BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
mühendislerin sınavı yine baya zormuş sanırım
kim nasıl 70 alıyor bilemedim -
@antimülakat hocam kurumu aradım insan kaynaklarına hitaben dilekçe yazılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum diye yazılmasını mutlaka değerlendiririz dediler .itirazlar sgm gibi dikkate alınır diye düşünüyorum neredeyse spora dair soruların tamamı iptal edilmişti.
-
@aroma her zamanki gibi doğruyu sildim boş bıraktım emin olamadığım için
-
@aroma tam olarak hangi sorulara itiraz etmeyi düşünüyorsunuz 5 soru demişsiniz sanırım
-
@zyn1308 büyüme kalkınma sorularına itiraz edecem daha önce paylaşılan sorulardan beş tane saydım tekrar bakcam.
-
Bu itiraz meselesi süreci uzatmaz inşallah. 50 soru vardı zaten 5 ide iptal olursa çok güzel bi eleme sınavı olmuş olur.
-
@aroma İtiraz konusunda haklısınız ben 3 tane gördüm büyüme kalkınmadan.Forum takip ediliyordu sanırsam kurum tarafından anlayışlı olacaklarına inanıyorum
-
@claark aynen şimdi baktım 3 tane büyüme sorusu dilekçeleri insan kaynaklarınasıl yazın değerlendirelim dediler sabah aradığımda. Ben yazdım bugün göndersem. Sizlerde yazarsanız önemserler
-
@aroma itiraz sonucu ile ilgili bizide bilgilendirirseniz seviniriz
-
Büyümeyi yazıyorsanız uluslararası iktisat sorularınıda yazmanız gerek onlarda yer almıyor konularda , geçmiş yıl sorularının aynısının çıkmış olmasıda söylenmeli aslında kuruma ama işte
-
@maxmin uluslardn soru çıktı mı hatırlayamadım şu an. Ancak kurum geçen yıllardan sorma insiyatifine sahip ama ilan metni dışına çıkmamalı bu sebeple itirazım var yoksa soruların zorluğu kolaylığı değil mevzu.
-
@aroma Hangisi uluslararası ticaretin ilkelerinden değildir tarzında bir soru vardı.Uluslararası iktisattan tek soru buydu sanırım.
-
@aroma
ekonomik sosyal kosney-adalet divanı sorusu ve uluslararası ticarette kullanılmayan ilke soruları -
@maxmin uluslararası hukuk sorusu dediğiniz ama uluslar arası ticaret ilkesi sorusu aynen uluslar sorusu.
-
@maxmin Hocam ekonomik ve sosyal konsey ile adalet divanını uluslararası hukuktan sayabilirler bence.
-
Hadi tamam büyüme kalkınmayı makronun içinde anlatan kitaplar var. Burdan yırtarlar. 50 soruda 10gkgy ne alaka ya. P3 puan türünün meşrulaştırılmasından başka bir şey değil gerçekten.
-
@aroma hiçbiri iptal edilmez hocam bu durumda erdal ünsal makro içinde derler büyümeyede devam yani , gygk mevzusu da ayrı bir olay zaten değişiklik olucağını sanmıyorum
-
@maxmin komisyonun takdirine bağlı artık yarın gondercem dilekçeyi bakalm.
-
@Antimülakat hocam dilekçeyi gönderdim bugün umarım bi gelişme yaşanir
-
@aroma bakalım muhtemeldir ki bir karar alınacaktır.