Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@claark Özel Bütçeli kuruluş olan üniversitelerde Rektörler üst yönetici olarak belirlenmiştir. Bütçeyle ödenek tahsis edilen Genel Sekreterlik, Daire Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, Enstitü, Hastane, Merkez, Bölüm, Savunma uzmanlıkları harcama birimi, bu birimlerin yöneticisi olarak atanan veya görevlendirilen kişiler aynı zamanda o birimin harcama yetkilisidirler.
-
@claark öyle bir şey buldum internet te ama ne kadar doğru bilmiyorum hocam
-
@beşiktaş1903 Çok düşününce böyle oluyor çok düşünmemek gerek sorularda ahaha
-
O sorunun cevabı sanırım dekan olacakmış ben fakülte sekreteri yapmıştım ama genel sekreterden pay biçerek.
Onun dışında iki soru daha anımsadım.
Hangisi piyasa başarısızlığı değildir: Bütçenin şeffaf olmaması
Aynı sorudan bir tane daha vardı o da tam rekabetçi olmasıydı -
hangisi dar anlamda devlet tanımı içerisinde yer alır sorusu vardı.sgk diye sıktım
-
@claark http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2005/12/20051231M4-5.htm burada harcama yetkilisi olatak dekan gözüküyor
Ben de aynı mantıkla rektör yapmıştım sağlık olsun. -
@beşiktaş1903 ben muhasebe yetkilisi dedim.maliyede en temel konularda bile eksiğim var
-
Hangisi geleneksel maliye içindedir diye bir soru vardı üniversiteler dedim
-
@genclerbirlikli ben de oyle dedim hocam ama eminim degilim.Bu arada kredi sorusu vardi doğru cevabı bilen var mi
-
@antoniogramsci neydi hocam soru
-
@genclerbirlikli hangi kredi turu gelir getiren teminat verilerek alinir gibi bi soruydu hocam şiklarda serbest kredi felan vardi
-
@antoniogramsci hocam ben de emin değilim ondan sendikasyon ve program arasında kaldım program dedim
-
@antoniogramsci Sekuritizasyon yaptım hocam teminat onda önemli güvence yani
-
@antoniogramsci Sekuritizasyon olacak hocam o soru
-
Gsb yazılı sınav sonuçlarını ne kadar sürede açıklıyor. Teftiş sınavında veya geçen yıllarda nasıl işledi süreç arkadaşlar?
-
@nairu24 bu sene 2-2.5 ay da açıklandı sonuçlar. Gsb denetçilik mülakatları martın ilk haftasında(5-9 Mart) yapıldı. Kyk mülakatları yarın başlıyor mayıs başında bitecek, Sgm mülakat tarihleri henüz belli değil.
-
@genclerbirlikli Bu yoğun mülakat planlamasında uzman yardımcılığı kadrosu için nasıl bir süreç uygulanır acaba bakıp göreceğiz. Çok teşekkür ederim
-
@nairu24 birbirlerini beklerlerse işimiz zor, sgmde de 200 kişi kaldı mülakata. Burda 40-45 kişi kalır en fazla 1 haftalık işi var ama sırayla yaparlarsa mayısta da sgk yapar, gsb uzmanlık hazirana kalır. Umarım öyle bi şey yapmazlar
-
@genclerbirlikli mayısta sgm demek istedim sgk değil, klavye alışmış artik
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@nairu24 birbirlerini beklerlerse işimiz zor, sgmde de 200 kişi kaldı mülakata. Burda 40-45 kişi kalır en fazla 1 haftalık işi var ama sırayla yaparlarsa mayısta da sgk yapar, gsb uzmanlık hazirana kalır. Umarım öyle bi şey yapmazlar
Umarım öyle olmaz gerçekten