Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Beyler tartışmayı özelden sürdürün burada daha fazla ikili dialoglara girmeyin. Devam ederseniz her gelen mesajı temizleyeceğim ikili tartışma mahiyetindeki.
-
Başvuru tarihin ne zamn hem ilgoc hem de merkez goc için soruyorun
-
@reckless o zaman dert edinme
-
@paretowilfredo tamam hocam haklısın
-
Arkadaşlar 4 ders dışındaki konular için ank da not varmış ancak ank da olmayanlar nasıl ulaşabliriz iletişim bilgisine sahip olan var mı? Kargo ile gönderirler mi acaba?
-
@aroma hocam net.ten akfon diye aratirsan bulabilirsin. Kirtasiye mi notevi mi tam bilmiyorum ama adi akfon. Orda notlar mevcut
-
@isimsiz sağolun hocam notlara bakabildiniz mi içerik yeterli mi hepsi için ayrı ayrı kaynak almak istemiyorum .
-
@aroma bende henuz almadim o yuzden bilemiyorum suan icin. Aldigimda inceleyip yazarim.
-
@fatoss21 hımm ilanda yazmayan bir soru sormuşsun tebrik ederim. arkadaşlar hemen araştırsın sana söylesin biraz bekleteceğim yeter ki sana zahmet olmasın
-
@isimsiz hocam sağolun bende iletişime gecip
sipariş verdim 40 TL imiş .sizden önce incelersem yazarım tsk ederim iyi çalışmalar -
@kazm hocam yaptığınız şey hiç de güzel bir davranış deil tlfondan baktım ama goremedim deikkali bakmamış olabilirim ama verdiğiniz cevap size hiç yakışmadı dalga geçer gibi cevap vermek nedir. Ilanda yazıyor dikkatli bakarsanız görürsünüz deseydiniz ammenna ama böyle dalga ile cevap vermek nedir
-
Arkadaşlar akfon notu alan inceleyip izlenimlerini yazarsa çok makbule geçer.
-
@fatoss21 dalga geçer gibi soru sorarsan dalga geçer gibi cevap almayı göz önünde bulundurmalısın.
-
@kazm :))
-
@impressiveunit hocam sonuçta her şey nasibe dayanır.. İstediğin kadar uğraş, iste nasibinde yoksa ne yapsan boş.. söylediklerinize ise sonuna kadar katılıyorum. 2 Aralık’ta girmiş olduğum İş Müfettiş yardımcılığı sınavında sınava girdiğim salonun yarısı boştu. Diğer salonların da aynı durumda olduğunu düşünürsek yaklaşık yarısı sınava girmemişti. Amacı sırf listelerde adını görmek olan ve EGO’sunu tatmin etmeye çalışanlar ne yazık ki var. Allah islah etsin
-
@frie-list yüksek puanlılara lafım yok başvurur hakkıdır mesleği olsun veya olmasın farketmez. Sadece başvurup gitmeyenlere uyuz oluyorum (mücbir sebeplerden doalyı girmeyenler hariç ) Kurumlardan artık bunlara bir yaptırım uygulamalı. Gelmeyeni en az 1 sene boyunca açılacak sınava almayacaksın.
-
il-göçe başvuran merkez göçe başvuru yapabiliyor mu ?
-
@yağmurgetiren Puanınız olduğu sürece her sınava başvurabilirsiniz.
-
@demoklesinkılıcı teşekkürler
-
https:// www. facebook. com /groups/GOCVEILGOCUZMANYARDIMCILIGI/about/ önceki göç sınavlarında kullanılmış şöyle bir grup var. Tavsiye olunur.