Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@genclerbirlikli tımar 3 olacak yanlış yazdım
-
Ulusal tasarruf ulusal yatırımlı soru vardı çözen biri güzel bi anlatabilir mi ya çok kafam karıştı o soruda
-
@claark hocam şıklarda dış ticaret fazlası gibi cevaplar olan sorudan bahsediyorsanız o soruyu sızıntı-enjeksiyon üzerinden düşünüp çözdüm ihracat fazla çıkıyordu cevabı da dış ticaret fazlası yaptım hatta ama öyle mi çözülecekti tam emin değilim
-
@claark hocam S+T+M=I+G+X eşitliği vardır
İktisatta, soruda I>S deniliyordu zannedersem, I ve M yi karsiya atarsak ( devletin olmadığını varsayıp T ve G 0 diyoruz) dış ticaret açığı olduğu (M>X oluyor) anlaşılıyor -
@genclerbirlikli soruda hangisi büyüktü hatırlayamadım
-
@mrvcmgz Basitmiş ya teşekkür ederim 2 nize de hiç o açıdan aklıma gelmemişti
-
@claark rica ederim hocam
-
Tüzel kişiliğini Anayasadan almayan YÖK
Ödül alan film Ayla
2017 Türk Dili Yılı
Zeytindalı komutanı İsmail Metin Temel
Hoşnutsuzluk endeksi enflasyon+işsizlik
Fisher kuralı enflasyon oranına bakar
Diyanet işleri yalnızca 2
Bozkurt Lotus Montro
İdari merci tecavüzü vardı bı soruda
İvedi yargılamada temyiz 15 gün
Kamu hizmeti sorusu yanlış olan sadece idare yapar olan şık
Kamu harcamaları sürekli artar Wagner kanunu
Maliye politikası sorusunun amacı ekonomik istikrarı sağlamak
Bölge sorusunda 3 numara yanlış nüfus yoğunluğu fazla diyordu
Maden tesis sorusu Zonguldak
Tarihte bir soruyu iskan politikası yaptım emin değilim
Türkçe özne yüklem belirtili nesne zarf tümleci
Sıralama sorusunu 4.sirayi 1 yaptım yanlış hatırlamıyorsam
Yazım yanlısı 1 bu gün
Yazım yanlışı 2 ilçesi'nde -
@nairu24 bozkurt lotus 1927 de montrö 1936da. Balkan sorusunun cevabi da millet sistemi olacak bence, iskan politikası balkanları türklestirmeye/ müslümanlastirmaya yönelik. Millet sistemi ise işte hoşgörü dinlere saygı filan.
-
@nairu24 diyanet islerinde de laiklik de olmalı bence, 1 2 yani
-
@genclerbirlikli Kesin emin değilim cevaplardan dediğiniz gibi de olabilir hocam ama laiklik sorusunda ben çok tereddütte kaldım bence yorum sorusu ve göreceli. Çünkü diyanet işleri başkanlığının laik devlette olmaması da gerekir denilebilir çünkü devletin dini yaşayışı bir şekilde denetlemesi ve düzenlemesi laikliğe ters aslında
-
İdari merci tecavüzü dediğiniz soru da bana görevsizlik gibi geldi ama emin olmadığım sorulardan biriydi
-
@genclerbirlikli ayla hocam
-
@nairu24 ben de arada kaldım onda aslında yanlış da olabilir soruları açıklarlar da görürüz umarım
-
@tokyo evet hocam ayla doğru cevap kelebekler başka bi ödül almış
-
Herkes farklı yapmış cevapları. Ayrıca hatirlayamadigimiz çok soru vardı. Görün bakın 40 kişi mülakata kalamayacak
-
@beşiktaş1903 İdari yollar tükenmeden dava açmadan bahsediliyordu soruda bu da idari merci tecavüz oluyor hocam
-
@nairu24 olabilir hocam hastayım algılar biraz kapalı oluyor
-
@leviathan bana da öyle geliyor hocam görüldüğü kadar kolay bir sınav değildi gibi
-
@genclerbirlikli hocam kısa dönem arz eğrisi uzun dönem arz eğrisi toplam talep eğrisi li bir soru vardı bunu ve tüketime güven arttığında tasarruf yatırım doğruları ne olur sorularını ne yaptınız