İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
Simdiye gelen ilanlarda sgk denetmen yardimciligini kenara birakirsak ki oda dusuk kapatmadi gerci ama 85 ustu degil 87 ustu bile artik zor is yapmaya basladi,ilanlar orta sekerliler icin cezbedeci degil bu puani almak icin insanlar sabah aksam kutuphanede evde calisiyolar, bazilari hatta buyuk bir cogunlugu gunluk 10 20 liraya hayatini idame ettirmeye calisiyo,belli bir gelirden mahrum kaliyo ve bunlari zevk olsun diye degil icinde yasadigimiz guzide ulkemize hizmet etmek icin katlaniyo,insanlarin sizin ne icin cebellestiginin farkinda olmamalarini ileri geri size ogut nasihat vermelerini ve yasadigimiz psikolojik durumlardan bahsetmiyorum bile.sahsen ben iyimser biri olarak arkadaslarima birazcik daha sabretmeleri gerektigini soyleyemuyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun
-
Ya arkadaşım bu ilanın sınavı 2 ay sonra. mülakatı güvenlik soruşturması işe başlatması en az 6 ay sürecektir. Ondan sonra da yeni kpss geliyor diye ilana çıkmayacak kurumlar, açılsa bile neden şimdi yüksek ilana çıkmak varken az sayı ile çıkıyorsun. Yazık değil mi bu insanlara 6-7 ay daha bir umutla her gün bekleyecekler. Bunları düşünüp sorgulamayı ona göre yapalım lütfen
Ha tabiki umutlu olmak güzel bir şey ama yapılan haksızlıkları da dile getirmemiz lazım ki düzelsin bazı şeyler, ne verilirse baş eğmeye gerek yok. Bizler bu ülkenin yetişmiş ve ülkesine milletine hizmet etmek isteyen gençleriyiz, kimseden sadaka veya avantadan iş istemiyoruz. Olması gerektiği gibi istihdam politikasının işlemesini bekliyoruz. Ama çıkıp da 3-5 kişilik ilana çıkmak bana göre bu güzel ülkenin güzel gençlerine haksızlıktır.
-
@nairu24 neden olacak ; asıl ilan İçin seçimi bekliyorlar ağzımızın suları aksın da minnet duygumuz zirveyi yaşasın diye.
-
Aklı olan sınava girmesin hem o 14 kişi hemde 20 kişi belli değilse bende hiçbir şey bilmiyorum.Yazık günah ya.1.5 seneden beri burdan alım bekliyoruz.Hadi 20 kişi aldın lan o puan türleri ne! Ben girmeyeyim önemli değil 87 ile açıkta kalayım ama Kamu Uluslar ağırlıklı alın be kardeşim.Bunu kimler belirliyorsa hiç bakmadan yaptıkları kesin.Bu kadar saçmalık olmaz.
-
Kesinlikle etkinlik şart insanların aklıyla dalga geçmesinler, biri çıkar 110bin memur der öteki gider 20 kişilik ilana çıkar... Şok oldum yaa 20 kişi ne yaa ayıp vallaha!
-
@aday-memur, içinde söyledi: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
@nairu24 neden olacak ; asıl ilan İçin seçimi bekliyorlar ağzımızın suları aksın da minnet duygumuz zirveyi yaşasın diye.
Daha da başka şey söylenmez.Konu bu kadar basit.Zaten bu 20 kişi anca 2018 sonbaharda başlar.Seneye bu zamanlarda gelir ilan.
-
Gercekten aylardir bu ilani bekliyordum yeter artik bir sey yapmak lazim ama biliyorum yarin yine her sey normal seyrinde devam edecek.
-
@aday-memur Maalesef devletin personel rejimini belirlerken ihtiyaç, liyakat gibi faktörlerden daha çok seçim endeksli davranması ve bunu artık neredeyse herkesin bilip kabullenmiş olma durumuna gelmesi çok üzücü. Bu söylediğim partilerden ve siyasetten bağımsız bir şey. Devleti ayakta tutan devlete güvendir, biz devletimize güvenmek ve ona hizmet etmek istiyoruz. Bir çok fedakarlık yapıyoruz ama bu muameleyi görmek gerçekten hak ettiğimiz bir şey değil.
