Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@zanzinho aöf kitaplarını ben de çok beğeniyorum hiç bir gereksiz detay, teorik tartışma, yazarın kendini ispat çabası yok.
-
Puanını öğrenmek için bimere başvuran arkadaşlara cevabı gelen oldu mu?
-
@sbky hocam üniversite bazlı bir sınav olacağını düşünmüyorum ama klasik sınavlarda puanlama biraz siyasi düşünceyle örtüşme meselesi ortaya çıkabiliyor. Çok farklı bir şey söylemek istemiyorum ama bu tip sınavlarda biraz da kurumun iş ve işleyişine uygun bir tarzla kağıdı doldurmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi o anlamda bir temeli olmayan ve üniversitesinde de bu temele uygun akademik eğitim almayanların sınavda başarılı olamaması çok şaşırtıcı olmamalı.
-
@antimülakat sinav sorularinda siyasi yorum olarak sadece 1 soru vardi oda baskanlik ve cumhurbaskanligi modeli ile olan soruydu ben o soruyu tamamen kitaplarda yazanlari ve referandum degisikliklerini yorum katmadan yazdim ben bu sinavi kazandimsa objektif bir degerlendirme olmustr diye dusunuyorum.
-
Arkadaşlar memurlar ın haberine göre kdgm kapatılmayı düşünmüyormuş
-
@deüdem düşünülüyormuş.
-
@deüdem konuşuluyor öyle bir şey; ama ne olur ne zaman olur ya da olur mu bilinmez tabi
-
2019 secimlerinden sonra her kurumda koklu degisiklikler olacak zaten
-
Seçim öncesi uyum kanunlarında geçer gibi
-
Tam istediğim bir kurumun mülakatına kaldım diye seviniyordum bu haberi duyunca üzüldüm doğrusu. Hoş müsteşarlık kapatılsa bile personeli Bakanlığın uygun pozisyonlarına kaydırılır ama ne bileyim sınava girerken hiç böyle olur diye düşünmemiştim.
-
@eşref-i-mahlukat tika yada disisleri bakanligina baglanmasi dusunuluyormus kurumun
-
@zanzinho TİKA Başbakanlığa bağlı bir kuruluş değil mi 2019’dan sonra geleceği muallakta olan bir kurumu KDGM gibi aynı belirsizliği koruyan başka bir kurumla birleştirmek garabet olur.
-
@eşref-i-mahlukat googleden kisa bir arastrma sonucunda bir siteden bugun tarihli haberde okudum bu sekilde yaziyordu
-
@eşref-i-mahlukat baskanlik kapatilacak diye baskanliga bagli kurumlarin geleceginin belirsiz olmasini dusunmekte biraz garabet degilmi hocam
-
@zanzinho Hocam haberin tamamını okursanız TİKA ve YTAT gibi kurumların da birleşerek Dışişleri Bakanlığına bağlanacağı yazıyor. Bu yüzden işlevsel olmayan ve iki belirsizliği içinde barındıran kurumların aynı çatı altında birleşmesine garabet olur dedim. Yoksa Başbakanlık kurumu kalkıyor diye ona bağlı olan Diyanet İşleri, Hazine Müsteşarlığı gibi kurumlar kalkacak değil.
-
@eşref-i-mahlukat seçimlerden sonra İlgili ve ilişkili kurumların birçoğu bağlı oldukları kurumların bünyesine alınacak diye duydum ben de. Ama Başbakanlıkla ilişkili vs olanlar ne olacak, onu ben de bilmiyorum . Vardır mutlaka bir planları.
-
Simdi bizim mülakatlar ne olacak peki?
-
@daywalkers iptal edilmez merak etmeyin.
-
Tahminen Mülakatlar Ne zaman yapılir? Fikri olan varmi?
-
@daywalkers bayramdan sonra olacağı kesin gibi.