BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır ? Bilgisi olan var mı ?
-
@baslan Geçen sene baz alınırsa yarın açıklanması lazım
-
Bugun de açıklanmayacak sanırım.
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanır mı sizce? Kurumu arayıp bilgi isteyen falan oldu mu hiç merak ediyorum inşallah bu alım biraz seri yapılır diğerleri gibi olmaz
-
@francisysidro Ben geçen hafta cuma günü aradım telefona cevap veren yok.
-
Yazmayayım yazmayayım dedim aha yine sinirlendim. Arkadaş Bilgi Teknolojileri Kurumu sınavını test yapıyor ancak kaç hafta geçti açıklayamıyor. Adında Bilgi var, teknoloji var ama gel görki icraatler öyle olmadığını söylüyor. Bürokrasi her yerde aynı bu kafayla kurum teknoloji kurumu olsa ne yazar olmasa ne yazar.
-
Büyüme kalkınma sorularına itiraz etmiştim henüz cvp alamadım bisey değişir umarım
-
bugün şunu fark ettim Ankara sosyal bilimler üniversitesi (asbü) BTK dan daha iyi teknoloji kullanıyor dün girdiğimiz sınav bugün açıklandı bunu hala bekliyoruz ^^
-
buraya yazılan her ileti artık heyecanlandırıyor beni ya :))
-
@yasaklı hocam geçen sınava göre yorumlarsak bu hafta açıklanır büyük ihtimalle itirazlar sebebiyle uzadı diye düşünüyorum sonuçta kurum btk yani aksini düşünmek istemiyorum
-
@beşiktaş1903 aslında ismine çok takılıyoruz kurumun ama gerçekten bununla alakası yok bugün açıklanan il göç bunun en son kanıtı:) istenince olabiliyormuş demek ki sonuç açıklama işi :
-
@yasaklı orası işin esprisi ama insan ister istemez bekliyor artı bir şeyler inşallah daha da uzamaz diyelim yoksa unutuyoruz
-
@beşiktaş1903 bu hafta açıklansa çok iyi olur
-
Bu sinava girmis olsaydim btk daki kankalarima süreci sorar ögrenirdim. Ama girmedigim icin soramıyorum
-
@shady1 hocam bizim için sorabilirsiniz ne fark eder ki:)
-
Yazdığım dilekçeye gelen cevap: sınav ilanında makrodan soru sorulabilcegi yazılmış ve büyüme de bu alanın konuları dahilinde görülmüş deniliyo ... Öğrenmiş olduk
-
Sabah sabah başucuma bırakılan zarftan
Çıkan bu cevap olmasaydı . Sadece bu hafta açıklanır mi diye umut etmeme sebep oldu -
@aroma hocam kendinize Cvp vermeniz De farklı bir olay olmuş biz en başında bunu söylerler demiştik artık hakkımızda hayırlısı benim o soruların 3 ü de boş
-
@beşiktaş1903 sayfayı kullanma konusunda sıkıntım var
-
@aroma hocam ben demiştim demeyi sevmem ama hakikaten ben demiştim makro iktisadın içinde diyip geçerler diye. Yakında açıklanır size cevap geldiğine göre