-
@kuzeyege çok doğru hocam. Bu konularla içli dışlı olanlar bu bölümler ancak belirtilen puan türleri tam fecaat. Birçok kurum aynısını yapıyor. Mesela Dış Ticaret Uzm. Yrd. pozisyonu için UA mezunu için p34 istiyor KDGM p37 güler misin ağlar mısın?
-
@bircahil Twitter dışında birşey yapamıyoruz ki, iki kişi sokakta bir araya gelsek iibfye kadro desek içeri atarlar, yetti vallaha yaa 7ay olmuş sınav yapılalı saçma sapan ilanlar 3 kişi 5 kişi b düzeyi YDS şimdi de bu!
-
Arkadaslar, burayi guy gibi dusunmeyin. Burada baslayalim daha sonra diger kurumlara geceriz gibisinden dusuncesi olanlara kurum şiddetle karsi cikiyormus. Mulakatlarda tanistigim bir cocuk izmirde mi manisada mi ( ya da baska bi il de olabilir ) il gocte calisiyomus. Kurumdakiler acik acik soylemis sizi gondermeyiz bosuna baska sinavlara girmeyin vs diye. Hedefi il goc olmayan arkadaslar iyi dusunun derim. Muvafakat konusunda cok kati bi kurummus.. ( bu arada sadece yardim amacli yazdim. Amacim spekulasyon yapmak degil. Simdi dengesizin biri cikar bu tarz bi soylemde bulunur insani paylastigina pisman etmeyin. Sadece bunu bilerek basvurun diyorum. Benim puanim yuksek. Yalnizca merkez göç e basvuracam. Bu ilanla alakam yok yani )
-
Kaç aydır şu sınavı bekliyordum yazıklar olsun
-
@personanongrata
Kardeş kişiye özel ilanlar çıkıyor ben senelerdir A grubunun içindeyim.Alma abi,alma.5 kişi al ama puan türünü tuttur bari.Hem açık var,hem plansızlık.Aslında plan belli seneye alırlar 500 kişi seçim var. -
@isimsiz kardes biz bunu biliyoruzda hepimiz issizlikten kirilacacak noktaya geldik.hangisi daha iyi bir secenegimiz yok.yani suriyeye bile raziyiz diyecek hale geldik
-
@bircahil hocam ben boyle bir bilgi edindigim icin yazmak istedim. Soylediklerinize katiliyorum. Amac bilgi paylasimi. Ben bildigimi yaziyim da herkes kendi hür iradesiyle konuyu degerlendirip kararini versin..
-
80 üstü puan alıp 7 ay sonra da ağlayacak duruma geleceğimi bilseydim bu işe bulaşır mıydım hiç. hakkımı helal etmiyorum. Köpeğe kemik vermiyorsunuz,mezun ettiğiniz binlerce gence kadro veriyorsunuz “20” kişi 8 puan türü nedir ya!!!!??
-
#GöcIdaresiİİBFyiÜzdün Tag bu buraya değil Twitter a yazın
-
Bu durum hiç ilan gelmemesinden daha kötü. il göç gibi bir kadroya 20 kişi 7 puan türü. Aklımızla oynuyorlar artık yazıklar olsun .
-
Yalniz simdi durumumuz tam anlamiyla trajikomik ama yarin herkes kendi kosesine cekilip drama baglayacak,asil daha da kotusu kafalarda mugallak soru ya guy da olmazsa ?iyice paronayak olduk
-
@aday-memur birlik olup bu ilanlara alımlara bir şey yapmadığımız sürece hiç bir şey değişmeyecek 82-87-81 üç yıldır bu puanlarla ağlıyorum iibf bir şey yapmalı artık hepimize yazık oluyor