Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@drago evet
-
@paretooptimal Kardeşim, fotoğrafları çekerken kamerayı dik tutarsan olacaktır. Yani yüklediğin belge fotoğrafları dikey olmalı.
-
@seydialireis hadi ya o aklıma gelmedi önceden çekmiştim onları kullandım bir de onu deneyeyim
-
Göç'e başvuran arkadaşlar işe girdikleri takdirde yoğun çalışma temposuna ve çoğu zaman akşam 8-9'a kadar mesaiye kalmaya hazırlıklı olsun. Yine de manevi tatmini bulunan bir meslek olduğu için yapmaya değer diye düşünüyorum.
-
Yabancılar hukuku, 04.04.2013 tarihli ve 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu. arkadaşlar bu ne demek ? tek bir 6458 sayılı kanun mu bu başka kanun da var mı? yabancılar kanunu ne ? birde yüzde 20 demiş sadece bu kanundan 20 soru mu çıkacak?
-
@yasaklı Aynen hocam yabancılar hukuku ve 6458 den toplam 20 soru. soru sayısı belirtmemiş ama muhtemelen 100 sorudur. 6458 2013 olan çıkıyor sadece mevzuat.gov.tr de yabancılar hukuku da kanun gibi bir şey bulamadım kitaplardan notlardan ne bulsak bakacağız
-
@paretooptimal 120 dakika demiş sınav süresini yani kesin 100 soru olacak hocam. "yabancılar hukuku" ibaresinden sonra virgül koyup diğer kanunu yazmış o yüzden sanki 2 kanundan sorumluyuz sandım.
-
arkadaşlar insan hakları, yönetim bilimi, siyaset bilimi, siyasi tarih, Türk
dış politikası konularına nereden çalışabileceğimiz konusunda fikri olan varmı -
arkadaşlar kullanıcı adı ne oluyodu ?
-
@hadinbahım tc kimlik No
-
Ben bu kadar kötü sistem görmedim. Bütün bilgilerimi giriyorum kayıt yapmıyor.
-
@safitürk69 3-4 saatte ancak yaptım ben hocam uğraştırıyor ama oluyor.
-
Son gün ne zaman ?
-
@safitürk69 ben mesaj attım gardaş şu sisteme biraz para verin böyle sistem mi olur azıcık paraya kıyın .... ama cevap vermediler
-
@paretooptimal Sabahtan başladım yeni bitti..Tamamlandı yazısını görünce
''Oh beee'' bile dedim. -
@thorstein-veblen 16 şubat
-
@safitürk69 hayırlı olsun hocam
-
arkadaşlar güncelleme mi var acaba?giriş yapamadım. yarım saat öncede sisteme girdiğimde sınav basvurum gözükmüyordu.
-
@nam-ı-diğer bu ara tekrar deneyin, bana da oldu
-
@waitforit eyvallah dostum