Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
-
@daywalkers Bu bilgiyi telden mi öğrendiniz hocam
-
@daywalkers ihtimal dahilinde tabi
-
Ya 10 günde 3 kişinin gvs si nasıl gelemez hala anlamıyorum
-
Arkadaslar hic ses seda var mi biseyler?
-
@aycannn Dün aramıştım. Bir önceki daha uzun sürdü dedi. Gvs bitince mülakatlar başlayacak dedi
-
@buhara ben de belge teslimi surecinde uzman yardimcisi bir arkadasla muhabbet ettim ufak, bizim 8 ay surdu falan dedi ama karisik donemde girmis onlar 2016-17 arasi. Bakalim insallah cok uzamaz.
-
@pareto_wilfredo üstad bilgi edinebilir misin
-
@paretowilfredo üstad tekrar soruşturabilir misin.
-
@daywalkers hocam sende müsaitsen tekrar bakar mısın son duruma , dün ben ik yı aradım süreç öngörüldüğü gibi gitmiyor alternatiflerinizi değerlendirin dediler , bu 3 kişinin gvs gelmeme olayı devam mı ediyor acaba ?
-
@deüdem dostum alternayif degerlendirmek derken neyi kastediyorlar acaba uzamasi mi yoksa tamamn iptal olma gibi bir ihtimal mi var?
-
@aycannn valla hocam ben iptal gibi anladım.
-
@deüdem hayirlisi diyelim o zamn hakkimizda kotuye hazirlayalim kendimizi madem, insallah oyle olmaz da...
-
@aycannn ben kafamdan sildim artık burayı , cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@deüdem Tekrar sormaya çalışayım dostum.
-
Şuan bir belirsizlik var. Haftaya Kurumun tamamen kapatılmasi kuvvetli ihtimal. Öyle bir şey olursa zaten mülakat falan olmaz. Yine de bekleyelim Kurumun gelecegi ne olcak, umutlu olalim.
Bir cok kisi mülakat her türlü olur dese de ben Kurum kapatilirsa mülakat falan olacagına inanmiyorum. Bende umudumu kestim. Bir bilgi olursa yine yazarim burdan -
Yeni KHK ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzman ve Uzman Yardımcılarının unvanı artık İçişleri Uzmanı ve İçişleri Uzman Yardımcısı olarak değiştirildi.
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının devri
GEÇİCİ MADDE 4- (1) Kapatılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına ait her türlü taşınır, taşıt, araç gereç ve malzeme, her türlü borç ve alacaklar, hak ve yükümlülükler içişleri Bakanlığına, bu Kanun Hükmünde Kararname yürürlüğe girdiği tarihte hiçbir işleme gerek kalmaksızın devredilmiş sayılır. Kapatılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının mülkiyetinde olan tüm taşınmazlar tapuda resen Hazine adına tescil edilir.
(2) Kapatılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının taraf olduğu hukuki uyuşmazlıklara içişleri Bakanlığı kendiliğinden taraf sıfatım kazanır. Bu maddenin yürürlük tarihinden önce başlanmış iş ve işlemler, ödeneklerin kullanımı ile tasfiyeye ilişkin işlemler içişleri Bakanlığınca yürütülür.
(3) Kapatılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığında istihdam edilen;
a) Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzman ve Uzman Yardımcıları, içişleri Uzmanı ve Uzman Yardımcılığı kadrolarına,
b) Diğer personel ise içişleri Bakanlığında durumlarına uygun kadro veya pozisyonlara 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin mülga ek 18 inci maddesine göre,
atanır.
(4) Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının kapatılma ve devir işlemleri nedeniyle ortaya çıkabilecek tereddütleri geçici 1 inci madde çerçevesinde gidermeye Cumhurbaşkanlığı yetkilidir.
-
Arkadaslar Soruşturmalar bitmiş. Kurumun gelecegi merak ediliyordu. Kurum kapandi. Anvak kurumda calisanlar Icisleri Bakanligi Uzman ve Uzman Yrd. Kadrolarina katildigi icin, kesin olmamakla beraber mulakatlar yapilabilir ve bizi Icisleri Bakanligi Uzman Yardimcisi olarak alabilirler.
-
Bu habere cok sevindim. Burdaki arkadaslar bence iclerini ferah tutsunlar. Ic isleri uzman yrd olmak icin mulakata gireceklerdir. Devlette devamlilik esastir. Neticede kurum tamamen ortadan kalkmamis bakanliga devredilmistir. Bu arada bu kurumun basina gelmeyende kalmadi ya. Once ic isleri sonra basbakanlik sonra tekrar ic isleri ne cok degisip durdu
-
geçiçi madde 1 in 18. fıkrası ve kdgm başlığının 4. fıkrası nedeniyle içişleri uzman yard mülakatına gireceğimizi düşünüyorum ama süreç baya baya uzayacak gibi hakkımızda hayırlısı olsun .