Vakifbank müfettişlik
-
@blackmirror rica ederim
-
@beşiktaş1903 dediklerinize katılıyorum. Benim de kpss puanlarım sıralama olarak ilk 1000 içerisinde. Bu sınavda biçok soruda hiçte öyle pat pat diye işaretleyip gidemedim. Duraksayıp düşündüğüm sorular maliyede de iktisatta da hukukta da vardı. Kaliteli sorulardı
-
@eatalayy güzelim sınavı yerden yere vurmussunuz:)siz sonuçlar açıklanınca netlerinizi paylaşın kolay zor yorumunu sizin Için bizler yapalım
-
@wega60 @blackmirror sadeleştirme sorusunu değer vererek bulmuştum bu şekilde denediniz mi? x+a /x gibi bir sonuçtu sanki tam hatrlayamadım ben de
-
Ziraat sınavını yaz ortası yaptı, Halkbank yılsonu ve Vakıfbank ardından. Özel bankalarda da alım çok kısıtlı. Ve her yıl daha az insan alıp daha çok mezun giriyor. Bu yıl guy bile açılmadı. Hakkımızda hayırlısı ama tablo karamsar. Özel sektörde bu maaşla yaşamımı daha fazla idame ettiremiyorum. subaylık mülakatına gitmemiştim belki son çare olarak istemeyerek de olsa ilk alımda mecburen polisliğe başvuracam. O da garanti değil zaten. Bu ülkede maalesef kaderimiz tamamen başkalarının elerinde.
-
@can o soruda baya uğraştım da Cvp şıklarda yoktu sanki çözüm yolunu denedim şıklardan falan gitmedim ve o soru sıkıntılı gibi geldi o an bana
-
@sininvestment hocam karamsar olmayın kendinize çok kötü bir şey yapıyorsunuz şu anda Türkiye nin gerçeğidir seçim dönemi alım yapılır bu 2 senedir olmamış olması da bence buna yorulmalı bu sene güzel bir sene olacak siz yeter ki hakkını vererek çalışın
-
@can o soru değil hocam onların dediği bu başka soru bende bir an karıştırdım
-
@friyay en geç o zaman açıklanır diye düşünüyorum.
-
@can o soru değil, (x-3)/(x+2) olan hatalıydı.
-
@wega60 evet haklısınız sıkıntılı olan soruydu o
-
@sininvestment iyi ozetlemissiniz durumu gittikçe də kötüye gidiyor
-
@beşiktaş1903 hocam sağolun varolun ama benim daha fazla şansım kalmadı. Aylık ödemelerim maaşla başbaşa gidiyor üç kuruşluk insanların kahrını çekiyorum. Böyle zorluk çekeceksek en azından para kazanabilsek o da yok. Bu yıl en son 90 lıları alacak polislik için bu da benim için son şans. Zaten bu sınavada birkaç gün farkla girebilmiştim ama fazla umudum yok açıkçası. Benden bu kadar ama umarım sizlerin şansı yaver gider. Hiç kimsenin bunları hakkettiğini düşünmüyorum. Çok değil birkaç yıl önce lise mezunlarının girdiği üniversitelilerin tenezzül etmediği bankacılık işine artık üniversite mezunu, sınavlar, mülakatlar, testler, ingilizce, torpil birsürü şey yeterli olmuyor. Artık devir çok değişti. Dandik özel sektör bile ne sınavlar mülakatlar yapıyor. En azından kafam rahat olur ömür boyu iş garantisi ve düzenli gelirle. Umarım sizler daha şanslı olursunuz.
-
@sininvestment gerçekten öyle. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Özel sektör tamamen rezalet, kusura bakmayın ''dandik'' bir işyerinde dünyanın işini yapacak bir pozisyon için asgari ücret teklif ediyorlar. Az değil mi dediğimizde tecrüben yok diyorlar. Hem üstüne yol, yemek veriyoruz diyorlar bir de utanmadan Umudumuz bankalar, lakin gerçekten çok az ilan ve çok az kadro var. Allah sonumuzu hayretsin.
-
@blackmirror herkes için hayırlısı olsun. İlk defa kpss hazırlanıyorum ve öyle çok yoğun bi çalışmam yok yinede alanlarda baraji geçebileceğimi iktisatta 30+yapacağımı düşünüyorum. 2017 eylül ydsden 70 almıstım ingilizceyi unutmusum tek sıkıntım o. Ukalalık gibi amacım yok düzenli çalışan ve heyecan/zaman sorunu yaşamayan herkesin yapabileceği bir sınavdı tabi bunlarin hepsi benim görüşüm. Kazanamassamda sınavın zorluğumdan degil net benim aptallığımdan kazanamam. Gercekci olmak lazim
-
@eatalayy seviyenizi bilemiyorum tabi ama daha şubat ayından ilk sene hazırlanmayla iktisattan gerçekten 30+ yapabiliyorsanız helal olsun. Makrosu mikrosu para bankası uluslararası iktisatı vs.. iyi yetiştirmiş ve özümsemişsiniz. Maliye kolay derstir ama biraz oturması zaman alır ilk öğrendiğinde. Hukuk derya deniz zaten... her dersin oturması için bile mantığının, birkaç tur baştann dönmek gerek minimum. Bence sınav soru kalitesi bakımından "genel anlamda" değerlendirilirse, öyle çocuk oyuncağı bir sınav değildi. Bu sene girdiğim kurum sınavları içinde cidden kaliteli sınav soruları gördüğüm bir sınavdı düşündürücü sorular her dersten de vardı. Herkes için hayırlısı olsun
-
@eatalayy evet zira çok kolay olduğunu iddia ettiğiniz bu sınavı kazanamamakta dediğiniz gibi aptallık olur gibi ️ Sizin gibi müfettişlere ihtiyaç var umarım kazanırsınız ve aptal olmadığınızı kendinize kanıtlarsınız ️ Başarılar
-
YDS den 70 çalışarak mi aldınız hocam zor muydu ?
-
@füreya iktisat mezunuyum okuldan kalan bilgilerimin faydası büyük o sayede 30+ diyebiliyorum.
-
@yasemen Kazanamasakta canımız saolsun. İlk defa bir sınava giriyorum. Daha kpss bile girmedim.