BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@luthor aynen bende forumda karşılaştım ancak üstünkörü geçtim dikkat etmedim bile.Ama hiç beklemiyordum geçen yıldaki sorulardan da
-
@aroma Bence dur şunları ezberleyeyim diyen 2 3 kişi falandır.Bu kadar puan alan insanlar oturup soru ezberlemez diye düşünüyorum.Herkes bakıp geçmiştir genel olarak.Ben o yüzden en fazla 37-38 diyorum.
-
@luthor haklisin hocam inş hayırlısıyla açıklanır tez zamanda
-
geçen alım 12 günde açıklanmış diğer sınavlarda bu seneye göre daha önce açıklanmış neden böyle oluyor enflasyon mu bu her sene artıyor? ayrıca neden hep biz girdik diye her şey kötü gidiyor ne var yani gecen alım 12 günde açıklamışsın bunu da 10 günde açıkla sonraki alım yine yap fantezini niye her şey bize denk gelir arkadaş
-
@baumol yok be badim 35 e kadar inmezdi yine, 40+ kapar bence yine burda bir avuç kişi konuşuyoruz
-
@genclerbirlikli Bodycim ben sohbet sekmesinden çok geniş bir anket yaptım 40 net üstü 2-3 kişi var. 42d8y gibi bir paket sonucun sayısını tahmin etmek zor. Gsb denetçiliğine de millet düşmez o kadar dedi ama 73 de kapattı. Her şey olabilir
-
@baumol sen öyle diyosan doğrudur o zaman gsb için dediğin de doğru ben de düşmez diyordum düştü 73 e kadar
-
@baumol dediğin tutarsa çok iyi olur yaa
-
@aroma benim dediğim 38-39 net civarı kapatacağı Ona iyi diyorsan eyvallah sağol
-
@baumol buna dememiştim tabi ki neyse açıklansa da görsek artik
-
72 kişi az bi rakam değil ben baraj puanında yani 35 netle kapatacağını düşünüyorum hatta 72 kişi dolmayabilir bile
-
@genclerbirlikli gsb kaç kişi alacaktı mülakata kaç kişi çağırıldı
-
@miltonkynes 15 kişi alacaktı 65 kişi çağırıldı 73 le kapattı
-
Arkadaşlar sınavdan çıkınca bende çok kolay dedim. Sonra ne oldu dumur oldum. Kroşe üzerne kroşe yedim. 42 e 8 yapanda bizim cevaplara göre yapanlar. Yani 40 üzeri netle kapatması çok ama çok zor. İlgöçten bile kolaydı diyenler var. Öyle sınavlar zor yapılıyorki bu diğer sınavların kolay olduğu anlamına gelmıyor. Muhasebede öyle sorular varki insanlar basit zannediyor fulledim muhasebeyi diyor. Sınavdan çıkınca yanıtlarına baktığından en az 2 yanlıs yaptıgının farkına varıyor. Mülakata kalmak için gereken net 37.5 dur
-
Ben il göç e de buna da girdim ve il göç çok daha kolaydı arkadaşlar bunda bazı arkadaşların dediği gibi büyüme kalkınma çok ters köşe yaptı ve genel kültür kısmına benim gibi takılan çok çıkmıştır 40 lar resmen imkansız gibi 37-38 çok muhtemel geliyor ama 35 e düşerse de şaşırmam. Geçen seneki soru meselesine gelirsek btk gibi bir kurumun geçen seneki soruları soracağını kimse tahmin etmemiştir bence herkes bir göz atmıştır aklında kalanı yapmıştır bende baktım ama soru ders dağılımını kestirmek için baktım kendi fikrim 37-38 gibi kapatacağı umarım gerçekten hak edenler girer
-
@beşiktaş1903 Hocam Gk-Gy den 4 5 tane yanlışım var. Beni bitiren Gk-Gy oldu. Çoğu kişinin ters köşe olduğu bölüm olmuştur. Bu da net ortalamasını düşürür diye düşünüyorum. Geçen sene yanlış doğruyu götürmüyordu ama geçen sene kaçla kapattığını bilemediğimiz için kıyas yapamıyoruz.
-
@beşiktaş1903 aynen arkadaşlarim da ilgoc ten iyi bi sıralama ile geçti ancak btk dan umudu yok. Bence 35 le kapatabilir denetçilik bile 73 ile kapatti
-
artık her türlü sürprize açığız kadro da dolmayabilir 41 netle de kapatabilir hiç şaşırmam
-
@beşiktaş1903 Kesinlikle hocam.İl göç bunun yanında baya kolaydı.İl göçün alan kısmı gerçekten çok basitti.O sınavı zor yapan son 20 sorusu.
-
acama mühendedislik alanında 70 i geçen kaç kişi olur:))