Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@black otomatik stabilizatör sorusu da yanlış. Hangisi otomatik stabilizatör değildir diyordu. Hem kdv vardı hem işçi ücretleri. Ikisi de değil.
-
Sorunun birinde de iki tane dogru cevap vardi. Grafikli olan soruda sikkin biri fiili hasıla gerçekleşen hasilandan büyük demiş diğer şık da ise stoklar artar demiş ikiside doğru bunlarin.
-
@enteresanthink
Bu soruyu 4 kere falan degistirdim:) bi birini yaptim bi digerini:) en sonunda stoklu olani isaretledim.
Bence hepimiz mail atalim sorulari yayinlasinlar ve yanlis oldugunu dusunduklerimize itiraz edelim. -
@black hocam esnek kur sorusu kesinlikle yanlış parantez içi açıklama birbirinin tam tersi
-
@miltonkynes
Issizlik sigortasi odemeleri mi demek istemis acaba diye dusundum sinavda:) Kdv yaptim.
Sinavlardaki kalitesiz sorular, heba olan emekler.. Mantik yuruterek acaba bunu mu demek istemis diyerek cozdum sorulari. Yazik cidden. -
@1903bjk bende cok zaman harcadim bu soruda birini isaretliyorum diğer şık aklımda kaliyor sonra onu isaretliyorum. Bende stok yaptim en son. Hatali sorulara hep birlikte itiraz edersek belki üniversite biz nasil soru hazırlamışiz diye bi kontrol ederler.
-
@miltonkynes Kdv de otomatik stabilizatör diye biliyorum sonuçta harcamalardan alındığı için genişleme dönemde harcamanızı azaltır enflasyona engel olur, daralma döneminde de biriken vergiler kullanılarak deflasyona engel olunur. Ben böyle bir şeyler hatırlıyorum ama çok bilinenlerden değil bazı kaynaklarda yazmıyorlar bile
-
@black grafik sorusu fiili çıktı ile ilgili 2 cevap vardı. Hepimiz yanlış olanları toparlayıp yazalım derim
-
Tutuklama sorusunun da iki cevabı vardı. Hangisi yanlıştır diyordu
A şıkkında Güvenlik tedbiridir diyordu. Koruma tedbiri olmalı, güvenlik tedbiri baska bir şey olması lazım
E şıkkında sadece hakim tarafından verilir diyordu. Ben hem hakim hem de mahkeme tarafından verilir diye biliyorum -
Kurumlar vergisi ve kdv de otomatik stabilizator geciyor kitaplar pek yer vermiyor ama stabilazator etkisi düşük bunlarin gelir vergisi kadar değil cikmis sayıştay sorusu vardi bunla ilgili
-
@sirius kanunda da hakim yada mahkeme geçiyor.bu soruda sıkıntılı. Biz bence cok bilgiden kaybediyoruz.anlasilan soruları hazırlayan komisyondan daha fazla biliyoruz bu işi. Gidelim kpss soru Bankası kitabi hazırlayalım biz.
-
@1903bjk muafiyet diye bir kelime de vardı eksiklil. Evet saat çok önemli sınavlarda. Ama yoktu. Maalasefz
-
Ösym dışında test usulü iyi sınav yapan kurum yok. Halen daha neden kendileri sınav yapıyor anlamadım. Ya bırak ösym yapsın ya da yapamacaksan direk mülakat yap. Böyle saçma sapan sınavlarda o kadar bilgili insan eleniyorki öyle böyle değil. Şu sınavda mesela şans faktörü çok etken olacak.
-
Siniflarda kamera bile vardi gördügüm ama bi saat yoktu
-
@enteresanthink Emin ol onlar için hakim doğru cevaptır. Yani mahkemede de hakim çalışıyor diye cevap verirler diye düşünüyorum
-
Açiklandı
-
aslıda sınıftaki tahtalar akıllıydı açsalar tahtayı masaüstünde bir saat programı çalışsa işimizi görürdü
-
@nfs sanrım muafiyet kelimesi gelir dağılımını düzenlemek için yapilcak bi uygulama olmamalı gibi bi soruda geçiyordu
-
@paca08
Ya dipte olucaz ya da zirvede bu sinavda ortasi yok onlarin neyi dogru olarak kabul edecekleri cok onemli. -
@steward hocam nerden baktın.