TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@officialsecret ekonomi bakanlığı dış ticaret uzman yardım. 120 uluslararası ilişkiler adayında o puan türü 80 yds barajı ile 80 küsüre düştü. 80,3 gibi bir şeylerdi sanırsam. Yani hayatta düşmez.
-
bu tam olarak nasıl bir iş ve maaşı nedir arkadaşlar
-
YDS puanımin olmayışına şu an bin kat daha üzüldüm.
-
@deepblue TBMM yasama uzman yardımcısı maaşı 4.200 tl 2018 ocakta sanırım 200 küsür liralık bir zam gelecek.
-
@burcuburcu ikramiye vs. ek ödemeleri de var mı?
-
@soulofnight hocam merkez uzmanlarla alakalı bir düzenleme var maaş hariç hiç bir ad altında ödeme yapılamaz diye. İnsan okurken düşünüyor bunlar kimin ahını aldı da bu şekilde bir madde var diye
-
@burcuburcu, içinde söyledi: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@deepblue TBMM yasama uzman yardımcısı maaşı 4.200 tl 2018 ocakta sanırım 200 küsür liralık bir zam gelecek.
ee bu işi diğerlerinden ayrı kılan ne.herkes burda olaganüstü bir iş gibi bahsetmiş
-
@deepblue, içinde söyledi: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@burcuburcu, içinde söyledi: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
ee bu işi diğerlerinden ayrı kılan ne.herkes burda olaganüstü bir iş gibi bahsetmiş
Ben de ilk sayfada bu sprunun cevabını aradim ama bulamadım maalesef benim duyduğum calisanların oda sartları falan da iyi değil demislerdi.
-
@soulofnight Geniş bir çevre yapma imkanınız var benim bildiğim tek avantajı bu.
-
@burcuburcu ben de öyle düşünüyorum ne de olsa bürokraside yükselmenin tüm yolları meclisten geçiyor.
-
Öğrendiğim kadarıyla maaş herhangi bir merkez uzmanı ile aynı. Sadece burada da 2011 öncesi giren yasama uzmanlar 2011 öncesi giren üst kurul uzmanları gibi yüksek maaşlar alıyormuş.
-
Arkadaşlar P34 kaça kadar düşer sizce?
-
İlanda kafama takılan şu oldu, sadece bir puan türünde B dili istiyor, diğerlerinde C. Bu anlamsız değil mi? Aynı yere, aynı zamanda, aynı maaşla eleman alıyorsun birisinin İngilizce puanı daha iyi olsun istiyorsun. Ya benim mantığımda ya da kurumda bir hata var.
-
@deschain 85lere düşer hocam.
-
@titoizm p33 nolur ki acaba, sıralama olarak kaça iner
-
Kuruma mail atıp p34 puan türünde istenen 80 kriterini 70 e düşürebilir miyiz.
-
@proofstriker Valla dostum maille olmaz da direkt aranması lazım, bunu hangi mantıkla yaptılar, hata mı yaptılar ve ben anlayamadım. Benim puanlar bu haliyle yetiyor başvurabiliyorum ama pazartesi sabah arayacağım sizler için. Siz de arayın.
-
@genclerbirlikli p33 uzmanlık alanım değil dostum bir şey diyemem.
-
@titoizm Eyvallah biraderim çok sağol.
-
@black Ben 5 yakın merkez uzmanlıktan elendim hepsi direk mülakatla alıyorlardı. Sonuçta 80-90 puan alıp ingilizce puanı olan herkesin kapasiteleri benzerdir. Neye göre eleme yapacaklar tabii ki referans ya da diğer adıyla torpille. Kurum sınav yaptığı zaman en azından çok kişi mülakatta kalmayabiliyor kalanların alınma ihtimalli yüksek olabiliyor. Ama hayırlısı artık