi bir sinav olur bu kez
-
@mülkiyeli45 cok tesekkur ederim Allah insallah hepimizin yardimcisi olsun
-
@av-ssualp inşallah Hocam bu kez yüzü gülenlerden oluruz.
-
@galatasaray ben yazılı yı geçemeyince bıraktım takip etmeyi acaba yine aynı mı olur sınav şayet öyle olursa geçme ihtimalim zayıf ama bir umut giresim var.
-
Geçen yıl iibf girmiştim sınava bir iki soruyla kaçırmıştım mülakatı. Sınav çok enteresan arkadaşlar öncelikle onu söyleyeyim. Elektronik Haberleşme Hukukundan kolay sorular gelmişti. Özellikle kurumun alanı olduğundan zor sorular bekliyordum ama iibfli olduğumuzdan fazla yormamışlardı herhalde. Kurumun teşkilat yapısına bakmakta yarar var ordanda bir soru gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bazı sorular oldukça basitken bazı sorular size çok anlamsız gelebilir. Birde yukarıda arkadaşta anlatmış sınavda en rahatsız olduğum şey önümüzde bir masa yoktu pedi katlanır koltuk vardı orda sınav olduk ve bu beni çok rahatsız etti. Muhasebem iyidir ve o kadar çalışmama rağmen ilginç sorular gelmişti. Daha önce hiç karşılaşmadığım sorularda vardı. Özetlemek gerekirse bildiğiniz alanları güçlendirmekte yarar var. Elektronik Haberleşme Hukuku internete yazınca 43 sayfalık pdf direk çıkıyor karşınıza onu 3 4 defa okuyunca aklınızda kalıyor herhalde bi 5 6 soru çıktı geçen sınavda bur sınavdada o civarlarda soru çıkacaktır. Soru dağılımı düzenli değil yani Hukuktan 10 soru Muhasebeden 10 soru İktisattan 10 soru soracaklar diye bir şey yok. Hukuktan 10 Muhasebeden 3 soru sorabilirler öylede oldu zaten. Aklıma geldikçe yazarım arkadaşlar şimdilik bu kadarını hatırladım.
-
@eeengineer55 ben de yazılıdan tahminim 20 falan anca alabilmişimdir. Sınav anında kendi kendime gülümsemiş ve verdiğim yol parasına üzülmüştüm muhtemelen yine aynı tarz olacak sınav. 50 soru civarı test
-
P48de 360.kişinin puanı kaç acaba
-
@mülkiyeli45 bir arkadaş 380lerde puanı 88,5
-
@kombassankoma sağolun hocam
-
p48 i 86 bandında olanın sıralaması kaç bilen var mı?
-
Dostlar selamin aleykum yogunluk ve yorgunluktan cok bakamadim ama guzel bir sekilde ilanlar pespese geldi. Ozellikle ust kurullar bekleyenleri sevindirdi bu sene iyi oldu. Agir bir sorusturma sureci ve personel sirkulasyonundan sonra BTK seri sekilde ilanlara cikiyor yalniz yine enteresan sinav formati ile biraz dusundurse de guzel bir meslek oldugu kanaatindeyim.
Allah hepinizin Yar ve yardimcisi olsun.
Not: sinavi bir gun onceden duyuran ama karmasa da gozden kacan @bahad4r dostumuza da tesekkur ediyoruz. Emegine saglik dostum.
-
Arkadaşlar başvuru formu nerede?
-
@paretowilfredo eyv üstad
-
Arkadaşlar selamlar cümleten , sınavda çıkan soruların aklınızdaki kaldığı kadarıyla paylaşabilir misiniz?(MÜHENDİSLİK)
Ben ve benim gibi ilk kez girecek kişilerde en azından bir fikir edinmesine vesile olursunuz.
Teşekkürler.. -
@kombassankoma hocam benim P48 puanım 88.81 sıralamam 513 bir yanlıslık olsa gerek