BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@genclerbirlikli böyle bi cevabı bende beklemekle birlikte üst kurul farklılığı yada beklentisiyle gönderdim sorun değil giden bi posta parası daha oldu
-
@aroma üst kurul farkı olsa başta onları sormazdı hocam sağlık olsun, geçen hafta göndermiş olsalar açıklanması yakın diye ipucu sayabiliriz gelen cevabı.
-
Büyüme Kalkınmayı Makronun içindeymiş ama bundan Ösym'nin haberi yok. Zaten kurumlara artık bir düzenleme yapılmalı ya doğru düzgün sınavlar yapsınlar ya da bıraksınlar bu işi profesyonel kadrolar yapsın. Herhalde Btk'a girsem daha iyi sorular hazırlarım. Bu kadar amatör sorular sorulmaz. Kendi yönetmeliklerinden dahi soru soramıyorlar. Kamu İhale Kurumu sınavında da aynı sorunu yaşadık o kadar kolay sorular sordular ki. Bilen de bilmeyen de sınavdaki soruları yaptı.
-
@genclerbirlikli aynen hocam diyecek bsy yok sorular ortada zati.
-
Olursa mülakat tarihi Mart 6 değil mi arkadaşlar?
-
@fatihmeth onu nereden öğrendiniz
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
Kurumu arayıp bilgi alabilen var mı arkadaşlar?Geçen sene 12-13 günde açıklanmış.
-
Arkadaslar burda heyecaninizi anliyorum ama geçen sene bu alimda işe başlama 1 yil sürdü. Ona göre beklentinizi ayarlayin derim.
-
İl Göç bi günde açıklandi burada belirsizlik olmasi hala düşündürücü gercekten
-
Cevap kâğıtlarını mı kaybettiler yoksa, sınavda bize soru kitapçıklarını dağıtan görevli yanlış dağıtmış sonra toplayıp tekrardan dağıtmıştı:)
-
Arkadaşlar BTK'ı aradım. Görevli arkadaş 20-30 defa arandığını söyledi. Tabi bunu güzellikle söyledi. İş komisyonda bitiyormuş. Bu arada forumlarda BTK gibi kurum nasıl daha erken açıklamaz deniyor bilginiz olsun diye de söyledim. Napayım dayanamadım
-
@paca08 arkadaslar galiba optik okuyucu kullanmıyorlar komisyon teker teker okuyor komisyon neyi bekliyor acaba ilginç vallah ya
-
Muhtemelen sonuçlar belli mülakat tarihleri belli değil, beraber açıklayacaklar herhalde
-
@keymarsh paca08 in telefonda konuştuğu kadın bütün iş komisyonda dediğine göre sanırım öyle
-
Sonuçların bugün açıklama ihtimali var mi arkadaşlar? Arayan oldu mu kurumu. Malum haftanın son günü
-
@leviathan Valla ne zaman açıklanır bilmiyorum ama bu kuruma başlama süreci minimum 6 ay sürecektir. Şu testi hadi bir haftaya açıklayamadın halen daha açıklayamamak nedir. Bu klasik sınav mı ? Anlamadım gitti.
-
Haftasonu açıklanma ihtimali oluyor mu
-
Soruları derleyen arkadaşa teşekkürler. Geçen yılın soruları olduğunu sınav çıkışı insanlar konuşurken duydum ve o an gerçekten üzüldüm. Bunlardan haberdar olmak da nasibin bir parçası sanırım. Herkes tahminini yazsın demişsiniz, benim de 6 boş 6 yanlış var gibi duruyor. Herkes için hayırlısı olsun
-
Btk başkanına mi sorsak ki