TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@ceks74 geçmişte üst üste 3 yıl alındığı oldu (2004, 2005 ve 2006). Belli olmaz..
-
@eyüp Tesekkur ederim yanıtınız icin.
-
@apranax rica ederim hayırlı olsun.
-
@apranax bir de şunu söyleyeyim, evrakları ne kadar hızlı tamamlarsanız o kadar hızlı başlarsınız, evrakları herşeyi hazır olanları hangi birimde çalışacaksa orada başlatırlar, herkesin işe başlaması tamamlandıktan sonra da eğitim programı başlar.
-
@eyüp ev bakmaya eşya bakmaya başlamak lazım o zaman
-
@lilit aynen, hayırlı olsun
-
@lilit tbmm'nin ilker'de lojmanları var, belki orada da yer bulabilirsiniz işe başlayınca bir sorun. ben işe başlayınca birkaç hafta içinde lojmanlara geçmiştim. biraz uzak bir yerde, biraz da az gelişmiş bir çevresi var ama lojmanlar kiracılıktan daha iyidir.
-
@eyüp doğru söylüyorsunuz bir araştırmak lazım teşekkürler
-
@lilit rica ederim.
-
@lilit
hayır hayır kesinlikle hayır..h-a-y-ı-r..
lanet olsun..hayır..kendinize kıymayın..hayır..öyle bir hata yapmayın..(ilker lojmanları için diyorum) -
@otuzyılsavaşı
gülme işareti de koyalım.evet. -
@otuzyılsavaşı çok mu kötü :)))
-
@lilit
tahminlerin ötesinde -
@otuzyılsavaşı adam yiyen fareler mi var
-
arkadaşlar merhaba, aday bilgi formunda "sigorta sicil numarası, emekli sandığı sicil numaası ve bağkur sicil numarası" kısımları var. Ben özel bi şirkette çalışıyorum sadece sigorta sicil numarası kısmını mı dolduracam? bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.
-
Guy olup bunu kazanan var mı
-
Güzel meslek. Her anlamda kendini yetiştirip çok güzel bir kariyer imkanı sunma özelliğine sahip bir meslek. Her şeyden önce ülke meselelerini sürekli olarak sıcağı sıcağına öğreneceğin bir meslek. İmkanlar dahilinde vekil olabilmenin dahi önünü açabilecek bir meslek.
-
@ua1905 gelir uzmanıyım istanbulda benim olmuş çok şükür 8.sınavddı bu elenseydim en sonunda adımı listede gördüm allaha şükür hocam
-
@musgrave_ hocam emekli sicil memurlar için bağkur sicil işyeri olanlar için...siz sigorta sicili yazıcaksınız
-
Arkadaşlar istenilen belgeler arasında e devletten öğrenim durum belgesi yazmışlar ya bundan kasıt mezun belgesi değil mi?