Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@stresliyim06 @ahobaba oh oh maşallah Allah utandırmasın dostlar.
-
@1903bjk hoşgeldin , bi daha böyle birakip gitme. Sen olmadan binsey anlamadik. Herkes senin kazanmana sevindi resmen isi gücü biraktik
Cok calistin, hak ettin gercekten cok tebrik ederim.
Hakkiyla mesleği icrayi nasip etsin Allah insallah dostum.Kazanan diger arkadaslari da tebrik ederim, başarılar dilerim.
Kazanamayanlar ve ben önümüze bakmaya devam edecegiz artik . Bir gün sira bize de gelir insallah.
-
@genclerbirlikli saolasiniz hocam
-
@shady1 Kardeşim çok çok güzel yerleri kazanacaksın. Bak ileride bunu da kutlayacağız. Seninki daha coşkulu olur ama hazırlıklı ol
-
@paretowilfredo eyvallah ustad senin cok emegin gecti bizler uzerinde . Senin gibi yardimsever insanlar insallah devletimizde cok yuksek yerlere gelirler.
-
@baumol, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@shady1 Kardeşim çok çok güzel yerleri kazanacaksın. Bak ileride bunu da kutlayacağız. Seninki daha coşkulu olur ama hazırlıklı ol
eyvallah sizlerle güzel her sey dostum insallah
-
@ahobaba Estağfurullah dostum faydamız olduysa ne alâ. Sizler forumu bırakmayın, bizleri ve sizden sonra gelecek dostları unutmayın yeter bizim için Böyle böyle kalabalık olacağız ve daha çok insana güzel şeyler vereceğiz. Allah utandırmasın dostum meslek hayatında.
-
@shady1
Ruhen çok dardaydım napiim:(
Ah yaa senin de guzel haberini alcaz kutlucaz insallah cok sagol dualarim seninle -
@paretowilfredo cok saolasin ustad cok emegin gecti tabiki unutanin kani kurusun ustad .
-
@ahobaba Var olasın dostum. İnşallah hep beraber çok daha güzel günler göreceğiz, gerekirse biz inşa edeceğiz. Yeter ki bir olalım, birlik olalım.
-
@paretowilfredo insallah ustad bu forumdakiler en iyi yerleri hakediyo .
Kaybedenin bir arkadasinin kazanmasina sevinmesi . Ne guzel insanlar var . Insallah ustad yine hep takipteyim hep burdayim . -
Şu gruptan daha iyi mülakat sonucu kutlayan bir grup görmedim forumda Kazanan tüm arkadaşları kutluyorum. Rabbim emek veren işsizlerede bir an önce nasip eder inşallah.
-
Kazanan arkadaşları gönülden tebrik ederim,kazanamayan arkadaşlar moral bozmasın herşeyin hayırlısı diyelim inşallah daha çok istediğiniz yerlere girersiniz
-
Yeni yeni kendime geliyorum yaa tekrardan okudum yazdiklarinizi ne guzel insanlarsiniz benim mutluluguma benden daha cok sevinmissiniz @paretowilfredo @Shady1 @genclerbirlikli yoklugumda kutlama yapmissiniz ya guldurdunuz siz de gülün, hep iyi olun.
Hele sen @Shady1 digerinden elenmene ragmen sevincime ortak olman ne yuce gonulluluk oyle. Guzel kalbine gore vercek Allah yurekten inaniyorum ve dua ediyorum -
@1903bjk ne sandın bi de seni mi bekliycektik kazanmanı kutlamak için
-
Arkadaşlar çok çok tebrik ederim allah hayırlı kılsın emeğinizin karşılığını aldınz sonunda
-
@1903bjk Teşekkkür ederim dostum, çok mutlu ettin
-
Benim de olmadı maalesef derece yaptık KPSS’de ama iyi yerlerden hep eleniyoruz. İşim var allahtan buna da şükür. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Yeni hayatlarında başarılar dilerim.
-
@1903bjk hocam sizi cook tebrik ederim. Kendim kazansam ancak bu kadar mutlu olurdum:) tabi diğer arkadaşları da tebrik ederim. Hepinizin yolu açık olsun.
-
@1903bjk tebrik ederim hocam, meslek hayatınızda başarılar dilerim sevindim adınıza