Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
AÇIKLANDI..
Kazanan arkadaşları tebrik ederim..http://www.kdgm.gov.tr/kurumlar/kdgm.gov.tr/img/Yazılı Sınavını Kazananların Listesi.pdf
-
Vay çok hızlı. Kalmışız mülakata şükür
-
Subjektif değerlendirmeye müsait bir sınavdı o yüzden kaybetmeye çok içerlenmedim sadece puanlarımızı görebilseydik özeleştiri yapardım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@tibeout bilgi edinmeden hemen yazıp puanımı istedim, siz de öyle yapabilirsiniz.
-
Ben de elenmişim, muhtemelen yönetişim sorusundan ama diğerlerini güzel yazdığıma inanıyordum. Kazananlara hayırlı olsun.
-
@nfs mail adresi nedir hocam?
-
@donniebrasco KDGM anasayfasında bilgi edinme diye yazıyor, ona tıklayınca bimere yönlendiriyor. Oradan yazıp yolladım.
-
@donniebrasco mobilden görünmüyor ancak bilgisayar veya masaüstü görünüm aracılığıyla anasayfaya girdiğinizde hemen sol altta bilgi edinme bölümü var.
-
Arkadaşlar ben de kazanamamış ancak tüm sorulara doğru yanıt verdim,internetten araştırarak da teyit ettim verdiğim cevapları.Kağıtlarıma kaç puan verildiğini görebilir miyim acaba?
-
Çok şükür kalmışız mülakata, kalanları tebrik ederim. Sanırım kurum güvenlik sorusturmasini mulakattan önce yapıyor. Bu da bir hayli uzun zaman bekleyeceğiz demek galiba?
-
@dellafeu formdan 5 tane istiyor EGM,Mit'e gidecek.. Diğerleri kime acaba
-
Mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ederim. Sınavın açıklanma hızına bakarsak süreç çokta uzun olmayacak gibi inşallah hak edenler muvaffak olup iş başı yapar.
-
@buhara valla hiç bilmiyorum hocam
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Mülakat aşamasında başarılar dileriz. Güzel şık bir kariyer meslek, kendi alanıyla ilgili bir yerde çalışmak isteyenler için ideal diyebiliriz.
-
Bu 5 nüshaya da yapıştıracağımız fotoğrafa 'cepheden çekilmiş' olacak demişler, bundan kasıt biometrik fotoğraf mı acaba?
-
@antimülakat Teşekkür ederiz üstad, kurumun mülakatına daha önceden giren tanıdığınız varsa rica etsek biraz olsun bilgi verebilir misiniz.
-
Arkadaşlar sınava yazılı itiraz nasıl yapıliyor? Yapsam bir sonuç elde edermiyim sizce?
-
@dellafeu onu ben de merak ediyorum. Kurumu arayan oldu mu. Ben su kimlik bilgileri için aradim yeni kimlikte olmadığı için olmayan yerleri doldurmayin dedi
-
@westakin hocam ben de onu merak ediyorum kurumu aradınız mı
-
@johnnash evet aradım personele bağlıyorum dedi sekreter ama kimse açmadı telefonu.