Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Merhabalar arkadaşlar. Mülakatla ilgili bilgisi duyumu olan var mı ? Ya da sizce tahmini ne zaman yapılır ?
-
@bizimsakallıişte en yakın 1.5 ay sonra
-
Merhaba arkadaslar, mulakat tarihleri ile ilgili bir duyumu olan var mi, sinav sonuclari aciklanali iki ayi gecti hala ses yok normal bir surec mi bu ?
-
@aycannn üstad geçen hafta aradım gvs bekleniyormuş hâlâ , gelir gelmez mülakatları başlatacağız dedi
-
GVS için ev ziyaretine gelinen var mı?
-
Kurum nereye bağlanacak acaba? Içişlerine bağlı olarak mı kalacak?
-
GVS bitmesi yakındır heralde. 2 ayı geçti
-
@eşref-i-mahlukat sessizlikten olmadığı anlamını çıkarıyorum, sizde var mı oyle bisey?
-
@deüdem acıklama yapmalari iyi olmus hocam bn acaba tozlu raflarda unutulduk mu diye dusunmeye baslamistim
-
@aycannn Hayır şimdilik gelen giden yok. Sorayım dedim bende başka arkadaşlara ziyaret yapıldı mı diye.
-
Arkadaslar Merhaba Herkese. Hic bir gelisme yokmu?
-
@daywalkers gelişme yok olmasını da beklememek lazım. Gvs verirken 3 4 ay sürer demişlerdi yekten.
-
@dellafeu O zaman en erken Agustosta mi olur mülakatlar?
-
İçişlerinin içinde bir kurum. İstese 30 kişinin GvS'sini 1.5-2 ayda bitirir. Seçim sonrası duruma göre hareket edecek anlaşılan
-
Merhaba dostlar. Konu ile alakalı bir kurum yetkilisi ile görüştüm buradan bir dostumuzun ricası üzerine. Kendisi soruşturmaların devam ettiğini ve net bir tarih veremeyeceğini dile getirdi.
-
@paretowilfredo üstad bayram sonrası tekrar kontrol eder misin son durumu
-
Arkadaslar bir kaç kişinin güvenlik sorusturmasi halen devam ediyormuş. Gelir gelmez kurum mülakat tarihini acıklayacakmis. Son gelen bilgi bu yöndedir.
-
@daywalkers üstad yeni bir bilgi edinebildin mi
-
@deüdem Üstad hic bir bilgi edinemedim. Tamamen Tahmin bu söyliyecegim. Kurumun gelecegıni bekliyor olabilirler
-
@daywalkers bizim geleceğimiz ne olacak...