BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@miltonkynes hocam genelde 40 net civarı yapmış arkadaşlar
-
39,40 netle kapatr genlde yığılma 38,37nette olmuş gibi
-
@birmagdur kusuratlar harika:)
-
@firito il göç bile 76 puanla kapattı ki bence btk soruları daha basitti. Dediginiz gibi 40 net ve üzeri ile kapatması olağan görünüyor
-
@yasaklı küsürat dğil 39 yda 40 net yazmak istemiştim
-
@Miltonkynes sınav basitse neden 6 boş 6 yanlis yaptınız? Çelişkili sorular olduğu gibi keza burada cevapları net olmayan sorular da var.Ben 38 ile kapatacagini düşünüyorum
-
@birmagdur hocam keşke tre koysaydın araya:) panik oldum bu netliğinize :d
-
@texas boşların 3 tanesi mevzuat 3 tanesi muhasebe. Yani koca ticaret hukukunda kıymetli evrakın devrinde senet olmaması gibi bir sorunun olması . Yahut borçlar ve medeni soruları bu kadar yüksek puanla kapatmış bir kurum için kolay değil miydi diye görece bir soru yerine il göçe kıyasla daha basitti diyeyim yeniden
-
@yasaklı yzarken farketmemişim hocam
-
@Miltonkynes her sınavda o basit sorulardan var zaten bu sınavın basitliği manasına gelmez.3 büyüme sorusu,3-4 gy-gk,iktisat ve maliyede bazı sorular sıralamayı belirler.Ama geçen seneki sorulardan haberdar olarak sinava girenler ortalamayı yükseltebilir
-
37,38 net ile kapatır bence.Gk-gy,buyume-kalkınma sorularında hata yapan çok kişi var
-
35 net yapan bence mülakata kalır. Mülakat 72 kişi kalacağını düşünmüyorum.
-
İlgoce girmedim ancak ikisine de giren arkadaşlar daha çok btk dan zorlanmsti btk da belirsz sorular belirleyecek sınavı. Ama 39 ile kapatmaz bence
-
@luthor 37 belki 36 da olablir takılan çok var büyüme sorularına
-
@wicksell çok pozitifsin hocam inşallah öyle olur
-
@aroma ben il göç''te ıyi sayılabilecek bir sıra ile mülakata da kaldım ama orda da uluslararasi hukuk namına fazla gk sorusu vardı
-
@luthor o soruları doğru yapıp da merkantalizmi bile bile yanlış yapan benim gibi kamiller de var hocam Ben baya bir kişiyle konuştum. 37-39 arası çok fazla kişi var. Tabi KPSS de de ne netler duymuştum, açıklanınca kaydırma yapmışım diyenlere evrildi o süreç. Eğer geçen sene paylaşılan sorular olmasaydı 35 nete kadar inerdi. Ben nasıl olsa bu sene sormazlar diye sorulara hiç dikkat etmedim ama illa ki bakanlar ezberleyeler olmuştur. Soruların biliniyor olması işi bozdu. Sonuç görmeden hiçbir tahminin hükmü yok bence.
-
Her kurum sınavından sonra hatta KPSS’den çıktıktan sonra sonuçlar açıklanana kadar olur bu muhabbet. Çok kolaydı, aşırı kolaydı , kalitesiz bir sınavdı, sorular çok basitti vb. Ama açıklandıktan sonra öyle olmadığı görülüyor tecrübe ile sabit.
@birmagdur -
@miltonkynes olablir bakalm göç uzmana girince göreceğim
-
@baumol Hocam o sorulara bende bakmıstım ama ezberlememiştim bence çok etkilemez.Emin olun herkes sizin gibi düşünüp sadece sorulara bakıp geçmekle yetinmiştir.